|
|
|
Sanal alemde Dialoglariniz nasil geciyor birbirinizle? |
söyle bir bakiyorum da insanlar birbirini kirmayi asalamayi ne özlemis tabiki bu düsüncelerim icimizde ne saygi kalmis nede sevgi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
davutbey sanal alemi olsun real olsun insanlar birbirini has etmedigi mudetce insanlar düsmanda olur ayrimcida gayrimcida irkcida olur cünki insanlar ve toplum artik birbirini has etmiyor cekemiyor kiskaniyor ve insan insani disliyor hor görüyor cünki insaligin bitmis noktasina gelmisiz ne sevgi ne merhamet ne birlik beraberlik hic bise kalmamis ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm davut aga yazdiklarina %100 katiliyorum cani sikilanlar sanal alama dalip hirslarini burada birbirlerinden cikariyorlar.disarida birine catipda dayak yiyeceklerine sanalda yigitlik yapmalari daha ideal onlar icin,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saol arkadasim ama ücgünlük dünyada yasiyoruz bence degmez insanlarin birbirini kirmasina hem sen hale türkiyedemisin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valla miricigim onunla alakasi yok bazilarinin gercekten piskolojisi bozuk Kim ne olursa olsun önce insan olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende sagol davut aga türkiyede degilim , türkiyede annam rahatsiz oldugu icin kaliyordum ,sizlere uzun ömürler olsun annem gecen yil sonunda vefaat edinde bende ocak ayi sonunda tekrar geri almanyaya geldim,ondan beride istirahatliyin bazi sorunlarim var erken emekli olmaya ugrasiyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecmis olsun vede basin sag olsun mekani cennet olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kendine iyi bak dostum senin gibi insanlarin sayisi gittikce azaliyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagol agam , sende saygi deger bir arkadassin, en azindan icinde insanlara karsi hic bir kötülük kin olmadigini ben cok iyi biliyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok dostum kimseye kin beslemem dünya yalan ölüm gercek bunun farkinda olarak yasamak yetiyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahu keske herkez senin gibi olsa sana kirilan bozulan hem artik senin agzinda bozuk degil kendi halinde birisin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sana kirilip bozulmuyorum anlaminda cay da demli olsun belki Remix le icmeye geliriz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olsun kiz nasil olsa bir cay partisi yapmis oluruz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mohocan kimseyi taktigim felan yok söyle forumlari gözden gecirdimde gereksiz sözler ve kelimeler acaba bu cümleleri kuranlar kendilerinden utanmiyorlarmi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet dilara abartmayalim ama yinede saygili olalim degilmi birbirimize sonucta anlasilmayacak ne farki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
He deyip geçeceksin gerisi zaman kayıbı ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galiba haklisin arkadasim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valla remixo roman kadinlarindan farkin yok gülay dogru söylüyor her dalda oynuyon haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahu gülay sicaktan bunaliyormus ona Klima alip hediye edecekmissin yoksa yüzügü kafana atacakmis neyse sel alda klimayi ben takarim haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haha sigmiyormus sen gülayi öldürecekmisin ben ne yaparim onsuz burda iyiki senden birsey istedi hem caya davet ediyor birgün toplasipta gidelim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!