|
|
|
kadınları Tavlamanın en basit yolu |
eğer bir kadını tavlamak istersen onun oldugu ortamda hayvan taklidi yapacaksın ençok eşek anırmasına hayran kalırlar birde kedi köpekkk sesinee hemen tavlarsınn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kuş taklidine hayran kalmayan kadın yokturrr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dilara güldürme insani hangi cagda yasiyoruz bu adam kendisini Kemal sunalin yerine koyuyor.gerci o kus taklidi degil bülbül taklidide yapsa kimse bakmaz bu devirde haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hanzooo sen ne anlarsın allahın ayısııı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen herşeye maydonoz olma kemal sunalal türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük sanatcısıı ona dil uzatmaya hakkın yokkk pislikk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uzaaaa koparmayim o kel kafani |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kel kim beeee allahın malı sen beni hayatında hiç gördünmüüü mall |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seni asla tavlamam korkmaaa benim tipim değilsinn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nevi-sahsina münasir bi < Dangalak > tavirlar sergiledigin icin, Aslinda yazmak istemedim ama < Tavlamak > kelimesini kullanacak kadar basiretsiz oldugun icin sana tavsiyem bundan sonra kadinlarla ilgili konusup, yazarken < Anne > ni hatirla. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana benim açtığım forum konularına yazı yazma diye kaçkez uyaracam küfür etmediğimi düşünüyosan yedi sülalene dua okuyorum..birdaha benim açtıgım konulara yazı ve yorum yapmaa annenin adına çok dua ederm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konusma mööööööööö adi üstünde ineksin huhaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beşkuruş etmeyen insanla muhatap oluyorummm allah allahhh |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salak ve gerizekalı Kadın bana çok den geldiii yok desem olmaz kavadan kontak çok kadınla tanıştım çigeri beşpara etmeyenlerde varrr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahu sen ne salak adamsin senin Annen ve kiz kardesin yokmu ne bicim konusuyorsun öyle kadinlar hakkinda hem sana tavlanan kadinin aklina sasarim ayip tavlamakta ne demek oluyor.hem senin gibi mala ve seviyesizliginemi bakiyorlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!