114 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 29.11.17, 23:19 Nr.: 1 Antworten

Siyasetin dili
---Yurt disina para gönderdigimi ispatlamzsan serefsizsin...ispatlarsan istifa edecegim...
(oysa hicbir sekilde istifa etmeyecegini herkes biliyor...gülermisin aglarmisin)
---Al sana ispat,iste belgeler iste evraklar iste devletin bankasinin dökümanlari. (nasil ve nereden bulduysa artik)
....yalannnnn  sahteee bunlar sahte..sen sahtekarsin..dananin derisinden yapili yüzün var..
ancak mahkeme, evet bu belgeler gercek derse inanirim..(hangi mahkeme bu kadar cesur olabilir.hangi hakim bunu diyebilecek cesareti kendinde bulur..yargi bagimsizmi?)
   Yurt disina para gönderdiginizi nasil ispatlarsiniz???
Gönderdiginize dair bir fis verilir elinize...eger para yerine gitmesse onunla gönderdiginizi ispatlarsiniz...
Hele ki miktar büyük olursa...
Banka hele ki devletin bankasi kimin yurtdisina para gönderdigi ne kadar gönderdigi konusunda bir diger kisiye bilgi verirmi??? Veya bu bilgilere ulasmanin bir yolu varmidir bilmiyorum.
  Ancak bu tiyatro neden oynanir neden oynaniyor onu tahmin etmek zor olmasa gerek.
Gerci 2019 secimleri var önümüzde ama henüz yatirim icin erken degilmi.????
Diger taraftan biri bagiriyor-----Atatürk,ü sevmek kimsenin tekelinde degildir..(gelde katila katila gülme)
Seviyorsan ne güzel iste seviniriz elbette....ama Atatürk,ü sevmek daha önce de kimsenin tekelinde degildi!!!  günaydin efendi günaydin...Oy orani düsünce siyaset böyle yapiliyor demekki....

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 01.12.17, 13:36 @babey Nr.: 2 Antworten

Siyasetin dili
Nihayet savcilik belgeleri istedi...
Zamani gelince verecegiz dediler...

-----
0

Beitrag gepostet am 01.12.17, 13:40 @scalanuova Nr.: 3 Antworten

Siyasetin dili
Onu birak ta arkadasim...Man adasinin nerde oldugunu bilen varmi..oraya milyonlarca dolar para aktarildigi iddia ediliyor...
Evine bir hirsiz girse tüm para pul altin yani degerli ne varsa calsa..giderkende bulasiklarini yikasa....sabah uyandiginda...ne iyi etmis bari bulasiklari yikamis mi diyeceksin ....
Bende sana günaydin diyecegim...katkin icin tsk ederim

-----
0

Beitrag gepostet am 01.12.17, 13:41 @-moruk- Nr.: 4 Antworten

Siyasetin dili
Tespitlerin güzel moruk...tskler
-----
0

Beitrag gepostet am 01.12.17, 13:42 @asri Nr.: 5 Antworten

Siyasetin dili
Kutuyu atma lazim olur

-----
0

Beitrag gepostet am 01.12.17, 19:55 @neela Nr.: 6 Antworten

Siyasetin dili
Herseyi bildigimi iddia etmedim..söylentilere göre sizin koca bir ada dediginiz ada yokmus.
Dogrusunu isterseniz ben de ilk duydum....iyiliginden dolayi tesekkür ederim.

-----
0

Beitrag gepostet am 02.12.17, 13:46 @babey Nr.: 7 Antworten

Siyasetin dili
selam babeycan niye öyle diyonki caldi ama yol yapti parasinida köprüde gecenlerden aldi yüh yani garibanin iscinin yoksulun caresizin sirtindan geceninen yüh yani yüh bu bastakiler  mal varligini hadini asti hic sorulmuyor ama neder bir gariban caresiz varsa ona soruluyor allahtan dilerim bu calanlarin binbinkere yüz binkere belasini versin nalet olsun o insanlar saraylarda yasiyorlar o saray basina yikilir insahlah fakir fukaranin yiyene zavalinin hakini yiyene nalet olsun                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 02.12.17, 13:56 @babey Nr.: 8 Antworten

Siyasetin dili
birde bu siyasetciler politikacilar bastakiler heyatinda hic heyatin darligini görmüslermi heyat sartlarini biliyorlarmi bunlarin sadece derdi sorunu para para o paralari yiyemesiniz insanlah türkiyenin yarisini arablara sati halan para diyor ne gözü doymaz olmuslar peh peh pehcik
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 02.12.17, 16:13 @mehriban Nr.: 9 Antworten

Siyasetin dili
Selam mehriban...
Benim tek bir kisiyle isim yok..Dikkat ettiysen konuda,siyasetcilerin kurdugu cümleleri ve kullandiklari dili ele aldim ve yapmacik oldugunu söyledim.
Özellikle iddialarin ispatlanmasindan yanayim,ispatlansin ki edenlerin ettikleri yanina kalmasin.
Bekleyip görecegiz. 

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Siyasetin dili