50 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 28.10.18, 11:18 Nr.: 1 Antworten

birkadın anlatın bana dünyada tek olsun
etrafımızda bi sürü kadın var fakat hepsininde farklı farklı özellikleri var bana öyle bir kadın anlatınki dünyada tek olsun...mesela falan kadının gülüşü çok güzel bakışları güzel gibi veya falancı kadının baklavası çok güzel  ben  bir kuru fasulye yaparım on numara gibiii
0

Beitrag gepostet am 28.10.18, 11:28 @heyyavrumhey Nr.: 2 Antworten

illaki her kadının bir özelliği vardır  bundan bahsediyorum..özelliği olmayan bir kadın olmaz  vardır tabi  herkeste olmayan bir özelliğii
0

Beitrag gepostet am 28.10.18, 11:48 @heyyavrumhey Nr.: 3 Antworten

Kelin mehlemi olsa kafasina sürer sac cikarir.senin ne alip veremedigin var kadinlardan her konun kadin yoksa kadin bulamayipta burda sitestmi atiyorsun gerci senin gibi inegi kadinlar ne yapsin basina belami alsin
0

Beitrag gepostet am 28.10.18, 13:26 @davudbey19 Nr.: 4 Antworten

sen hangi yüzle açtığım forum konusuna  yorum yapıyosun anlamadım lan oğlun yedi sülalene sövdüm koynundaki karına bile küfür ettim hala yorum yapıyosun..yemin ederim senin kadar gurusuz karektersiz şerefsiz birini görmedim kısacası adam değilsinnn....bu yazıyı herkes görecek senin ne mal oldugunu daha iyi bileceklerr...ben artık sana  yazmaktan bıktımm  çünkü bukadar odun bukadar gurusuz bukadar haysiyetsiz şerefsiz  görmedim şerefsizin bile bir haysiyeti olur sende o bile yokk  bidaha yazma desemde bunu anlayan adam olacak adam değilsinkii  yine yazarsın..
0

Beitrag gepostet am 28.10.18, 13:27 @davudbey19 Nr.: 5 Antworten

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.....
0

Beitrag gepostet am 28.10.18, 17:16 @heyyavrumhey Nr.: 6 Antworten

Senin gibi götler adamin karsisina cikip konusamaz anca zavalli kadinlara gücünüz yeter Birde unutma kel ciktigin deli geri sokarim o küfürleride bogazina sokarim pislik herif
0

Beitrag gepostet am 28.10.18, 17:20 @davudbey19 Nr.: 7 Antworten

birkere ben kel değilim  bunu o kuş beynine sok..ikincisi hiç bişey yapamazsın bunuda o odun klafana sok üçüncüsüde sen bir karektersiz ve şerefsiz birisin şerefi ve karekteri olmayan bir insanı adam yerine koymuyorum adam olmayan bir insanla muhatap olmam kaydede  almam senin tehdinlerin anca  pısırıklara geçer ben burda uzun yılardan beri vardım senin gibi nelerini  gördüm azcık aklın varsa bana yazmazsın yazarsanda sen taaaaaa.  Or.qusun
0

Beitrag gepostet am 28.10.18, 17:29 @heyyavrumhey Nr.: 8 Antworten

Seni alir ciktigin delige geri sokarim kel ah bu kelimeleri realde karsima ciksan konussan o sapsal suratini musmalaya cevirirdim kadin düsmani seni Ananda bir kadin birsey yazarken onu düsün senin gibileri böyütürken ne zorluklar cekmistir.zavalli kadin dogura dogura kadina düsman evlat dogurmus
0

Beitrag gepostet am 28.10.18, 17:37 @davudbey19 Nr.: 9 Antworten

sen realde benim karşıma çıksan  ben seni demir çubukla azını burnunu dagıtırdım fotorafını türkbasede paylaşırdım  ben öyle çok kabadayıyı burda dövdüm  .. ben şimdi uğraşmıyorum beyinsiz insanlarla seni ADMİNE ŞİKAYET ETTİMMM  o bu mesajları illaki bakacakk tek dicem allah senin belanı versinnn ölde geberde   dünyadan bir pislik eksilsin...
0

Beitrag gepostet am 28.10.18, 18:11 @heyyavrumhey Nr.: 10 Antworten

Dünya senin gibilere kalsa vay kadinlarin haline bana demir cubuk viz gelir senin gibi en azindan üc kisi olmasi lazimki iyi antiraman yapayim kolay kolay isinmiyorum
0

Beitrag gepostet am 30.10.18, 17:58 @heyyavrumhey Nr.: 11 Antworten

offff  ne günlere  kaldıkkkk
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!