|
|
|
birkadın anlatın bana dünyada tek olsun |
etrafımızda bi sürü kadın var fakat hepsininde farklı farklı özellikleri var bana öyle bir kadın anlatınki dünyada tek olsun...mesela falan kadının gülüşü çok güzel bakışları güzel gibi veya falancı kadının baklavası çok güzel ben bir kuru fasulye yaparım on numara gibiii |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illaki her kadının bir özelliği vardır bundan bahsediyorum..özelliği olmayan bir kadın olmaz vardır tabi herkeste olmayan bir özelliğii |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kelin mehlemi olsa kafasina sürer sac cikarir.senin ne alip veremedigin var kadinlardan her konun kadin yoksa kadin bulamayipta burda sitestmi atiyorsun gerci senin gibi inegi kadinlar ne yapsin basina belami alsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen hangi yüzle açtığım forum konusuna yorum yapıyosun anlamadım lan oğlun yedi sülalene sövdüm koynundaki karına bile küfür ettim hala yorum yapıyosun..yemin ederim senin kadar gurusuz karektersiz şerefsiz birini görmedim kısacası adam değilsinnn....bu yazıyı herkes görecek senin ne mal oldugunu daha iyi bileceklerr...ben artık sana yazmaktan bıktımm çünkü bukadar odun bukadar gurusuz bukadar haysiyetsiz şerefsiz görmedim şerefsizin bile bir haysiyeti olur sende o bile yokk bidaha yazma desemde bunu anlayan adam olacak adam değilsinkii yine yazarsın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin gibi götler adamin karsisina cikip konusamaz anca zavalli kadinlara gücünüz yeter Birde unutma kel ciktigin deli geri sokarim o küfürleride bogazina sokarim pislik herif |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birkere ben kel değilim bunu o kuş beynine sok..ikincisi hiç bişey yapamazsın bunuda o odun klafana sok üçüncüsüde sen bir karektersiz ve şerefsiz birisin şerefi ve karekteri olmayan bir insanı adam yerine koymuyorum adam olmayan bir insanla muhatap olmam kaydede almam senin tehdinlerin anca pısırıklara geçer ben burda uzun yılardan beri vardım senin gibi nelerini gördüm azcık aklın varsa bana yazmazsın yazarsanda sen taaaaaa. Or.qusun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seni alir ciktigin delige geri sokarim kel ah bu kelimeleri realde karsima ciksan konussan o sapsal suratini musmalaya cevirirdim kadin düsmani seni Ananda bir kadin birsey yazarken onu düsün senin gibileri böyütürken ne zorluklar cekmistir.zavalli kadin dogura dogura kadina düsman evlat dogurmus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen realde benim karşıma çıksan ben seni demir çubukla azını burnunu dagıtırdım fotorafını türkbasede paylaşırdım ben öyle çok kabadayıyı burda dövdüm .. ben şimdi uğraşmıyorum beyinsiz insanlarla seni ADMİNE ŞİKAYET ETTİMMM o bu mesajları illaki bakacakk tek dicem allah senin belanı versinnn ölde geberde dünyadan bir pislik eksilsin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya senin gibilere kalsa vay kadinlarin haline bana demir cubuk viz gelir senin gibi en azindan üc kisi olmasi lazimki iyi antiraman yapayim kolay kolay isinmiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
offff ne günlere kaldıkkkk |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!