40 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 30.10.18, 16:06 Nr.: 1 Antworten

Kadına şiddet Almanya...

Almanya'nın Köln kentinde Yaşayan Hacer Uğurlu, Gecen hafta tramvayla işe giderken tanımadığı Bir Kişinin saldırısı Sonucu yüzünden ciddi sekilde yaralandı.

Türkiye'nin  Köln  Başkonsolosu Ceyhun Erciyes , Hacer Uğurlu 'yu Tedavi gördüğü Eduardus Hastanesinde Ziyaret Etti. Erciyes, saldırı Hakkında Bilgi Aldığı Uğurlu'ya geçmiş olsun dileğinde Bulundu. Başkonsolos Erciyes, Uğurlu'nun kamuya açık Bir Yerde Saldırıya uğramasını kınadıklarını belirterek, olay Hakkında polisten Bilgi Talep ettiklerini, en saldırganın Bir Önce yakalanıp gegbekli cezayı almasını istediklerini söyledi. Hastanede tedavisi süren Uğurlu, gazetecilere Yaptığı Açıklamada, tanımadığı Bir kisi Tarafından sebepsiz sekilde Saldırıya uğradığını ifade ederek, olay sonrası kaçan saldırganın Bir Önce yakalanmasını istedi de.   

Uğurlu, "öğleden Sonra işe GİTMEK İÇİN tramvaya bindim. Tramvay kalabalıktı. Yanımda oturan şahıs yüzüme Bakti, bir şeyler söyledi küfretti ettik. Kendi kendine söylenip sağa sola küfrediyordu. İneceğim durağa yaklaşınca ayağa kalktım. Sonra yüzümü Basımı yumrukladı ettik. Olaya hiç kimse Müdahale etmedi Burada canınız korunsun. " dedi.

Tramvay DURAĞINA gelince kapıların açıldığını ettik saldırganın elini kolunu sallayarak bir kaçtığını anlatan Uğurlu, "Tramvay Sürücüsü geldi. Kapıyı niye açtığını sordum, saldırganın kaçtığını söyledi. Bana olayı görmediğini ettik Adım olayı yolcuların haber verdiğini söyledi. Saldırganın kameralardan yakalanabileceğini söyledim, bana 'Eger Kameralar bozuk değilse 'diye cevap verdi. " Şeklinde konuştu. Uğurlu, Tüm Toplu Taşıma araçlarında kamera sistemi oldugunu Ümmü sürücülerin içeride Olan biteni canlı görebildiğini göster hem de Bunların çoğu yerin epey kayıt Altına alındığını bildiğini belirtti. Başından Geçen Saldırının örtbas edilmek istendiği izlenimine kapıldığını kaydeden Uğurlu, Olayın pesini bırakmamakta Kararlı oldugunu ifade etti.   

//www.hurriyet.com.tr/dunya/almanyada-turk-kadina-saldiri-41003250

0

Beitrag gepostet am 30.10.18, 16:13 @ruyalaralemi Nr.: 2 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Arkadaşlar şiddetin iyisi kötüsü olmaz, mekanı ve yeride olmaz. Her fırsatta fesatçılık yapanlar var, ülkesini karalamayı, ülkesi alehinde atıp tutmayı çok sevenler var. Ben Size bunun gibi yüzlerce şiddet olayı atabilirim Almanyada olan, yazık tır günahtır, vijdan diyorum. Ükenize değil böyle adice yapılan eylemlere eleştirel yaklaşın. Bu medeniyetlerin en hası İsalm medeniyeti, Türk medeniyetidir.
0

Beitrag gepostet am 30.10.18, 16:18 @ruyalaralemi Nr.: 3 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Kim demiş avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne haya,çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni.
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Mehmet Akif Ersoy
0

Beitrag gepostet am 30.10.18, 22:14 @nemesis Nr.: 4 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Bu harita neye göre içe kapanınık, bu tür olayları aile dışına yandıtmayan almanyamı yoksa fransaya göremi. Bana göre tamamen düzmece bir harita gerçekler hiçte öyle değil. Kadına yapılan şiddete bile müdahale etmiyorlar, kadına yardım etmiyorlar, gelsin Türkiye de yapsın adamı linç ederler. Medeniyet dediğin tek dişi kalmış lejyondan ibaret, yazık çok yazık.
0

