Emin olun malzeme aramak degil,, !
Sadece anlamaya calisiyorum,, arastirmadan ,,emin olmadan bu kadar sempati yada antipati nasil olusabilir insanlarda...
Aleykümselam Kardeşim.
Ben okumasına okudum.
Okudum da, konuyu hemen her zaman yaptığım gibi önce bir araştırdım.
Sonra cevap yazımın başınada kaynak olarak bu bağlantıyı koydum.
www.muellersfritz.de/Worum-gehts/
Bu bağlantıda da yazdığı gibi;
bu Değirmenci olayı bir gırgır radyo programı için bir uyarlamaymış.
Saygılar
Her harükalde akil süzgecimizden gecirmeliyiz tabiiki ,, kapasitemiz kadardir sonuc..
Neredesin Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin DostBu Gemi Bu KaradenizSarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost
Ararım İzini DolmabahçedenBir Daha Dönmezmi Bu Yola Gidenİçimde Sen,Gözümde Sensarı Saçlım Mavi GözlümNerde Nerde Nerdesin Dost
Kurban Olam Yürüdüğün YollaraKara Peçe Yakışmıyor KullaraUyan Bak Bizim HallaraSarı Saçlım Mavi GözlümNerde Nerde Nerdesin Dost
Bulutlar Terinden, Dağlar KokundanSarhoştur Sevdiğim Mahsuni BundanBir Daha Gel, Gel SamsundanSarı Saçlım Mavi GözlümNerde Nerde Nerdesin Dost
GERI ZEKALI misiniz...?
Her halükarda kelimesi ni siz duymadiniz diye yokmu sayiliyor türkcede....
Yada yazilisinda klavye hatasini hesaba katamayacak kadarda düsünce özürlümüsünüz ....
Velhasil kelam her durumda,, her kosulda anlamlarina gelir...
Ayy nekadar dikkatli ,, bilgilisiniz tamm katiksiz chpli
yazilistaki hatayi görmeniz sizin ne denli yüksek tahsil yaptiginizin göstergesi... Net
Mehribancigim ALLAH hakli olanin hakkini,, olmayanin belasini ergec verir...
AKP ciler neden almanyada söyleyim... Cocuklari icin egitimlerini yarida birakip gitmek,, egitim hayatlarini bitirmek olur.. Maalesef ana dilleri almanca, ikinci ingilizce , ücüncü türkce dilleri...
Birde benim duam ALLAHim bana dilediklerinin iki katini sanada nasip etsin canim benimm...