20 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:55 @eses43 Nr.: 21 Antworten

" Yazik cok Yazik "
Sahsen her gelelin AB üyeliginden bahsetmesinden biktim, gina geldi bana. Sanki AB üyeligi kutsal biseymis gibi hemen hemen hepsi agzinda kullaniyor. AB üyeligine giren bi kac ülke disinda hepsi kaz gibi soyuluyor.
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 15:01 @nasonmaz Nr.: 22 Antworten

AB ülkelerini zamaninda Hitler kanla almaya calisti, olmadi. Günümüz Almanyasi ise para ve güler yüzle alindi. Bir farkla Almanya yi da ABD aldi önce. ABD ise ( Ingiltere, Fransa, Israil ) ortakligidir.

Neyse, kisaca sömürü devam edicek.
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 15:04 @nasonmaz Nr.: 23 Antworten

Avrupa  birligi   almanyanin  sömürme  poltikasindan  baska  bir  sey  degildir.  türkiye  tarihten  gelen  agirligini  kullanarak  kendi  siyasi  ve  ticari  politikalarini  güclendirmeli.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 15:06 @nasonmaz Nr.: 24 Antworten

NO:22 deki  yaziniza  benzer  fikir  beyan  edecektim.  siz   yazdiniz   cok  güzel  oldu  tebrikler.     
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 15:13 @eses43 Nr.: 25 Antworten

Biat kültürü diyorlar. Bu simdi ki CHP nin bu AKP den bi farki yok Biat konusunda. 

Hala uyuyan milyonlar var. Ninnilerle makyajlara aldananlar...

0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 15:26 @nasonmaz Nr.: 26 Antworten

cok  güzel  özetlediniz.  hala  uyuyan  milyonlar  var,  bu  sayiyi  milyarlara  cikarabiliriz  cünkü  dünyada  yasanan  sorunlarin  sebebi  paylasim  esitsizligi   ve  kölelestirme.   yani  cehalet   diz  boyu.  eski  sovyetler birligi  dagildigina  aslinda  almanya  gorbacovdan  20  milyar  mark'a  ddr  ile  birlikte  sistemin  cöküsünü  satin  almistir.   belirtmek  istedigim   bu  cöküsün  ardindan   sovyetler  birligi  bölgesini  kilise  2000  misyoner  gönderdi.   akli  olan  icin  uzun  söze  gerek  yok.  tarihtede  afrika  kilise  misyonerleri  tarafindan  zemin  hazirlanrak  sömürülmüstür.   avrupa   birligi  hayranlarina  duyurulur.  sadece  dogal  degerlerini  sömürmekle  kalmadilar  insan  ticareti  yaptilar.  hic bir  siyasetci,  politikaci,  akademisyen  bana  bunu  izah  edemez.  sen  kimsin   yaaaa  beni  kendinin  belirledigi  asagilik  bir  degerle  alip  satiyorsun?   bunlari  bilmeyen,  irdelemeyen,  algilamayan,  es  gecen  zavalli  ahmaklar  var.  batinin  sundugu  nefis  gidiklayici   nesnelerin  kölesi  olanlar  var  malesef.
-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!