106 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 26.06.18, 16:07
Nr.: 1
Antworten
eses43
Sosyal demokrat partiler.
Eski sovyetler birliginin dagilimindan dünyada her ülkede sosyal demokrat partiler degisim yasadilar. kapitalist sisteme daha yakin oldular. pek cok sol parti defalarca lider degisimi yasadi. örnegin Almanyada SPD defalarca lider degisikligine gitti, dünyada durum böyleyken zaman ve sartlar gerektirdiginde lider degisikligine giderken, ülkemizde sol kesimin temsilcisi CHP basarisiz olan liderini neden degistirmiyor / degistiremiyor ? neden yeni söylemleri olan, sag kesime alternatif olabilecek kisilerin önü acilmiyor ? 9. defa secim kaybetmis, kilictaroglu neden istifa erdemliligi gösteremiyor ? amiyane tabiriyle bu bir koltuk sevdasimi yoksa baskiylami orada tutuluyor ?
NOT: 1. bence CHP secmenine millet krathanelerinde karl marx ile engels okutulmali,
daha sonra nutuk okutulmali. böylelikle türkiyedeki sol secmen önümüzdeki secime hazirlanabilir.
2. Ben eskisehir belediye baskani sayin büyükersen olsaydim. 10 kisilik bir ekip kurarak, dünyadaki sosyal demokrat partileri arastirip incelerdim hazirlanan raporun türkiyede uygulanabilirligini türkiye kamu-oyuyla tartisir / tartistirirdim. gelecek secime türk halkini sosyal demokrasiye hazirlardim.
3. bazi arkadaslar benim agir elestirilerime bozuluyorlar ama türkiyede sosyal demokrasinin alternatif olamamasi utanc verici bir sey.
4. Recep tayyip Erdogan secim konusmasinda aynen sunu söyledi Ülkemizin muhalefet sorunu var dedi. bence Erdogandan < nefret > bile etsek bu söz alkislanir.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 26.06.18, 20:37
@eses43
Nr.: 2
Antworten
nasonmaz
Güzel öneriler.
Bi öneride benden olsun.
Icimizde ki kripto larda okutulsun.
0
Beitrag gepostet am 26.06.18, 21:30
@nasonmaz
Nr.: 3
Antworten
eses43
merhaba.
kriptolar islah olmazlar ama Allah´tan ümit kesilmez.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 27.06.18, 14:20
@eses43
Nr.: 4
Antworten
isabella
merhaba, okumak iyidir bende parti ayirmaksizin, herkesin fransiz devrimini okumasini tavsiye ederim özellikle Descartes, Rousseau, ve John Lacke. Eminimki tanidik gelecektir
-----
Momento mori !!!
0
Beitrag gepostet am 27.06.18, 16:37
@isabella
Nr.: 5
Antworten
eses43
merhaba. bu sahislari tanimiyorum, ilk firsatta arastiracagim
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 27.06.18, 17:10
@eses43
Nr.: 6
Antworten
nasonmaz
Gercekten Karl Marx Engels okutulmus olsa ciddi ciddi, merkez sag yillarca bosu bosuna yalanlarla nasil harcandiklarini görürler, diye düsünüyorum.
Ayrica, su AB üyeligi de ciddi manada ele alinmali, derim ( arti, eksi).
0
Beitrag gepostet am 27.06.18, 19:28
@eses43
Nr.: 7
Antworten
babey
Bir rus generali kaleme aldigi yazisinin son cümlesinde aynen söyle diyor...
Galiba Atatürk yanlis bir milleti kurtardi.
-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0
Beitrag gepostet am 27.06.18, 20:25
@babey
Nr.: 8
Antworten
eses43
merhaba. rus generalinin ki tartisilir bir tesbittir. Atatürk öldükten sonra sinsice Atatürk ilkeleri bilincli olarak erozyana ugratildi. Atatürk'ün reformlarini ve en önemliside
Kur'an'i türkcelestirilmesi ve nutuk gibi muhtesem bir vasiyetnama birakmasi bir millet icin muhtesem bir sey. ama malesef bu konuda kirli oyunlar milleti pasifize etti.
-----
insan bitki hayvan
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!