|
|
|
bir kedim bile yok |
aşkosun he .. şaka dedimi zaten biliyorsun 2.  zaten kaldıramam türkiye şartlarında önemli olan birini hayat boyu taşıyabilmek. ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
skandala bakarmisin istanbul valisi biraz önce aciklama yapti 15 yasindan itibaren dogumlarda siddet cebir yoksa yasal sürece gerek yokmus...18 yasindan kücüklere evlenmek yasak 15 yasinda dogum serbest..bunun mantigini anlayamadim,,anlayan biri varsa bana anlatsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
kardeş seninle sidik yarıştırmıcam sana görsel olarak güzel gelebilir ama bana gelmiyor elimde degil belkide kıskandım  ama senin düşüncelerinede saygı duyarım ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
yaw ne kandirilmasi o kizlari ben arajtirdim cogu türkiyenin en seckin üniversitesinden mezun coguda istanbulda isveren kizlara tek bakmayin birazda arajtirin kedicikleri... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
10 seneyi gecmis seni taniyali.unutmak mümkünmü testos  Valla bu yeni caylaklarda is yok diyim sana .ne varsa eskilerde var dostum  ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
sahi yaaa koca 10 yıl bende seni unutmadım yüregi kalbi güzel insan eskiden ne güler eglenirdik heey gidi günler zaten sitede kimse kalmamış arada bi bakıyorum foruma eski arkadaşların paylaşımı varsa katılmaya çalışıyorum ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
he de lan beni geçemezsin  çocukken biz azmı yarış edioduk ben hep birinci olurdum  ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
Evet ya,eskiden nese vardi dostluk vardi.simdi eser kalmadi... ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
benim burda cözemedigim bir nokta tüm oynayan kizlar adnan hocayla yüzde yüz göz temasi sagliyor milim saga sola cevirmiyolar,,burayi cözemiyom senin görüsün ney..dikkat ettinmi buna |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
konu sahibi uyarmis ama kalbi tansiyonu olan erkeler izlenmesin diye)))..asri erkekleri kizdirmak icin bir video koymus sanirim amacinada ulasmis))).. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!