51 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.10.18, 11:40 Nr.: 1 Antworten

Fenerbahce
merhaba  forumdaslar.  buradan  fenerbahceyi  tebrik  etmek  istedim.  fenerbahce deplasmanda  sivas sporla yaptigi  mactan  bir  puan  cikararak  15 ci  siradaki  yerini  korudu.  tabi  rize spor  maci  kazanirsa  düsme  hattina  iniyor  ama  ben  umutluyum  fenerbahce  düsme  hattindan  kurtulma  basarisini  gösterecektir.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.10.18, 12:48 @improbus Nr.: 2 Antworten

Fenerbahce
tabii  kendilerini  toparliyacaklar     dedimya  düsme  hattindan  kurtulurlar. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.10.18, 15:29 @okitapmes Nr.: 3 Antworten

Fenerbahce
merhaba.    oradan  bakinca  dalga  geciyormusuz  gibimi  görünüyor    fenerbahce  olmasa  ligin  ne  anlami  kalir.  ligden  düsmesin  diye   namazdan  sonra  hep  dua  ediyorum. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.10.18, 16:26 @sunguroglu_ Nr.: 4 Antworten

Fenerbahce
selam  sporun  centilmenligini   kavramis  her  kardese.  

dogru  galatasaray  kadiköyde  fenerbahceyi  yenemiyor.  ama  galatasaray  kadiköyde  karanlik   ve  tehditlerin  altinda  sampiyonluk  kupasini  kaldiriyor.     ülkemizdeki  bütün  spor  kuruluslari  ve  taraftarlari  sevgi,  saygi  icerisinde  birbirimize  takilabilmeliyiz.  futbol  maclarida  nihayetinde   hos  bir  vakit  gecirmek  icin  var.  tipki  tiyatro  ve  sinema  gibi.  bütün  spor  severlere  selamlar

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.10.18, 16:28 @-maho Nr.: 5 Antworten

Fenerbahce
merhaba   mahooooo   asil  sen  nazar  etme  sizinde  olsun.  biz  fenerle  düsman  kardesler  gibiyiz.  birbirimizle  ayri  düsemeyiz  
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 23.10.18, 03:34 @eses43 Nr.: 6 Antworten

Fenerbahce
Korkma fenerbahce düsmez ikinci sezonda isler degisir
0

Beitrag gepostet am 23.10.18, 03:35 @nemesis Nr.: 7 Antworten

Fenerbahce
Basaksehir sehir bu sene
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Fenerbahce