|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
Insan bu dünyadan birsey götürmüyor satece amellerin seninle geliyor.bedeninse topraktan geldi topraga gidiyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
Rahmetli asik veyseli hatirlattin muhtesem söylevleri var. < benim sadik yarim kara toprak > ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
Allah korkusu vicdanimizin terbiyesidir ona Iman edersen saten vicdanin dogruya hitap Eder |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
Bugün varız yarın yokuz mantığı ile yasarsak bencilce geriye kalanlara hiç bir şey bırakamayız ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
Evet rahmetli dedemle cocuklugumda cok türkülerini dinlerdik hala dinliyorumda insanin topraga olan sevdasi icinden gitmiyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
Bendede bu toprak sevdasi var seviyorum topragi hic olmazsa emeginin karsiligini veriyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
toprak olmasa insan bir hictir. her seyi dönüstürüp, rafine eden, ayristiran, sistematik deger haline getiren toprak. hayatimiza katki sagliyan bütün degerleri topraktan aliyoruz.
NOT: malesef cogunlugumuz nankör oldugumuz icin topragi zehirliyoruz. dolayisiyla bütün canlilari zehirliyoruz. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
Malisef öyle nerde o eski günler kagni sesleri cocuklugumda cok kagni sesiyle uyanirdim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
Öyle deme canoma bozuşuruz ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
allah ramet eylesin deden gayet güzel süylemis insan var ekmegini tasdan cikarir insan var calip cirpar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
merhaba mehriban. evet cesit, cesit insan var bu dünyada. önemli olan bu cesitliligin icerisinde insan kalabilmek. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
insan her ne olursa olsun insanin yüregi insanligi güzel olsun yeter ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
tercih senin istedigin kadar nic al. ben burada farkli nicklerle dolasanlari farkedecek kadar zeki biri degilim. fiaskoyuda tanimam aranizda ne gecti bilmiyorum. tartismanizi, müzakerenizi yapip hos vakit gecirin küfürlesmenin, hakaretin kime faydasi var. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
Sözümü geri alıyorum ne haliniz varsa görün konudan çıktım ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
Jep ich dich auch lese aber solche Sachen nicht gerne ondan dedim ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
Ne iş ?? ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sümsük - Sünepe. |
Sana tepkimi koydum gerisi sizin bileceğiniz iş kimsenin velisi degilim diyerekten konudan çıktım ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!