|
|
|
Sanalda Abi abla tartismalari |
yahu hanimlar Abi deyince beyler hos karsiliyor ama beyler abla deyince neden hanimlar hos karsilamiyor.bazen bu hanimlari hic anlamiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok sen yakmazsin buranin en hosgörülü insani sensin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hele burda bazi hanimlar realde görseler sanki parcalayacaklar haha apla kelimesine |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok be kardesim heryasin ayri bir güzelligi ve iyi yönleri var.hem senin iyi bir kalbin var o sana yeter |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vallah orasini bilmem heralda kidim kidim dograralar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen öyle ama artik dikkat etmek lazim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hele bu hanim Birde seni begeniyorsa eyvah eyvah ayvayi yedin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahu beyler Abi kelimesini hos görüyorsa hanimlarin bu yas takintisi nedir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben sana dedim abiiiii ayıp deme diye hı şimdi niye kızıyorlar diye konu açarsın böyle  abla, abi denilmesi, kendinden büyüğüne dediğin zaman sorun yok bence ama benden yaşça büyük biri bana abla derse bu saygısızlık, terbiyesizlik hatta kıroluktur cıngar çıkar ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogru söylüyorsun mesala sen benden kücüksün Abi demene sevindim ne yalan söyleyim saygiyla karsilarim ama hanim efendi benden 7 yas böyük apla deyince yeryerinden oynuyor. Haksizmiyim birileri beni Abi olarak görüyorsa saygim sonsuz Birde artik kizamam küsümem abi kardes gecinip gidecegiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazdiklarina aynen katiliyorum, ben saygimdan dolayi böyle cok tanimadigim,ismini ,yasini, tam olarak bilmedigim bayanlara hep ablam diye hitap ederim.
isabellanin yazdiklarini okudukdan sonra ise artik hic bir bayana abla diye hitap etmem  ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şimdi ondada biraz ayırt etmek lazım, mesela o kişi ile uzun süre hiç abla abı muhabbetine girilmediyse yaş farkını bildigin halde, o zaman gulleyin dediği gibi kasıtlı olur, bu da hoş degil tabi ve kızmakta haklı olur bunun takıntı olduğunu düşünmüyorum ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Puhahaha solyanım iyi düşün garı ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm isabella inan simdiye kadar hep saygimdan bayanlara abla diye hitap ettim, kizipda belli etmeyenlerde oldu  bu arkadasda böyle bir konu actigina iyi yapti,madem saygi istemiyorlar , bende bundan böyle bayanlara mümkün degildirki, artik abla veya hanim diye hitap etmiyecem.
isimlerini bilirsem isimleriyle hitap ederim,isimlerini bilmessem hey diye cagiririm ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak hele nasilda kayiriyorsun aplamizi haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen katiliyorum dilaraaaaaa ama bazi hanimlar anlamiyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm solyanım  ben bu saygıdan abla, abi olayını anlamış değilim yanı yaşça küçükse eyvallah bende kızmam bana denildiğinde ama bariz belliyse misal örnek vereyim Pazar’a gidiyorum Amca diyebileceğim biri bana abla diyor hoş değil yani. Onun yerine hanımefendi veya beyfendi denilse bu tür durumlarda sanırım daha şık ve saygılı olur, çünkü saygıyı herkes hak eder, sen değişme bence sadece ayırt et ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Puhahaha yok valla ben tarafsız takılıyorum ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi hadi seni bilmemmi nasilda kayiriyorsun söz konusu bayanlar olunca ama alacagin olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyidir mahocugum seni sormali |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!