50 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 04.02.18, 00:29 @scalanuova Nr.: 61 Antworten

Adalatin simgesi
Koplexlisiniz.... sizle  matab olmak sacma  olur  kalin saglicakla...
-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 04.02.18, 12:29 @mehriban Nr.: 62 Antworten

Adalatin simgesi
almanya yada avrupa ülkerinde egitim görmesi bos türkiyenin gencler daha egitimli oluyor daha bilincli oluyor kimse demesin ben cocuklarim icin  almanyada egitim görüyor bunlar bos laflar kimse kimseyi kandirmasin mademki sen almanya egitimini cok iyi görüyorsan ozaman almanyada yada avrupa ülkelerinde her pisligi yütacan ve yasiyacaksin  onlarin ve iscilige temizliklere mahkum olacan ses cikarmiyacan susacan cünki türkiye rahmen almanya avrupa ülkeleri rahatir kimse kimseyi bos bos kandirmasin istiyen türkiye gitsin ama bunlarda o köt birde utan madan sigilmadan ben türkiyeyi seviyom seviyorsan git tayyip size bakar parada verir evde verir kiral gibi yasarsin sikiyorsa gidin gitmesiniz bos bosda konusmasinlar 

-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 04.02.18, 17:32 @mehriban Nr.: 63 Antworten

Adalatin simgesi

Benim  bahsettigim  dil sorunuydu,, egitimin kalitesi  degildi... Ayrica Tayyip  kadar  tas  düse basina   emii    

-----
0

Beitrag gepostet am 04.02.18, 21:05 @gulam Nr.: 64 Antworten

Adalatin simgesi
) Ben  ülkesine  milletine  hizmet  verebilen Merhum  Turgut Özal   benim gördügüm  ve  göremedigim  Adnan   menderes gibi  olabilen  siyasilerin  fanatigiyim   evet ...

Bugün  Tayyip Erdogan  gibi  keske   baska   parti  liderleride olsa  ve  bunuda   deneyelim  diyebilecegimiz baska  pardiden  baska  isimli siyasiler  olsa  lakin  yok  maalesef...

Buda bir  tür  adaletsizlik sayilir Türk  halkina  karsi...

En  basit  örnek  chp  genel  baskani   inanilir  gibi  degil ,, kac secim kaybetmis  genel baskani   basa  getiren  chp yetkilileri    adaletsizlik bu  bence ,,  sizce..?

-----
0

Beitrag gepostet am 04.02.18, 21:13 @gulam Nr.: 65 Antworten

Adalatin simgesi
Taraftarlik  degil  arkadas... AKP yada  CHP  partinin  adi  degil tutulan,, o partinin ülkesi ve halkina  sundugu  sunabilecegi  icraatlaridir ,, isim  degil...
-----
0

Beitrag gepostet am 04.02.18, 21:32 @_ah_kalbim_ Nr.: 66 Antworten

Adalatin simgesi
Kac secim kaybetmis baskanlari atalim yani diyorsun...muhalefet partilerinde genel baskan kalmaz...Secimleri kaybeden sadece kilicdaroglu degil ki....
Secim kaybetmeyi hüsran kazanmayi da büyük bir zafer olarak görmüyorum,Bence parti baskanlari dürüst olmali,yasami boyunca hileye karismamis olmali,yani özgecmisi temiz olmali.
Siyaset cambazlik isteyen bir meslektir,bir de bu taraftan bakalim olaylara...

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 04.02.18, 21:35 @gulam Nr.: 67 Antworten

Adalatin simgesi
Memleketin geldigi halden memnun degilseniz eger....
Bunun nedenlerini arastirin lütfen..
Dreksiyon kimin elindeyse sorumlu odur...iyi aksamlar.

-----
0

Beitrag gepostet am 04.02.18, 22:16 @gulam Nr.: 68 Antworten

Adalatin simgesi
Memleket öyle yada böyle düsünenler yüzünden bu hale gelmez...isteyen istedigi gibi düsünmekte özgürdür.
Eger icraat yanlis ise memleket bu hale gelir. Affiniza siginarak belirtmek isterim.

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Adalatin simgesi