50 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 31.10.18, 22:46 @ruyalaralemi Nr.: 21 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Öncelikle Hacer hamıma geçmişler olsun ne yazıkki zanlı hala teşhis edilemedi, ayrıca nasıl olurda bütün kameralar bozuk oluyor çözmüş değilim, olayın üstü kapanıyormuş gibi izlem yaratıyor. 

Aslında konuya dahil olmak istemedim ama kafamda sürekli taş hissediyorum bu yüzden yazmak istedim. Beyfendi ben Türkiye’deki şiddet olaylarını, istismar olaylarının yazmamın sebepleri şunlar: 1) dengesiz adalet sistemine karşıyım. 2) burası bir Türk sitesi olduğu için tabiki burda paylaşacağım ve gördüm ki ülkemde yaşananlara sessiz kalan bir topluluk başka bir uyruklu kadının başından geçeni ilgilendirmiyor. Kendinizde bunu görüyorsunuz şu an kaç kişi yorumluyor konunuzu ? Yoksa ben gönüllü olarak şiddet gören Alman, İtalyan, Afgan, libanonlu, İspanyol vs uyruklu kadın ve çocuklar ile ilgileniyorum ve dünyanın her yerinde şiddetin var olduğunun farkındayım. Herkes farkında aslında ama susuyor, yada sizin gibi ülkemde yada müslüman bir ülkede asla olmaz diyor, bu ama yanlış, şiddetin dini Yok. Gönül isterdi ki olmasın ama bir sorunu bilerek göz ardı etmek yanlış olur. Saygılar  

-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 01.11.18, 07:51 @isabella Nr.: 22 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Hanımefendi size bir taş yok ki bireysel olarak, konuşmalarımda bir kere dahi isminiz veyahut size yaklaştırılan bir sözüm olmadı, genelleme yaptım hep. Eğer bir saygısızlığım olduysa affola, ben düşüncelerimi ifade etmeye çalıştım sizede saygım var. Ben sadede haddini bilmeyip aşırıya kaçanlara ve bu densizliği yapmalarına fırsat verenlere kızıyorum, Ülkemi cennet vatanımı, Türkiye mi çok seviyor bir o kadarda bağlıyım özüm bu. Saygılar.
0

Beitrag gepostet am 01.11.18, 07:53 @nemesis Nr.: 23 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Aynen, çok haklısınız.
0

Beitrag gepostet am 01.11.18, 11:20 @ruyalaralemi Nr.: 24 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Yok yanı bu konuları burada genelde ben işlediğim için ve sağolsunlar bir çok kez de “ hain “ denildiği için üzerime alındım  haberler bazen ört bas edilir, bazende abartılır ama gerçek şu ki haberi ne kadar ince detayına kadar aktarırlarsa o kadar çok okunur ve düşündürür. Bununla ilgili bir kaç yıl önce Münih’te bir üniversite araştırma yapmıştı 1000 ı geçik çok okunan kaynaklarda haberler değişik sunuldu, kısa geçen haberlerde insanların sorusu sadece cinsiyeti ve yaş merak uyandiriken detaylı anlatılan haberlerde yardım kampanyaları patladı
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 01.11.18, 20:16 @isabella Nr.: 25 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Bakın siz makaslamadan haberleri kısaltma anlıyorsunuz, işin aslı öyle değil merakı kabartan bölümleri makaslanıp üzerine ilave yapılıyor, sizde bütün algılıyorsunuz, sanki bir romanmış gibi gazetecilik te buymuş gibi lanse ediliyor. Değil gazetecilik bu değil işte aslını olduğu gibi aktarsalar bu kadar ilgi çekmez aslında. Anlatmaya çalıştığımda tam olarak bu. Ozaman algılamatmak istediklerini değilde konuyu tam olarak anlarız, onlar bunu istemiyorlarki, onların istediği daha çok merak uyandırmak ve daha çok kitleyi toplamak. Nasıl para kazanacaklar yoksa.
0

Beitrag gepostet am 01.11.18, 23:07 @ruyalaralemi Nr.: 26 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Şahsen benim ilgimi cekiyor kısaltılmış ufaltılmış cümleler beni ilgilendirmez mevzu doğrumu ben ona bakarım. Bu devirde zaten millet gazete alacağıma dijital ortamda oluyor haberini bu yüzden böyle bir kaygıları olacağını sanmam
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 02.11.18, 06:06 @isabella Nr.: 27 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Peki sizin dediğiniz olsun, inanın size laf anlatmaya uğraşmayacağım. Siz dediğim dedik çaldığım düdük diyorsunuz başka bişey demiyorsunuz, isabella sözünün üzerine söz yok kabul genel koordinatör...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kadına şiddet Almanya...