Beitrag gepostet am 30.10.18, 22:21 @ruyalaralemi Nr.: 5 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Bir Almana desem senin ülkende kadına şiddet çok fazla hemen yurdunu savunu moduna girer, ya biz, bizleri bu kadar aşırı şekilde eleştirmelerine neden izin veriyoruz. Medeniyet yorgunu ülkeler topluluğu diye düşünüyorum bazen avrupalılar hakkında. Çünkü medeniyet dedikleri hep zülüm anlayışından ibaret batının, yaptıkları katliamlara bakın, peki ya tecavüz, işkence. Bırakalım haritaları tarihlerine bakın. Bana kimse medeniyet batıda demesin, çünkü medeniyet mezoptanya da kim ne derse desin, orada başladı orada da bitecek. Sözlerim ağır gelebilir bazı arkadaşlara, hansçılara yada olgacılara ama gerçek bu...
0

Beitrag gepostet am 31.10.18, 08:13 @nemesis Nr.: 6 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Sizin için hayat olmus gır gır, papazın öğrencileri gibi davranıyorsunuz. Sizinle aslında bizim konuşacak birşeyimiz yok, ciddiyetsiz, samimiyeti olmayan birisiniz. Fransızların kadına olan yaklaşımını bilmeyen yok, Almanlarda cinsel obje olarak görür, peki ya müslümanlar, müslümanlar cenneti kadının ayakları altında arar 100 binde bir karakter yoksunu çıktı diye müslümanları karalamanında bir alemi yok. Dinime küfr eden müslüman olsa diyorum sizin düşüncenizdeki insanlara, NEDENNN; çünkü insan aslının açığını arayan değil, aslının açığını kapatandır. Almanlar, Fransızlar bunu çözdüde bizim kendini aydın zanneden yobazlar çözemedi bu kavramı.. ������
0

Beitrag gepostet am 31.10.18, 08:16 @sunguroglu_ Nr.: 7 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Haklısınız, katkınız için teşekkür ediyorum..
0

Beitrag gepostet am 31.10.18, 09:59 @nemesis Nr.: 8 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Hıhı, çok doğrusun! Biz zaten şiddet yanlısı kısımız! Arkadaş kadına şiddet uygulayacak erkek gitsin doktora erkekliğini sorgulatsın. Hem sana neden bu kadar dert oldu, ha doğru tipin müsait sendemi kuşkulusun kendşnden.
0

Beitrag gepostet am 31.10.18, 10:12 @nemesis Nr.: 9 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Yoksa bu haberdeki fail senmisin, yakaladıkmı ne! Acaba seni ne bu Avrupalılara savunuya itiyo, yoksa sen Almanmısın pardon ya." Aslın inkar edene düşmanımm", şairinde dediği gibi.
0

Beitrag gepostet am 31.10.18, 12:43 @nemesis Nr.: 10 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Eğitim.konusunda haklısın, bilmukabele. Ancak siz şiddet yanlısı sen olabilirsin ancak ben değilim.
0

Beitrag gepostet am 31.10.18, 20:48 @nemesis Nr.: 11 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Biraz farklı düşünüyoruz kabul. Yanlız şiddet olaylarını sadece Türkiyrde varda diğer memleketlerde yok saymak yanlış. Biz ülke olarak bu tür olayları biraz daha açık yaşıyoruz, büyüzden yanlış deklare oluyor dünyaya. Sadece Türkiyede yaşanmıyor, yapılmıyor bu yanlış, mevzu her yerde olanı tartışmalı, kesinlikle şiddet kul hakkına girmek değil sadece, toplum vijdanınıda yarlayan bir olay, şiddete meilli insanları toplumdan dışlamalı bence, bu tür insanları kadına veyahut başka canlılara zarar veren insanlara hak ettiği cezalar verilmeli. Ama kişinin masumiyet karinesi diye de şeyler var bunlarda dikkate alınmalı, demeye çalıştığım iyi anlaşılmalı vede tahayyül edilmeli olaylaylar. Ne olursa olsun şiddet cezasız kalmamalı. Avrupada şiddetin cezası para, Türkiyede hapis; bence kefareti bu olmamalı şiddete karşı şiddet olsunki anlasın can yakmak nasıl bişey, buda vahşice gelebilir size ama hak bu bence, aynen karşılığı olmalı.
0

