106 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 30.06.18, 01:27 Nr.: 1 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
türkiyede  yeni  sistem  yürürlüge  girdigi  andan  itibaren   milli  politikalar  hiz  kazanacak  cabuk  karar  alinip,  cabuk  uygulamaya  gecilecek.  yakin  sürecte  bunu   para  dengeleri  ve  terör  olaylarinda  görecegiz.   uluslararasi kapitalist  para  babalari  cikarlari  geregi  türkiyeye  para  pompalamaya  baslayacaklar.   terörisler  bakimindan yakinda  kandil  harekatindan  carpici  gelismeler  olacak.  ovada  yani  siyasi  ayagi  tasnakci  hdp   ve  chp'de  kripto  olarak  duran  tasnakcilarda  tek-tek  temizlenecek  örnek < eren  erdem >
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 30.06.18, 08:36 @eses43 Nr.: 2 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
Eren Erdem ile ortaya atilanlarin dogru oldugunu sanmiyorum.

Eren Erdem e varana kadar, yüzlerce AKP liler önce siraya alinmali.
0

Beitrag gepostet am 30.06.18, 09:28 @eses43 Nr.: 3 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
Sen gerçekten bunlara inanıyormusun  Eren Erdem bir süre önce f tipi yazısında fetö yü ifşa eden bir isim olduğunu da bir kenara bırakırsak ve Türkiye’nin senin dediğin gibi demokratik bir ülke olduğunu düşünmemiz gerekiyorsa ilk önce meclisteki kriptoların temizlenmesi gerekir  derim ben malum onca kişinin fetö önünde diz çökenler makamlarında hala oturuyor ve soruşturmaya alınmıyor o günleri bir görelim sonra konuşalım
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 30.06.18, 11:33 @isabella Nr.: 4 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
yazindan  cimbizla  aldigim       < O' günleri  görelim  sonra  konusalim >   insaAllah   O' günleri  görecegiz   her  seye  ragmen  icten  ve    distan  yapilan  saldirilara  ragmen   benim  ülkem  halki icin  gerekli  reformlari  yapacak.  halkin  huzurunu  bozanlarada  gereken  dersi  vermeye  devam  edecek. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 30.06.18, 11:36 @lenaa Nr.: 5 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
merhaba  hanimefendi.   bedeniniz   42  ise  36  beden   elbise  giyebilirmisiniz ?
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 30.06.18, 14:32 @eses43 Nr.: 6 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
Gayet net yazdım aslında cımbızla alınacak ne var
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 30.06.18, 19:08 @eses43 Nr.: 7 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
Öncelikle Akp nin icinde bulunan fetöcüleri bi ayiklarsaniz partide adam kalmayacak ,fetöyla birlikte yapilan ergenekon balyoz daha bi sürü uyduruk darbeleri yapan akpliler nerde beden bi tanesi alinmiyor yok öyle bol kepceden atmak icinizdeki pislikleri temizleyin ki türkiyede o pisliklerden temizlensin kediler gibi sictiginiz boku örtmeyin temizleyin..
0

Beitrag gepostet am 30.06.18, 19:24 @kozalak Nr.: 8 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
merhaba.  keske  her  canli  kediler  kadar   temiz  olsaydi.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 30.06.18, 19:27 @isabella Nr.: 9 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
merhaba.  evet  yazi  net  ve   berrakti   ben  sürekli  ayni  konularin  üzerinde  dönen    sözlere dalmamak / daldirmamak  icin  cimbizladim.   tabi  cimbizlarken  sana  sormadim  kusura  bakma.  
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 30.06.18, 19:31 @eses43 Nr.: 10 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
Hı anladım işine geleni ayırdın
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 30.06.18, 19:32 @isabella Nr.: 11 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
yaaaa   yanlis  anlama  gereksiz  lakirdi  yapmak  istemedim.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 30.06.18, 19:33 @eses43 Nr.: 12 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
Evet kedilerin temiz oldugu aşikar biliniyor zaten , kirli olan insanlar politikacilar o meclisde güya milleti temsil eden vekil bakan herneyse bozuntularidir onlar milletin vekili degil milletin sömürücüsüde denebilir kendi pisliklerinde bogulurlar insallah
0

Beitrag gepostet am 30.06.18, 19:35 @kozalak Nr.: 13 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
millet  sömürülmekten  hoslaniyorki    O'  bahsettigin  sömürücüleri  secip  meclise  gönderiyor.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 30.06.18, 19:52 @eses43 Nr.: 14 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
Evet dediginizde dogru , essegin sirtindaki semeri almayacaksin alirsaniz essekligini unutur bu millete de böyle has
0

Beitrag gepostet am 01.07.18, 08:10 @nasonmaz Nr.: 15 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
Merhum Cem Karaca yi Rahmetle yad ederek, Eren Erdem e ve yakinlarina sabir diliyorum. Yakinda aklanip cikacaktir. 

0

Beitrag gepostet am 01.07.18, 08:46 @eses43 Nr.: 16 Antworten

Dagdaki ile ovadaki.
Bi ekleme de benden olsun, kendi hayati icin endise yapan secmenlerine, basin önünde cikip sizofren diye hakret edicinin ( Muharrem Ince nin) arkasindan gidilmemesi gerektigini söyleyenlerden biri olarak, bende müstehak demek geliyor icimden.

Mustafa Kemal in Askerleriyiz, diye diye, söylete söylete enkaza dogru milleti yürüttüler.

Yaziklar olsun, yaziklar olsun....

AkP liler sanmasin, kuzu kuzu yerlerinde ( koltuklarinda ) rahat rahat oturacaklarini. Siraya dizilecekler. Tek tek, temizlik görecegiz. AKP bitti, AKP yok. Bi cok AKP liler hala bu idrakdan yoksun. Gülüyor oynuyorlar, agizlari nerdeyse kulaklarina variyor. 

Neyse, daha cok su kaldiracak günler var önümüzde.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Dagdaki ile ovadaki.