126 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.05.18, 12:58 Nr.: 1 Antworten

" Yazik cok Yazik "
bu  gün  canli  yayinda  musamere  cocugu  gibi   eline  tutusturulmus  kagittan   CHP'nin  manifestosunu   okudu  Muharrem   ince.  
üzüldüm  gercekten  üzüldüm.   cünkü   AKP'yi   alternatifsiz  yapan  bu  cürümüs,  kokusmus,  fosil,  ATATÜRK  ilkelerinden  uzaklasmis ,  marjinal  guruplarin  ve  türk, islam  düsmani  guruplari  bünyesinde   barindiran  CHP  yöneticileridir.   basiretsiz,  cagi  yakalayamamis,  ufku   dar,  fikir  üretemeyen,  vizyonsuz  kadrolari   nedeniyle  bir  türlü  iktidar  olamiyorlar,  bu  gidisle   olamayacaklarda.
adam  chp'nin  cumhurbaskani  adayi  olarak  millete  sundugu  programlari  inanin  AKP'nin  yillardir  uyguladigi  ve  uygulamaya  devam  edecegini  vaat  ettigi   programin  neredeyse  bire-bir  aynisi.  sagina,  soluna,  orasina  burasina  kelimeler   serpistirip  yillardir  küfür  ettikleri  partinin  uygulamalarini  dünya  kamuoyu  önünde  sanki  yeni  bir  sey  söylüyorlarmis  gibi   muharremin  önüne  koyduklari   < din A4 >  kagidindan  okuttular.  pes  vallahi  bu  kadar  aymazlik  olamaz  bunlar  milleti  ne  zannediyor,  millete  ne  gözle  bakiyorlar  yazik  cok  yazik  bu  günkü  iktidar  düsse  bunlar  ülke  yönetecekler.  gülüyorum  bunlarin  traji  komik  haline          üzülüyorum  ülkemin ve   ülkemden  hamilik  bekliyen  mazlumlarin  haline      .

NOT :  yazik  cok  yazik  hem  iktidar  hem  muhalefet  ülke  yönetme  calistayini  aciklarken yabanci  kelime  kullaniyor.  utanc  verici  bir  durum.  türkce  kültürel  ve  yazitsal  etkinligi  olan  dünyanin  en  zengin  dil'dir.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 13:45 @eses43 Nr.: 2 Antworten

" Yazik cok Yazik "
Yaaaw hee heeee..
Muharrm ince tutusturlmus metinleri okuyo..
senin resiin elde KUR'AN .dilde yalan. kursakda haramla  hergun oy istiyorr.
Daha dun filistin icin timsah gozyasi doktuu ..din din diyerek miletin inancini somurdu..israile yaptirim oylamasinda parlementoda  kivirdi..
Gozum saniirm senin iraden ipoteklenmis.parmagin hep karsiyi gosteriyor..kulla kul olmuusn.
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 13:49 @eses43 Nr.: 3 Antworten

" Yazik cok Yazik "
Bi kac gün olsa gerek, Muharrem Ince nin Atatürk tarftari olmadigi ve Erdogan nin diger yüzü Muharemm Ince nin oldugunu yazmisdim.
Bu günkü " Manifesto " konusmasi bunun belgesi gibi olmus... Iyi kulak vererek dinleyenlere tabi...

AB üyelik konusu beni cok rahatsiz etmisdir.
Kibris la ilgili aciklamasi mulak belirsiz.
Nerde kaldi Atatürk ün " Tam Bagimsiz Türkiye " hedefi?!
AB zaten ABD nin yan arka bahcesidir. Almanya nin Askeriyesi tamamen ABD nin hakimiyetindedir. Saglik, Egitim derseniz o da öyle ( yan bahce). 
Bilincli Almanya da yasayip arastirip sorusturanlar bilir. Bu sayida Vatandaslarimiz arasinda cok az malesef.

0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 13:54 @yarensiz Nr.: 4 Antworten

" Yazik cok Yazik "
< demogoji > yani  en   iyi yaptigin / yaptiginiz  sürtüsmeye  devam.  1. metre karelik dünyanizda  mutluluklar  dilerim.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 13:55 @nasonmaz Nr.: 5 Antworten

" Yazik cok Yazik "
merhaba,  olayi  iyi  yakalamissiniz.   bu  realist  olmanin    bir  geregi, tebrikler.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:00 @eses43 Nr.: 6 Antworten

" Yazik cok Yazik "
Cok üzücü... guya Atatürk ü temsil ettiklerini idda eden bir Parti. Atatürk ün ilkelerinden den bu denli uzak.

