|
|
|
Merak ediyorum |
Uzun senedir almanyada yasiyorum...irkcilik olduguunun her zaman farkindaydim..ama son dönemlerde .ister doktorum .ister bankadaki senelerdir tanidigim calisanlar olsun...hepsi Erdogan düsmani..bunun nedenini tam cözmüs deyilim..türkiyede demokrasi yok deniliyor vs vs..peki siz zaten türkleri sevmiyorsunuz ..türklerimi düsündünüz..zaten son Özil olayinda tam Anladik...erdoganla resim cekdirmis..sanki almanyaya Özil savas ilan etdi....nedir derdiniz ..medya ya sanki para veriyorlar .bilincli sekilde erdogani kötüleme pesindeler..artik iyice sinirlenmeye basladim..nedir bu almanyanin derdi..gercekten isin isinden cikamiyorum...beni biraz aydinlatirsaniz memnun olacagim...simdiden tskler... ----- Yer cekimi kalksin..dünyadan düselim...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Liebe und Flirt ...baska derdin yokdu..yanlis yer..sory... ----- Yer cekimi kalksin..dünyadan düselim...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Almanlar yenilgiyi kabul edemiyor illa bir suclu ariyor kafaya özili taktilar aylardir baska haber yokmus gibi papakay misali tekrarlayip duruyorlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
slm bu sorun nerden basladi dilim döndügü kadar anlatmaya calisayim iki yil felan önce referandum secimlerinde , türk politikacilarim avrupada miting yapacagiz avrupalilarin ise miting yaptirmayacagiz iddialasmasindan basladi o zaman öyle sert tartismalar olduki,mesela hollandali yetkililer dis isleri bakanimiza dediki buyur gel oturalim konusalim beraber yemek yiyelim,ama miting yapmakda israr etmeyin dedi bizim disisleri bakani ben istedigim yerde miting yaparim deyince ,disisleri bakanimizin ucagini hollandaya indirmedier.senmisin ucadi indirmeyen o anda duisburgda olan aile bakani arabayla izinsiz hollandaya girer rotterdam konsoloslugu önunde miting yapmaya kalkistiginda yaka paca sinirdisi edilir,
ondan sonraki basin araciligiyle türk politikacilar tarafindan almanyaya yapilan agir suclamayi herkes biliyor,almanlarin en üst düzey türk yetkili tarafindan söylenen bu sözleri almanlarin unutmasi münkün degil.avrupalilarin sayin erdogani ve akp yi sevmemelerinin nedeni o söylenen sözlerdir saniyorum
avrupadaki türkler zaten akp yi seciyorlar cogunlukla,avrupa ile aramizi acmaya degermiydi degmezmisdi kararini siz verin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Wie in kindergarten..iki sene önce bu olaylari hatirliyorum...Amerika baskani sürekli almanyani asagiliyor..bu almanlar kendilerini bir halt sanmasinlar..bütün dünya bunlardan nefret ediyor..her filimde almanlari kötülüyorlar..hic sesleri cikmaz...erdogana gelincemi cesaretleniyorlar... ----- Yer cekimi kalksin..dünyadan düselim...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
gülbeyaz hanim hakli olabilirsiniz ama biz ABD degiliz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Yenilgiyi kabul edemezler..gecen br alman kadini ..jetz kommen die endlich wom hohen Ross runter dedi..yani diyecegim su ..Mac bitdiginde zaten dedim..simdi sucu özile yüklerler..aynende öyle oldu...almanlardan nefret etmiyorum ama artik bir yerde bize türkiyeye ve baskanimiza saygili olmayi ögretmemiz gerek...ben hemen diyorum .halt eure Schnauze..ich habe kein Lust euch anzuhören... ----- Yer cekimi kalksin..dünyadan düselim...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Dogru ama bu onlara bu hakki vermez ----- Yer cekimi kalksin..dünyadan düselim...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Yahu ister sevsinler ister sevmesinler sanki Erdoganin umrundaydi almanlar tek onlari asalayan ülkelere boyun bükerler alismislar simdi Erdogan basarili bir politikaci bunu hazmedemiyorlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Isde meselesi burda..neden bize yapabiluyorlar...türküm ve bununlada gurur duyuyorum..neden bunlar bizi ikinci sinif insanmi gibi görüyor...artik bunu durdurma zamani gelmedimi.. ----- Yer cekimi kalksin..dünyadan düselim...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Sizinle simdi Erdogan kavgasi yapma meraklisi deyilim..konuda bu deyil zaten...almanya bir halt anladigi yok..isine nasil gelirse onu anliyor..Erdogan und rasist..o zaman almanlar cok sevmedigim lazim onu..cünki almanlar rasistin krali ----- Yer cekimi kalksin..dünyadan düselim...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Özili taktir ettim adam gibi adammis delikanli |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Birakin kavgayi hem özile birsey olmaz arsenal de adam top kosturuyor sanki cok umrundaydi almanlarin elestirisi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Tamam yahu baska konuya gecelim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Ruslari elestiremezler güclü görüyorlar zaman gelecek türkiyeyi elestiremeyecekler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Bir siliniyon bir geri geliyon ne oluyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Tabiki merak ettim sildilermi seni ama özelde birsey göstermiyor gelösten baska |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Tskler bu bilgiler icin..bende sebeblerin bunlar oldugunu düsünuyorum..ama unutmasinlar iki milyona yakin türk yasiyor almanyada...bir gün sokaga dökülüp buna Dur demesini bilirler .zaten mesele Erdogan deyil..baska baskan da olsa ve bunlarin yönlendirdigi yere gitmese onada aynisini yaparlar....bir türk bir kürt türkiyedeki politikasina karisabilir..sever sevmeyebilir..bu onun hakki.. ama almanyanin kendibaskaniymis gibi karisma hakki yok...bu hakki size kim veriyor ..biz vermiyoruz... ----- Yer cekimi kalksin..dünyadan düselim...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Selam gulbeyaz, ırkçı kesim her zaman vardı belki ama bu kadar abartılacak şekilde Yok, belki medya biraz fazla gündeme getirdiğinden böyle bir algı yaratılıyor yoksa yıllardır kardeş kardeş yaşayıp ayni haklara da sahibiz. BGB hepimiz için aynıdır. Daha detaylı da bakacak olursak saf Alman bile o kadar fazla Yok 2000 yılından sonra doğanların direk vatandaşlık hakkını örnek gösterebilirim yada müracaat edenin de ayni hakka sahip. Almanların derin yarası, 2 ci dünya savaşının baş oyuncusu yeterince yaraladı zaten, birde bunlar bir sözde dünya lideri tarafından yüze vurulmasını tasvip etmiyorum şahsen, örnek olmaları gerekir çünkü saygı göstermezsen saygı da bulamazsın. Ayrıca Erdoğan’ı sevilmemesi Türkler sevilmiyor denmesi doğru bir yaklaşım değil. Özile gelince adam bir gram Türkçe konuşmuyor diye yuhalayan dışlayan bizim halkımız değilmiydi yıllar önce, simdi bir resim çektirdi diye mi kıymetli oldu? Neyse neticede hepimiz insanız ve herkesin düşünce özgürlüğü var bu nedenle kimse kimseyi yargılaması hoş degil özellikle de din, dil, ırk ayırımında kimse bulunmamalı siyasi Emel’lere kapılıp insanlığı yitirmediysek tabiki ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum |
Nö du darfst auch Isabella, Merkel, Erdogan, Putin, Trump sind hohlkopfe für mich sagen dafür gibt es ja die Demokratie ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!