|
|
|
mucize......... |
geçengün bahçemdeki limon ağacında gördüğüm limon kendim yetiştirmesem dalından koparmasam inanmazdım rabbim sen nelere kadirsin......  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
demek tehdit işe yarıyor arada lobide tekrarlıyayım ))))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
Burda almanyada bahcenizde limon agaci yetisiyormu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
Türkiyede almanyada değil beyefendi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
)))))))))))))))))))) bu tehdit olayını ben sewdim ablammmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
Tamam anladim tsk ederim , bende cok merakliyim limon agacina ama ne kadar ugrastiysam yetistiremedim cünkü iklimi elvermiyo evde dahi olsa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
Derler ya. Hamile bir Bayan Gebeligi sirasinda Kime cok bakarsa, cocugu ona benzermis, SANIRIM senin Limonda, ASILANIRKEN armut agacina cok bakmis Nuris hanim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
detaya dikkat etmemişsin belli limonun içinde limon )))))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
Bu mucize degil
Google a limon da sekil bozuklugu
Diye girmis olsaniz
100 tane bilimsel aciklamasini görürsünüz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
selam arkadas bu tur meyveler cok bereketli olurmus bazen tv gösteriyor limon yada havuc yada yada armut yada portkal bu cinsler cok nadir var benim abimin bahcesinde bir sevtali agaci kücücük boyundan fazla meve veriyor hani cirkin lur ama ici güzel olur onun gebi ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
selam.....bazı ağaçlarıncinsi bodur oluyor dediğiniz gibi dallar meywaları taşımıyor...gerçi benim limon ağacı 7 weren yılın her ayı dalları limon dolu oluyor.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
ben kendi ağacımdan dalından kopardım we ilaçsız diğerlerinde hiç birşey yok sadece ikisinde war buda bana göre mucizedir....hastalık weya başka şey olsa hepsinde olurdu ağaç yetiştirdiğim için biliyorum ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
a slm ...mersiii birtanem  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
bereketlimis allah daha cok versin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
ilkbahara dogru meyve agaclarin dalarinda cicek aciyor o kadar güzelerki rengli rengli kiyamasinki bakasin aynen buyle limon agacin cicekleri birde cok güzel kokar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucize......... |
teşekkür ederim ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!