0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:00 @eses43 Nr.: 7 Antworten

" Yazik cok Yazik "
Cok üzücü... guya Atatürk ü temsil ettiklerini idda eden bir Parti. Atatürk ün ilkelerinden den bu denli uzak.

0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:05 @eses43 Nr.: 8 Antworten

" Yazik cok Yazik "
..demogiji yapan ben miyim...
Ulke yol ayirmnda memlekete dikta yonetim ge liuor..sen hala kildir yundur diyerek suyu bulandirmaya caliyorsun...
Seninle tartismak zaman kaybi .ilken kiriterin omurgan yok..irkcimisn nesin.
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:05 @eses43 Nr.: 9 Antworten

" Yazik cok Yazik "
Siralamistim ve sormustum, gecenlerde Meral Aksen, Muharrem Ince, Karamolloglu bu ülke icin bu zamana kadar ne yapmis Cumhuru kazanacak, hak edicek,diye ? Koca bir hic! Hic biri bu zaman kadar Cumhuru hak edicek Türkiye icin hic bisey yapmamislardir.
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:07 @yarensiz Nr.: 10 Antworten

" Yazik cok Yazik "
inancim geregi  sana  saygi  duyuyorum.  ama  senin  gibilerin  beni  anlamasi  malesef  mümkün  degil.  cünkü  sizler   yeminli  müridsiniz.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:09 @nasonmaz Nr.: 11 Antworten

" Yazik cok Yazik "
Cumhur adaylarinin Hic biir yeterli kislikde deyil demisniz hakliisniz.....ulke yon ayiirmnda ..onceliyimiz ulkeyi hukukzsuzlaturan calan soyan talibanlastiranlardan soyutlamak olmalidir gozum.
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:09 @nasonmaz Nr.: 12 Antworten

" Yazik cok Yazik "
türkler  her zaman  dünyayi  degistirecek  bir  lider  cikarmistir.  bunun  en  sonuncusu  rahmetli  Atatürk,  elbette  yenisi  gelecek  mutlaka  gelecek  acilen  dünyanin  buna  ihtiyaci  var.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:10 @eses43 Nr.: 13 Antworten

" Yazik cok Yazik "
Innacim gereyi saygi duyom demisn ..inancin senin inancin ..bana ahlakin lazim.
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:16 @yarensiz Nr.: 14 Antworten

" Yazik cok Yazik "
merhaba yarensiz, bende tam onu izah etmeye calisiyorum....ayni tas ayni hamam devam edicek, bi kac makyaj degisimi. Bu mu olmali? Bu kadar mi ?

Herkes görüsünü yazsin, acik ve net. Karpuz secmiyoruz nede olsa. Yol ayriminin ne anlama geldiginin farkinada oldugumdan bu sorulari soruyorum bilincli olarak. 
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:23 @nasonmaz Nr.: 15 Antworten

" Yazik cok Yazik "
Slm gozum..umutlarimizi hayalerimizi  beklentilerimizi onceliklerimize gore siralamaliyiz.
Onceliyimiz  Otekilestirmeden Hakkin Hukugun huuzrin  sosyal adaletin insaa edilmesi Olmalidur.

0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:25 @yarensiz Nr.: 16 Antworten

" Yazik cok Yazik "
< sacmalama >  inancimi,  ahlakimi  senin  keyfine  göre  tanzim  edecek  degilim.  kin  ve  nefretten  nasil  uzaklasilir  ona  kafa  yor.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:30 @eses43 Nr.: 17 Antworten

" Yazik cok Yazik "
Yaew sen nasil bir tùrsun.
mikroo cerahi bile sende innaca dayali ilke ve beyin bulamaz.
Hem innancim gereyi .susuyorum diyorsun ..ahlak isteyenlere hakaret ediyorsun.tipik talibandan bir farkin var..oda bende kalsin.
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:32 @yarensiz Nr.: 18 Antworten

" Yazik cok Yazik "
anlaman  mümkün  degil.  kendini  yorma  huzurlu  bir  hafta  sonu  diliyorum  sana.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:35 @eses43 Nr.: 19 Antworten

" Yazik cok Yazik "
Ayni dilekleri sanada dilerim
Umarim.ùzum yemek iicn bagciyi dovmeden .otekilestirmeden paylasimlara katki sunarsin cooookbilmis arkadas.
0

Beitrag gepostet am 19.05.18, 14:39 @yarensiz Nr.: 20 Antworten

" Yazik cok Yazik "
tesekkür  ederim. 

NOT:  benim  bildigim  tek  sey,   canlilari  ve  tabiati  okuyunca  hic   bir  sey  bilmedigimi  bilmek.   

-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

" Yazik cok Yazik "