|
|
|
Kadının her dediğini yapan Kılıbıktır.. |
ben sana türkce yazdım yazarkende türkceyi tersten yazdımmm eğer yazdıklarımı tersden okursan ne dediğimi anlarsın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanal alem buu,,,, seni anlar diye düşünmüştümm yanılmışımm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senden başka kişi yokmu burdaa sürekli sen yazıyosunnn sen yazma teyzee başkalarıda yazsınnn onlarda insan bukadar aç gözlü olmaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
reklama ihtiyacım yokkk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaten başımıza ne geliyorsa böyle fosilleşmiş zihniyetden geliyor. Selam vermedi diye adamı vuran bir toplulukda kadın bırak ikinci sınıf muamelesi bir hayvan kadar değeri yok sizler gibilerin dünyasında. Aman siz ayaklarınızı sevgi adına olduğuna inandırıb kölenize yıkattırmaktan vazgeçmeyin ...öbür dünyada ne light ne kılıbık ne de maço olarak çıkacaksınız Rabbimin karşına... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neoldu la kelllll profilimee bakmışsınnn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ney deyoy sen allah allahh sen yazma burayaa,,, git bulaşıkları yıkaa evi temüzleeee yemek yappp |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllll |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kell kızmışsınnn cingana cin gan laza laz denir kürtede kürt denir sanada Kel denirr kel denince kızıyosan ayıp ettin şimdii abuziddinn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllll yamacıma gelllllllllllllllllllllllllllllll |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kelllllll toşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kelll fotorafda kafa ışıl ışıl ışıldaya vallaaaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
git evde dolma sar ne işin var burdaaaa ne yazarsam yazarım saneeee Teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
git yüzüyü yıkada gellll |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gudurdu gudurduu şimdi ısırcak veteriner çağıralımda millete saldumasın guduz olabülüü |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oşşşşttt La Şunu belediyeye haber veriy sabah namazına gidenlere salduruyaa camiye gidemeyozz korkudan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Esimden ayrildigimda cocugumuzu ben aldim, yanliz basima yetistirdim, evet yemek yaptim bulasik yikadim,camasir yikadim ki hala yapiyorum. varsa cocugun tanistiralim cocuklarimizi varmisin? neden hep cocuk kücükse kadin bakmak zorunda olsun? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin gibi dangalaklarda güya racon, elime gecsen sana racon ne ögretirim o tarafimda var ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seninle ben ayni katogorideyiz sanirim ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerde onda o cesaret sokagin ortasinda onu parcalarlar iste burda yakinip duruyor zavalli belki birseyler bulurum sevdasinda |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!