|
|
|
Size gerçekten siz olduğunuz için değer veren insan... |
İnsan herzaman sevebileceği insanı bulabilir, ancak gerçekten tüm benliği vede yüreği ile seven bulmak çok zor. Gerçekten sizi seven biriniz bir insanınız olduğunda onu kaybetmeyin ona sıkı sıkı tutunun ne pahasına olursa olsun bırakmayın, çünkü gerçekten herşeyiyle sizi seven biri daha karşınıza çıkmayacaktır, insanın karşısına bir kere çıkar bu tesadüf değil tevafuktur lütuftur ona ömrünüzü verin. Nice güzel günler sizlerle olsun... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
masal.bunlarrr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah inancı olmayan, kalbi körleşmiş, köhneleşmiş ve sevginin aslının nereden geldiğini unutmuş olan insanlar için evet, masal. Kesinlikle size hak veriyorum!!!... Yanlız, aşkın nereden geldiğini bilen, kula değilde, yaradanına kulluk eden insanlar için, hiçte masal değil. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neyse.konu.baska.yere.gitti. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Özür dilerim bir yanlış yaptıysam size değil di sözlerim... Kusurumuz var ise affola... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özür.diligiyecek.durum.yok. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eywallah... Güzel bir gün, bir ömür geçirmeniz dileklerimle... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siz.kendi.düsüncenizi.yazin.baskasi.sizi.ilgilendirmezz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne.kadarda.meraklisiniz.ortaya.laf.atmissiniz.dengim.bile.degilsiniz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wow.ne.güzel.iste....bravo.size. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben böyle bir konu açmadım neden benim sayfamda atılan mesajlar çıkıyoo anlamış deilim burda bir bozukluk varr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu forum konusunu kim açtıysaaa ona gitmesi gereken mesajlar bana geliyoo saçmalığın danışkası bu yaaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Demeyin öyle kalp başka söyler dil başka, insanları ağızdan çıkan iki kelime ile yargılayamayız. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilemiyorum, ancak yanıldığınızıda düşünmüyorum. Karmaşık bir denklem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklısınız aynen katılıyorum, eskiler derdi gönüller bir olunca samanlık seyran olur, nerede kaldı gerçek sevgiler. Yazık gerçekten, yuvayı dişi kuş yapardı vs... Şimdi erkeğin malı mülkü yoksa kadınlar kaçıyor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Görünüşün hiç önemi yok yanlız kalbi güzel olmalı, sevmeli sevmeyi bilmeli, Allah inancı olmalı, garibanın halinden anlamalı, kibirli olmamalı, insanlara tepeden bakmamalı. Sadık olmalı insan herşeyden öte, her şeyini eşi bilmeli, ondan gizli iş çevirmemeli, eş olmak bu bence. Kadın kadınlığını bilmeli, adam adamlığını bilmeli. Karşılıklı saygı çok önemli, saygının bittiği yerde sevgide olmaz, saymalı, sevmeli... Bence bukadardan da fazlası gerek, ama herşeyden öte insan olmalı, insanlığı unutmamalı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leyla çokmu güzeldi, peki ya aslı... Mecnun Leyla için çöllere düştü derviş oldu, delmedimi Kerem dağları Aslı sı için.. Sevgi, uğruna feda edecek neyiniz varsa feda etmek değilmiydi... Sevmek, değer vermek Allah ın bize lütfu değilmiydi.. Aslında konu feda etmek değil, nelerden vazgeçebilir diniz bir anlamda.. İnsan sevdiği uğruna hayatında olan nelerden vazgeçebilir, alışkanlıkların dan tutunda nesnel, objel nelerden vaz geçebilir bütün mevzu buydu... Teşekkür ediyorum katılımlarınız için hepinize. Sagılarımla... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belki bi nebzede olsa haklısınız, ancak Allah ın adıyla çıkılan yolun hayırsızı olmaz bilirim. Benim bir bekleyişim yok, ben karşıma çıkacak veya çıkmasını istediğim insan pedofilini buraya yansıtmaya çalışmıyorum, kimse kimseyi ne cehennemine götürebilir nede cennetine, koyun misali; her insan kendi amel defteriyle çıkacak huzura.. Kimsenin kalbini yarıp içini göremezsiniz, 40 yıl geçer tanımadığınızı anlarsınız bazen. Bir bakmışsınız büyük bir hata, bir bakmışsınız Allah ın lütfu, bu böyle bişey... Allah herkese hayırlı eş nasip etsin inşallah... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allahın adıyla çıkılan hangi yol kötü olabilirki, ne verirse o versin. Hem ben burada karşıma çıkmasını istediğim insan pedofilini satırlarına yansıtmaya çalışan biri olarak görünmek istemem. Kimse kimseyi ne cehennemine götüre bilir, nede cennetine, her kul kendi amel defteri ile çıkacak huzura, koyun misali; her kul kendi ayağından asılacak, siz doğru olun yeter. Allah hayırlı ömür, hayır ölüm nasip etsin herkese. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|