|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
türkiyede yeni sistem yürürlüge girdigi andan itibaren milli politikalar hiz kazanacak cabuk karar alinip, cabuk uygulamaya gecilecek. yakin sürecte bunu para dengeleri ve terör olaylarinda görecegiz. uluslararasi kapitalist para babalari cikarlari geregi türkiyeye para pompalamaya baslayacaklar. terörisler bakimindan yakinda kandil harekatindan carpici gelismeler olacak. ovada yani siyasi ayagi tasnakci hdp ve chp'de kripto olarak duran tasnakcilarda tek-tek temizlenecek örnek < eren erdem > ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
Eren Erdem ile ortaya atilanlarin dogru oldugunu sanmiyorum.
Eren Erdem e varana kadar, yüzlerce AKP liler önce siraya alinmali. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
Sen gerçekten bunlara inanıyormusun  Eren Erdem bir süre önce f tipi yazısında fetö yü ifşa eden bir isim olduğunu da bir kenara bırakırsak ve Türkiye’nin senin dediğin gibi demokratik bir ülke olduğunu düşünmemiz gerekiyorsa ilk önce meclisteki kriptoların temizlenmesi gerekir derim ben malum onca kişinin fetö önünde diz çökenler makamlarında hala oturuyor ve soruşturmaya alınmıyor o günleri bir görelim sonra konuşalım ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
yazindan cimbizla aldigim < O' günleri görelim sonra konusalim > insaAllah O' günleri görecegiz her seye ragmen icten ve distan yapilan saldirilara ragmen benim ülkem halki icin gerekli reformlari yapacak. halkin huzurunu bozanlarada gereken dersi vermeye devam edecek. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
merhaba hanimefendi. bedeniniz 42 ise 36 beden elbise giyebilirmisiniz ? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
Gayet net yazdım aslında cımbızla alınacak ne var ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
Öncelikle Akp nin icinde bulunan fetöcüleri bi ayiklarsaniz partide adam kalmayacak ,fetöyla birlikte yapilan ergenekon balyoz daha bi sürü uyduruk darbeleri yapan akpliler nerde beden bi tanesi alinmiyor yok öyle bol kepceden atmak icinizdeki pislikleri temizleyin ki türkiyede o pisliklerden temizlensin kediler gibi sictiginiz boku örtmeyin temizleyin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
merhaba. keske her canli kediler kadar temiz olsaydi. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
merhaba. evet yazi net ve berrakti  ben sürekli ayni konularin üzerinde dönen sözlere dalmamak / daldirmamak icin cimbizladim. tabi cimbizlarken sana sormadim kusura bakma. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
Hı anladım işine geleni ayırdın ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
yaaaa yanlis anlama gereksiz lakirdi yapmak istemedim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
Evet kedilerin temiz oldugu aşikar biliniyor zaten , kirli olan insanlar politikacilar o meclisde güya milleti temsil eden vekil bakan herneyse bozuntularidir onlar milletin vekili degil milletin sömürücüsüde denebilir kendi pisliklerinde bogulurlar insallah |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
millet sömürülmekten hoslaniyorki O' bahsettigin sömürücüleri secip meclise gönderiyor. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
Evet dediginizde dogru , essegin sirtindaki semeri almayacaksin alirsaniz essekligini unutur bu millete de böyle has |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
Merhum Cem Karaca yi Rahmetle yad ederek, Eren Erdem e ve yakinlarina sabir diliyorum. Yakinda aklanip cikacaktir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagdaki ile ovadaki. |
Bi ekleme de benden olsun, kendi hayati icin endise yapan secmenlerine, basin önünde cikip sizofren diye hakret edicinin ( Muharrem Ince nin) arkasindan gidilmemesi gerektigini söyleyenlerden biri olarak, bende müstehak demek geliyor icimden.
Mustafa Kemal in Askerleriyiz, diye diye, söylete söylete enkaza dogru milleti yürüttüler.
Yaziklar olsun, yaziklar olsun....
AkP liler sanmasin, kuzu kuzu yerlerinde ( koltuklarinda ) rahat rahat oturacaklarini. Siraya dizilecekler. Tek tek, temizlik görecegiz. AKP bitti, AKP yok. Bi cok AKP liler hala bu idrakdan yoksun. Gülüyor oynuyorlar, agizlari nerdeyse kulaklarina variyor.
Neyse, daha cok su kaldiracak günler var önümüzde. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!