|
|
|
akıl noksanı çok insan varr |
nasıl desemm hiç bişeyden anlamayıp sadece Laf olsun maydonoz olsun diyen insanların akıltahtasında beş tahta aksik olduğundan eminim benim için onlar tek kelimeyle deliiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aklı beş kuruşa çalışmaz hanzonun bişeyden anladığı yok yanımda kımır kımır laf yapar allahın öküzüü |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen simdi erkeklere öküzmi diyon eee sende varsin icinde ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dieses Mal hat er aber recht ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ich glaube dazu fehlen ihm einige Schrauben ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sigirlar gördüm, hem otlar hem boklar, ayni tarladan. sigirlar gördüm, kova az gelir, suyu icer yalaktan. sigirlar gördüm, farki yoktu önündeki davardan. sigirlar gördüm, gelip-geciyordu her aksam buradan. Hikmetinden sual olunmaz, bir sebebi vardir. senide insan diye yaratmis yaradan. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seni engelleyecemm sana yazma demiştimm anlamıyosunn en iyisi seni engellemek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şu yazdığım konuyaa en iyi örnek sensin sana yazma demiştimmm kafan almıyomu anlamıyorummm ama seni engelleyecem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senide engelleyecemmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin hatan ne biliymusunn burda almanca yazım bana hakaret etmen sen burda almanca yazman çok saygısızlıkkk senin kökün gevurmudaa alamanca yazıyosunn kimden korkuyonda türkce yazamıyosun en büyük saygısız insan sensinnn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bidaha açtığım hiç bir forum konusuna yazı yazmaa adamsan yazmaaa anladınmı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak bende almanca biliyorummm ingilizcede ama konuşmuyorummm ben türk arkadaşlarımın içinde yaşıyosam türkce konuşurum yabancı dile geçtinmii saygısızlık olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben alamnca forum konusu açarsam ozaman herkes alamnca yazabilir türkce konu açmışsam türkce yazacaksınnn şehvah olacannn dürüslük budurr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben buraya dün gelmedim çok eski birr türkbase kullanıcısıyımm eski nikimde selam74 ben dün girmedim bu siteyee arkadaşım çocuk kandırıgibi konuşmalarıda sevmem selam74 nikini kullanmasamda çogunuzu tanıyorumm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senden insan gibi rica ediyoruzz açtığım forum konularına lütfen yazma diyee daha sana bunu nasıl anlatayımm bilmiyorumm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin birde osurugun vardi baya mesurdu öyle forum aciyonki sanki kiral senmisin yani ben adam gebi adamin diyorsun demi eee herkesin kendine göre az biraz akli varmis kiral bey ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!