|
|
|
kahwaltý keyfimizzz )))) |
bogazında kamasın em, afiyet olsunbenburda yutkunurum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oyy mawişimmm sen bi gel bu neki daha muhteşem bir sofra hazırlarımmm  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
böyle kahvalti coktandir görmedim aynisini beklerim desem ellerine saglik simdedin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mersii ablam inşallah birgün eşcağızında senin için hazırlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eminin öyledir ama anneler ve ablalarin ellerinin tadi ayridir derler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutlaka ablam annenin elinin değdiği herşey farklı olur rabbim başımızdan eksik etmesin annelerimizi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
menfaatsiz tek sewen kişidir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayyyy ablamm afiyet bal seker olsun ne kadar guzel bir kahvalti masasi   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mersii canım inşallah birgünde birlikte olur  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm burda Paylaş mak güzel iyisi kötüsü fakat imkanı olan var olmayan var durumu herkesin olabilir fakat gorgusuzluge be kadar gerek yok anne dedelerimiz yer sofrasından geldi mütevazı olalım ha şimdi beni elistirin eski kafalı diye ama bu sofra kahvaltı masası senede kaç kere yada kimlerle insana nasip olunur düşünün sözlerim şahısa değildir genel anlamda tsklerr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mersiiii bilemedin afyondan almıştımm )))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a slmm paylaşımım görgüsüzlük değil görgünün ne olduğunu bilecek yaştayım...yer sofrasınada gelince bizde o sofralarda büyüdük we halen arada yer sofrasıda sererim....alanı war almıyanı war diyorsunuz reklam felan izlemeyip marketlere gitmiyelim ozaman benimde alamadıklarım şeyler oluyor....klip tw filanda izlemiyelim çünkü ordaki mekanlara gitmeyi nefis bu istiyor....kısacası kişi elindeki imkanları doğrultusunda yaşar ben şahsıma hiçbir şekilde paylaşımlara bu gözle bakmıyorum...çünki herzaman şükrümü eder elimdekiyle mutlu olmayı bilen kişiyimdir...rabbim herkese herşeyin hayırlısını wersin der geçerim..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Efendim neyi bilemedim Afyon'da neyi aldınız |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaten deyip geciyorsunuz herkes özgür ifadesinde fazla büyümeye gerek yok sadece paylaşmanın değerini ve kimlerle paylaşıldığı bilelim hayat paylasinca gùzeldir hele sevdikleri özelse ayricaliktir saygilarimla kimseyi İncitme istemem Yaradan en iyisini bilir ve allah herkesin gönlüne göre versin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
apple yazdım afyon kelimesini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pardon ama imkani olmiyan zati burda olmaz internetide olmazdi yani dimi ? bence cok sacma bir yorum yapmisiniz burda arkdas bi paylasim yapmis elinden gelse herkezi evinde agirlicak bunu herkez billir ama anliyana iste karsidan sizler farkli anlayin. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paylaşmanın değerini ve kimlerle paylaşıldığı bilelim hayat paylasinca gùzeldir hele sevdikleri özelse ayricaliktir......... bende burda sewdiklerimle paylaşmak istedim bir art niyetim yoktu .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bizlerde misafir gelince daha özel hazırlanır sofralar elden we imkan doğrultularında herşeyin en iyisini sunmak ister hazırlıklar yaparız analarımızdan öyle gördük kesinlikle bir art niyet yok paylaşımımda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burası sanal sevdiklerini zamanla olabilir fakat güvenebilirsiniz yer değil sevdiklerini denen kan bagi olan demistim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paylaşmaya sözüm yok deyişi Sushi bey hem herkes özgür iradesi net doğru net olmadan 20 yıl önce siz kimle neyi paylasiyordunuz mektupla yada kartpostalla demi şimdi nerde eski anılar hatıralar zaten net çıktı mertlik bozuldu aldatmak diyologlar azaldı kesilmede başladı saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!