|
|
|
şarkı yazmayı seviyorum |
ölüm olsanda kalbime gömerim içimde hüzün,, olsanda yaş akmaz gözlerde kan damlamaz yüreğime ben buakşam çeker giderim istanbul senin olsun gözlerde son sabah bu son yolcu bu son gemi yanaştı gönlüme yanaştı serseri yanaştı durgun denizlere üzgünüm hüzünlü değilim sadece gözlerim dolu akan yaş yok akan kan yok hiç bişey umrumda değil istanbul senin olsun ben bu akşam çeker giderim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pop ve arabesk fantazi şarkıları yazmayı bil hassa oyun havası şarkılar yazmayı seviyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dalga geçer gibi gülmene gerek yok az ciddi olamazmısnnn  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden kelimenin sonunda gülücük işareti bıraktın bilirsin kelimenin sonu noktada konsa anlam taşır senin ki gülücük vardı yani sen benle dalga geçmek istedin ciddi değilsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seninle konuşmak istemiyorum ve ayrıca seni engelleyeceğ,m hanfendii çok kabasın ve terbiyesizsin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen olayı çirkinleştirmeyin ve sizi engelledim çünkü cidiyetsiz insanları sevmem ve muhatap olmam buraya ne yazarsan yaz seninle konuşmayacağım çünkü seviyesiz ve ciddiyetsiz insanların konuşmalarını kayde almıyorum.. istediğini yazabilirsin sana bir damla cevap yazmayacağım... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin neolduğunu ortaya çıktı şimdi seviyeni düşürüp hakaret etmeye başladın allahıma şükür senin gibi insanlardan beni koruduğu için bukadar değersiz bir insansın işte yazdıklarını okursan nekadar karektersiz insan oldugunu anlarsın iyiki seni engellemişim bukadar karektersizzzz insansın iyiki engellemişim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen artık yazma istemiyorum senin benim forum konuma yazı yazmanı lütfen yazma çünkü çok kaba ve karektersiz birisin lütfen hakaret edip çirkinleşme ben sana hakaret etmiyorum ama sen bana hakaret ediyosun lütfen bidaha açtığım forum konularına yazma insansan yazmaa lütfen.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çok haklısınn ama varya bu hep aynı kişi farklı niklerlee girip seni kırıcı sözler söylü ama aynı kişiii işin gerçeği buu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür ederim kardeşim,,,biraz bu konularda yetersiz kalıyorum ama işin özeti bu ben şarkı yazmayı seviyorum,,,,şuan kendi başıma bukadarını yapabiliyorum illa yanımda birileri olsa tabiki çok dehşet verici şarkılar yazabilirim kafamın içinde milyonlarca şarkı var kısa birtane yazacam..
dün gece serseri kurşun gibi gittim bilmediğim yerlere aklımda sen kalbimde sen seni andım kaçkere bir sen yaktın beni deliceeeeeeeeee ölüm ölüm peşimden geliyor ruhum bedenimden çıkmış seni arıyorr hayelmisin gerçekmisin yoksa gördüğüm düşlerimmisnnnnnnnnnnn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel süylenmis bir sarki ellerine saglik ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ankarali namik Memlekete Bayram Gelmiş Benim Neyime Gözyaşlarım Pınar Olmuş Aktı Dizime O Yar Bana Selam Salmış Artık Neyime Bana Selamları Değil Kendisi Lazım O Yar Bana Selam Salmış Artık Neyime Bana Selamları Değil Kendisi Lazım Duysun O Şerefsiz Duysun Ben Gidiyorum Onun Olsun Tüm Ankara Ben Ölüyorum Mezarıma Gelir Ağlar Ben Biliyorum Bana Gözyaşları Değil Kendisi Lazım ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana fikrini soran olmadı hayata dalgaya vuran insanlarla işim olmaz cidiyetsiz insanlarıda sevmem lütfen benim açtığım forum konularına rica ediyorum yazma istemiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne olursa olsun bir insanın,, bir insana saygısı olacak...saygısı olmayan insanın karekteride sıfırdır karekteri olmayan insan ne laftan nede sözden anlamaz...hayat güzel ise buda dürüst insanların sayesinde güzeldir dürüst olmayan insanların hep aklı şeytanlık içinde geçer...ama allahın adaleti öyleki çok şeytanlık yapan insanın günahıda kul hakkıda çoktur....lütfen insanlarla konuşurken onları alay edici kırıcı hatta onları aşağlayıcı sözlerle yargılayıp üzmeyin allahda sizi üzer bunu herkes böyle bilsin.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çok doğru söylediz size canı gönülden katılıyorumm teşekür ederim efendim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür ediyorummm bu kısa bilgileriniz için çok teşekkür ederim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende türk halk müzigi sözleri yazmayi seviyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu şimdi pop mu Rock mu Arabesk mi Tekno mu |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!