106 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 26.06.18, 16:07 Nr.: 1 Antworten

Sosyal demokrat partiler.
Eski  sovyetler  birliginin  dagilimindan  dünyada  her  ülkede  sosyal demokrat  partiler  degisim  yasadilar.  kapitalist  sisteme  daha  yakin  oldular.  pek  cok  sol  parti  defalarca lider  degisimi   yasadi.  örnegin  Almanyada  SPD  defalarca  lider  degisikligine  gitti,  dünyada  durum  böyleyken  zaman  ve  sartlar gerektirdiginde  lider  degisikligine  giderken,  ülkemizde  sol  kesimin  temsilcisi  CHP   basarisiz    olan     liderini  neden  degistirmiyor / degistiremiyor ? neden  yeni  söylemleri  olan,  sag  kesime  alternatif  olabilecek  kisilerin  önü  acilmiyor  ?   9.  defa  secim  kaybetmis,  kilictaroglu  neden  istifa  erdemliligi  gösteremiyor ?  amiyane  tabiriyle  bu   bir  koltuk  sevdasimi  yoksa  baskiylami  orada  tutuluyor ?  

NOT:  1. bence  CHP  secmenine  millet  krathanelerinde  karl marx  ile  engels  okutulmali,
daha  sonra  nutuk  okutulmali.  böylelikle  türkiyedeki  sol  secmen   önümüzdeki   secime  hazirlanabilir.
        2. Ben  eskisehir  belediye  baskani  sayin  büyükersen  olsaydim.  10 kisilik  bir  ekip  kurarak,  dünyadaki  sosyal  demokrat  partileri  arastirip  incelerdim  hazirlanan  raporun türkiyede  uygulanabilirligini  türkiye  kamu-oyuyla   tartisir / tartistirirdim.  gelecek  secime  türk  halkini  sosyal  demokrasiye  hazirlardim.
        3.  bazi  arkadaslar  benim  agir  elestirilerime  bozuluyorlar  ama  türkiyede  sosyal  demokrasinin  alternatif  olamamasi  utanc  verici  bir  sey.  
        4. Recep  tayyip  Erdogan  secim  konusmasinda  aynen  sunu  söyledi  Ülkemizin  muhalefet  sorunu  var  dedi.  bence  Erdogandan   < nefret >  bile   etsek  bu  söz  alkislanir. 

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 26.06.18, 20:37 @eses43 Nr.: 2 Antworten

Güzel öneriler.
Bi öneride benden olsun.
Icimizde ki kripto larda okutulsun. 
0

Beitrag gepostet am 26.06.18, 21:30 @nasonmaz Nr.: 3 Antworten

merhaba.   kriptolar  islah  olmazlar  ama  Allah´tan  ümit  kesilmez.  
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 27.06.18, 14:20 @eses43 Nr.: 4 Antworten

merhaba, okumak iyidir bende parti ayirmaksizin, herkesin fransiz devrimini okumasini tavsiye ederim özellikle Descartes, Rousseau, ve John Lacke. Eminimki tanidik gelecektir

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 27.06.18, 16:37 @isabella Nr.: 5 Antworten

merhaba.  bu  sahislari  tanimiyorum,  ilk  firsatta  arastiracagim 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 27.06.18, 17:10 @eses43 Nr.: 6 Antworten

Gercekten Karl Marx Engels okutulmus olsa ciddi ciddi, merkez sag yillarca bosu bosuna yalanlarla nasil harcandiklarini görürler, diye düsünüyorum.

Ayrica, su AB üyeligi de ciddi manada ele alinmali, derim ( arti, eksi).
0

Beitrag gepostet am 27.06.18, 19:28 @eses43 Nr.: 7 Antworten

Bir rus generali kaleme aldigi yazisinin son cümlesinde aynen söyle diyor...
Galiba Atatürk yanlis bir milleti kurtardi.

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 27.06.18, 20:25 @babey Nr.: 8 Antworten

merhaba.  rus  generalinin ki  tartisilir  bir  tesbittir.  Atatürk  öldükten  sonra  sinsice  Atatürk  ilkeleri  bilincli  olarak  erozyana  ugratildi.  Atatürk'ün  reformlarini     ve  en  önemliside
Kur'an'i  türkcelestirilmesi     ve  nutuk  gibi  muhtesem  bir  vasiyetnama  birakmasi  bir  millet  icin   muhtesem  bir  sey.  ama  malesef   bu   konuda  kirli  oyunlar    milleti  pasifize  etti.

-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!