Beitrag gepostet am 31.10.18, 21:35 @nemesis Nr.: 12 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Bu kolay bir şey değil, değişik, değişik insanlar var sanki her insanın ayrı bir duvarı var. Bir bakmışsınız bir profesör yada bir polis veyahut bir memur, yani dediğim eğitili insanlarda şiddet eğlimli olabiliyor. Eğitmek zor, ceza ürkütmeli bence, bir karşılığı olduğunu bilmeli insan, korkmalı. Dişe, diş olmalı. Evet bir farkımız kalmıyor, kesinlikle katılıyorum, ancak bunu adalet devlet kanalıyla cezalandırmalı, hak neyse o olmalı.
0

Beitrag gepostet am 31.10.18, 21:36 @nemesis Nr.: 13 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Bu kolay bir şey değil, değişik, değişik insanlar var sanki her insanın ayrı bir duvarı var. Bir bakmışsınız bir profesör yada bir polis veyahut bir memur, yani dediğim eğitili insanlarda şiddet eğlimli olabiliyor. Eğitmek zor, ceza ürkütmeli bence, bir karşılığı olduğunu bilmeli insan, korkmalı. Dişe, diş olmalı. Evet bir farkımız kalmıyor, kesinlikle katılıyorum, ancak bunu adalet devlet kanalıyla cezalandırmalı, hak neyse o olmalı.
0

Beitrag gepostet am 31.10.18, 21:36 @nemesis Nr.: 14 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
0

Beitrag gepostet am 31.10.18, 21:40 @ruyalaralemi Nr.: 15 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Ya haberde ki kadının halini gördüğümde insanlığımdan utandım, birde bir arkadaş aynı gün bir vahşet videosu izletti insanlığımdan nefret ettim utandım. Biz insanlar farklıyız gerçekten iğrenç varlıklarız. Hak ne ise o olmalı. Can yakanın canı yansın.
0

Beitrag gepostet am 31.10.18, 21:51 @nemesis Nr.: 16 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Hıh işte bunu diyorum, bir insanın hayatını karart ve sonra ceza şekerleme olsun bu olmamalı. Allah kötülerden korusun. O trende olsaydım Allah verdi demez o sapık ruhlu adama dalardım. Kızın kardeşimdir eğer etrafımda yapılsın yanlış size bırakırsam cezasını oraya gömsünler beni, bizde seyretmemeliyiz, ölümmü var ucunda, var diyelim en azından şerefli olur. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan değilmi...
0

Beitrag gepostet am 31.10.18, 22:06 @nemesis Nr.: 17 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Bakın beni yanlış anlıyorsunuz, ben şunu savunuyorum sadece. Dünya çok adilmiş gibi gelip Türkiye yi yerin dibine kadar batırmak isteyen insanlar çok, ne yaraları var bilmiyorum ama aşırı yorumlar oluyor, Türkiyede suçun hiç karşılığı yokmuş gibi, sanki diğerleri farklı. Avrupa ülkeleri ceza vermiyor adeta ödüllendiriyor. Bir çok avrupa ülkesinde mapus damı 5 yıldızlı otel gibi, sosyal olarakta harika, bu ne perhiz aga, varmı böyle bir şey. Zaten cezada yok vs..  Benim zoruma giden, üç beş ş... Suçu neden cennet vatanıma kesilmek isteniyor. Bu zoruma gidiyor.
0

Beitrag gepostet am 31.10.18, 22:08 @ruyalaralemi Nr.: 18 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Artı türkiyedeki mevcut kanunların hafifliği, Avrupa birliği uyum yasalarından ötürü, ne uyacağım aga, girmesin Türkiye Avrupa birliğine isteyen kim. Hak edene versin cezası ne ise ne uyumu, istemiyoruz biz uyum falan.
0

Beitrag gepostet am 31.10.18, 22:14 @ruyalaralemi Nr.: 19 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
Ayriyetten yorumlarınız için teşekkür ederim, kırdıysam özür dilerim. Hayırlı yarınlar dilerim.
0

Beitrag gepostet am 31.10.18, 22:22 @nemesis Nr.: 20 Antworten

Kadına şiddet Almanya...
O kadar değil işte, bi çok olay çarpıtılıyor işin aslı. Makaslama yapıyorlar bir çok konuda, nasıl ilgi çekecekse haber öyle yayınlıyorlar.ben de bir basın yayın kurumunda çalıştım, işin ayarı çok, bize yansıtılanla gerçekler bazen çok uzak şeyler. İşte bütün mevzuda o kurumların yanlışların dan ötürü. İyi araştırın aynı haberi çok sık raslanan bir olgudurki bir gazete başka diğeri başka verir, matamatik problemi değil ki. Olayı daha iyi anlıyoruz işin aslı.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kadına şiddet Almanya...