93 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 12.09.18, 18:25 Nr.: 1 Antworten

Kadinlar cenaze namazi kildirirmi?
bakalim DIN konusunda bilgilerinizi alalim kadinin cenaze namazi kildirmasi caizmidir
0

Beitrag gepostet am 12.09.18, 20:05 @davudbey19 Nr.: 2 Antworten

Bence caiz degildir. Eger cenazede kadinlar var ise cenaze namazini bir kadin din görevlisinin kildirmasinda bir sakinca görmüyorum.
-----
easy going!
0

Beitrag gepostet am 12.09.18, 22:57 @niveaboy Nr.: 3 Antworten

Hayir bir DIN görevlisi felan degil arkadaslar insanlar kandiriliyor. Mevta kücük bir cocuk babasi yakin bir dost onun acisin icinde bunu söylemek zor oldu ama yinede söyledim.insanlar dolandiriliyor inanclariyla Birde o kadin 4 bin Euro aldi bir saatlik kitap okudugu türkce sözlere oysaki bu görevi DIN görevlileri para almadan dinimize uygun bir sekilde meftayi topraga veriyorlar
0

Beitrag gepostet am 12.09.18, 23:01 @-lux- Nr.: 4 Antworten

Yararli cevaplari bende biliyorum.Ama insanlar gittikce cikmazin icine giriyorlar.neyin dogru olup olmadigi kurandan okuya bilirler
0

Beitrag gepostet am 12.09.18, 23:08 @-lux- Nr.: 5 Antworten

Burda bakiyorum onca forumlar aciliyor.temizlikten tut bakimina kadar.coguna sorsan tahrat oluyormusun onuda bilmezler oda nesil birsey derler.ne kadar kendilerine bakarsa baksinlar tahrat  yapmadikdan sonra les gibi koku sacarlar ama kendileri Deodorant kokusundan gittigini sanirlar
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!