|
|
|
Bayanlara sorum |
siz nasıl tavlanırsınız. Sizi tavlamak istesem nelere dikkat etmem lazım. acil kız tavlamam lazım.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlara sorum |
Bu soruna cevap alacağını düşünmüyorum ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlara sorum |
Sonra diyorlar bizi niye anlamıyorsunuz. Siz anlattınız da biz mi dersimize çalışmadık. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlara sorum |
Erkek Fatma olmanın faydaları. Öyle bir derdim hiç olmadı demedimde başkalarını bilemem ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlara sorum |
Neden sen erkek fatma cinsi misin ?? Bir de fayda diye görüyor. Dünya nufüsünün gerilemesi hep bu erkek fatmalar yüzünden olduğunu biliyormuydun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlara sorum |
Arılar da daldan dala konuyor, ama azaldıklarını hiç duymadım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlara sorum |
Egerki birini ayarlamak istiyorsan onun herseyi göze almalisin,acik ve nett olmalisin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlara sorum |
Bir erkek karsi cinten istedigi ilgiyi ve sevgiyi görürse Birde mennun kalirsa daldan dala ziplamaz demekki bazi hanimlar erkeginin isteklerini yerine getiremiyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlara sorum |
Masallah uzmanliginda üzerine yok.bazi arkadaslar senden ders almal |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlara sorum |
Dünya nüfusunun gerilediği doğru değil yalnız maşallah çatır, çatır doğruyorlar ama daha çok kız doğduğunu söyleyebiliriz. Senin erkek Fatma anlayışını bilmiyorum ama ben abiler, kuzenler ve omların kankaları ile büyüdüğüm için sizin cinsi anlayabiliyorum  ama görüntü ve lugat anlayışımda erkeğe benzemiyorum
Not özellikle senin bana olan yorumlara vote veren arkadaşına sesleniyorum yiyorsa bir derdin varsa gel de yüzüme söyle ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlara sorum |
Ya tutarsa misali gibi olmuş bu ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlara sorum |
Tavlamak istediğim bayanın önce burcunu mu sormam lazım Sonra kusura bakmayın burcunuz bana hitap etmiyor demem mi lazım.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlara sorum |
Hey ben de sandım sen voten ediyorsun, demek gizli hayranım varmış. Peki bana artı puan verenlere sen şimdi neden kızıyorsun. Ah şu bayanlara sizi anlamak çok zor. Hep tır tır. Karar verdim ibne olmaya haha.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlara sorum |
Yaw yok burda beni kimse kızdıracak birşey yapmadı biraz gaza getirip gelsin cici cici konuşalım adam yemiyorum dedim ama tutmadı  votende gözüm Yok yani allah daha çok versin ne olacağına de kendin karar verirsin artık ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bayanlara sorum |
He gi artık nasıl gacılara denk geldiyse hemşom umudunu kaybetmiş sanki  bir yerde yanlış yapıyor ama nerde ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!