|
|
|
bir kedim bile yok |
 siz bu hoca müsvettesinin bu kadar kedisi olmasını neye baglıyorsunuz? ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
Paranın yüzü sıcaktır testos  ben hala yayında olmasına sasıyorum ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
adam bi kerem hooca gülo ne yaptını karıştırma  ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
aynen sana katılıyorum.. paranın yüzü sıcak nasıl oluyorda bi engelleme yok adam resmen dalga geçiyor türk halkıyla ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
kıskanmamak eldemi yahu bende bi kedi yok.. hocada kedi haremi var resmen  ne buluyorlar bu hocada anlamadım bi de hatunların hepside afeett  ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
ne demek laf deme  hoca dediğin 4 kedisi olur bu hoca tüm mart ayını çalmış resmen  ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
kardeş,, müridi olmam zor erkek sinek bile istemiyormuş ben çaycın olayım dedim.. kabul etmedi  ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
İki gün evvel bir baba Viyanadan Türkiyeye uçtu kızlarını bu hoca müvetessinin elinden kurtarmak için. Adam eşinden ayrıldıktan sonra eski eşi kızlarını ün şöhret adına hocanın kucağına outturdu. Öyle anneler olduğu sürece kediler bitmez. Suç bir nevi sadece hocada değil bizim annelik gibi kutsal görevini suistimal edenlerde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
Peki hükümet nasil öyle musibetlere izin veriyo??? O musibet yillardir hep bu sahnelerde kim niye bisey yapmiyo ?? Bazilari müslümanlik deyince mangalda kül birakmiyorlar nerde o musibet rezil insanlar... saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
Rahmetli playboy sahibi hugh hefner in türk versiyonu bu şer...izzz ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
ne yani okadar.. gacı lezmidir diyosun yok ya okadar aç gözlü degilim 2 tanesi keser beni  ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
lafon ..adamda resmen şeytan tüyü var kendine çekiyor yoo annelerde suç bulmuyorum ben kızlar çocuk degilki para şan şöhret cezbeden bence ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
gölo gerçek bence adamda para var huzur var  çenç kedileri bıçak altına yatırtıp görsellik kazndırıyor sonrası malum hareemm ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
aynen nurella bi yetkilide çıkıp sen ne yapıyosun demiyor bu şerrrefsiisn yatcek yeri yok aslında ama sarayı var.. bahçesine gömer kedicikleri sanıırım  ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
Bu arada forum seni cok özledi testos.cok ihmal ettin bizi cokkkk ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
bu progma gelen sikayetler binlerce ama rütük ceza veremiyor..sebebi ise yayin a9 kanalindan yapilmiyor,,,yayini youtube üzerinden internet araciligla yapiyorlar,rütükün internet yayinlarina ceza kesme yetkisi olmadigindan bu durum kaynaklaniyor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
kanunu sultan selim arajtirma hastanesi skandali var,bugün bir calisan aciklama yapti,yilda sadece bu hastaneye 400..450..18 yasindan kücük kizlarin hamile olarak geldigini söylüyor,,ve bunlar saklanmis...biz bunlari saman alti edelim adnanin kedicikleriyle ugrasalim bos ver... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
aaayy canımsın yaaa çoookk teşekkürler senin gibi degerli bir arkadaşın biz eskileri hatırlaması inan sevindirici ama artık genç arkadaşların paylaşımlarına sıra gelmesi lazım bence saygılar a.e.ol ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
ne demek neden adam onca kadınla alem içinde türk halkıyla dalga geçiyor kardeeş cahil kızları kandırıyor görmüyormuusn ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kedim bile yok |
gülo suyu ısınıyor yakında içeri girer bu hoca müsvettesi ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!