|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
bu gün canli yayinda musamere cocugu gibi eline tutusturulmus kagittan CHP'nin manifestosunu okudu Muharrem ince. üzüldüm gercekten üzüldüm. cünkü AKP'yi alternatifsiz yapan bu cürümüs, kokusmus, fosil, ATATÜRK ilkelerinden uzaklasmis , marjinal guruplarin ve türk, islam düsmani guruplari bünyesinde barindiran CHP yöneticileridir. basiretsiz, cagi yakalayamamis, ufku dar, fikir üretemeyen, vizyonsuz kadrolari nedeniyle bir türlü iktidar olamiyorlar, bu gidisle olamayacaklarda.
NOT : yazik cok yazik hem iktidar hem muhalefet ülke yönetme calistayini aciklarken yabanci kelime kullaniyor. utanc verici bir durum. türkce kültürel ve yazitsal etkinligi olan dünyanin en zengin dil'dir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
Yaaaw hee heeee.. Muharrm ince tutusturlmus metinleri okuyo.. senin resiin elde KUR'AN .dilde yalan. kursakda haramla hergun oy istiyorr. Daha dun filistin icin timsah gozyasi doktuu ..din din diyerek miletin inancini somurdu..israile yaptirim oylamasinda parlementoda kivirdi.. Gozum saniirm senin iraden ipoteklenmis.parmagin hep karsiyi gosteriyor..kulla kul olmuusn. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
Bi kac gün olsa gerek, Muharrem Ince nin Atatürk tarftari olmadigi ve Erdogan nin diger yüzü Muharemm Ince nin oldugunu yazmisdim. Bu günkü " Manifesto " konusmasi bunun belgesi gibi olmus... Iyi kulak vererek dinleyenlere tabi...
AB üyelik konusu beni cok rahatsiz etmisdir. Kibris la ilgili aciklamasi mulak belirsiz. Nerde kaldi Atatürk ün " Tam Bagimsiz Türkiye " hedefi?! AB zaten ABD nin yan arka bahcesidir. Almanya nin Askeriyesi tamamen ABD nin hakimiyetindedir. Saglik, Egitim derseniz o da öyle ( yan bahce). Bilincli Almanya da yasayip arastirip sorusturanlar bilir. Bu sayida Vatandaslarimiz arasinda cok az malesef.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
< demogoji > yani en iyi yaptigin / yaptiginiz sürtüsmeye devam. 1. metre karelik dünyanizda mutluluklar dilerim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
merhaba, olayi iyi yakalamissiniz. bu realist olmanin bir geregi, tebrikler. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
Cok üzücü... guya Atatürk ü temsil ettiklerini idda eden bir Parti. Atatürk ün ilkelerinden den bu denli uzak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
Cok üzücü... guya Atatürk ü temsil ettiklerini idda eden bir Parti. Atatürk ün ilkelerinden den bu denli uzak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
..demogiji yapan ben miyim... Ulke yol ayirmnda memlekete dikta yonetim ge liuor..sen hala kildir yundur diyerek suyu bulandirmaya caliyorsun... Seninle tartismak zaman kaybi .ilken kiriterin omurgan yok..irkcimisn nesin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
Siralamistim ve sormustum, gecenlerde Meral Aksen, Muharrem Ince, Karamolloglu bu ülke icin bu zamana kadar ne yapmis Cumhuru kazanacak, hak edicek,diye ? Koca bir hic! Hic biri bu zaman kadar Cumhuru hak edicek Türkiye icin hic bisey yapmamislardir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
inancim geregi sana saygi duyuyorum. ama senin gibilerin beni anlamasi malesef mümkün degil. cünkü sizler yeminli müridsiniz. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
Cumhur adaylarinin Hic biir yeterli kislikde deyil demisniz hakliisniz.....ulke yon ayiirmnda ..onceliyimiz ulkeyi hukukzsuzlaturan calan soyan talibanlastiranlardan soyutlamak olmalidir gozum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
türkler her zaman dünyayi degistirecek bir lider cikarmistir. bunun en sonuncusu rahmetli Atatürk, elbette yenisi gelecek mutlaka gelecek acilen dünyanin buna ihtiyaci var. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
Innacim gereyi saygi duyom demisn ..inancin senin inancin ..bana ahlakin lazim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
merhaba yarensiz, bende tam onu izah etmeye calisiyorum....ayni tas ayni hamam devam edicek, bi kac makyaj degisimi. Bu mu olmali? Bu kadar mi ?
Herkes görüsünü yazsin, acik ve net. Karpuz secmiyoruz nede olsa. Yol ayriminin ne anlama geldiginin farkinada oldugumdan bu sorulari soruyorum bilincli olarak. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
Slm gozum..umutlarimizi hayalerimizi beklentilerimizi onceliklerimize gore siralamaliyiz. Onceliyimiz Otekilestirmeden Hakkin Hukugun huuzrin sosyal adaletin insaa edilmesi Olmalidur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
< sacmalama > inancimi, ahlakimi senin keyfine göre tanzim edecek degilim. kin ve nefretten nasil uzaklasilir ona kafa yor. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
Yaew sen nasil bir tùrsun. mikroo cerahi bile sende innaca dayali ilke ve beyin bulamaz. Hem innancim gereyi .susuyorum diyorsun ..ahlak isteyenlere hakaret ediyorsun.tipik talibandan bir farkin var..oda bende kalsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
anlaman mümkün degil. kendini yorma huzurlu bir hafta sonu diliyorum sana. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
Ayni dilekleri sanada dilerim Umarim.ùzum yemek iicn bagciyi dovmeden .otekilestirmeden paylasimlara katki sunarsin cooookbilmis arkadas. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Yazik cok Yazik " |
tesekkür ederim.
NOT: benim bildigim tek sey, canlilari ve tabiati okuyunca hic bir sey bilmedigimi bilmek. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!