|
|
|
Ataist biri ile beraber olurmuydun. .?? |
Selam.lafi eğip bukmeden sorayim.ataist biri ile beraber olurmuydun...onceliyin inanç birliyimidir..yoksa karekter uyumumu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben karekterin onceliyikli olmasini isterim.inanci ikinci planda dir diyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tam Ataist de nedir diye soracaktımki dini ile ilgilenmiyorum dediniz ancak ateizim tüm Tanrı'ları ve ruhsal varlıklara reddeden, kabul etmeyen bir felsefedir din ile alakasızdir ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Materyalizimle.karirtirdiniz galiba. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben karıştırmadım da sizin metafizikten haberdar olmadığınız belli ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gereken karakter uyumunu milyarlarca inançlı insan arasından bulmakta çok zor değildir bence..ayrıca güzel bir birliktelik için karakter uyumununda şart ve gerekli olduğunu düşünmüyorum.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tanrı veya tanrıların hayal ürünü olduğunu söyleyenlere ataist denir..kisir döndü içersinde olmak sorulan soruya hakaret dir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam Nasil bir beraberlik? Beraberligin seklini belirlemeli önce diye düsünüyorum. Arkadasmi sevgilimi dostmu.???? v.s. Konuyu daha berraklastirirsaniz,daha iyi anlasilir. Ayrica kimseyi inaniyor veya inanmiyor diyerek ötekilestirmemek gerekir... ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi geceler yarensiz...icinden gectigimiz sürec icerisinde yaptigim deneyimler.Hangi dini gurup olursa olsun bi cogunun cogu konularda dürüst temiz saygili karekterli olmadiklari. Malesef cok üzücü kendilerine Atesit diyenlerinse aksine daha temiz dürüst saygili olduklarina sahit olmam. Tercihim tabiki temiz karekterliden yana olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Varmi cevrende öyle bir hatun yarensiz ? ama gercek ateist olacak, öyle insallah ,masalalh demiyecek aliskanlikdan bile  varsa ben talibim abi, ev tikkan var arabada iki tane bi bisiklet birde motorum var abi  bu kadar reklam yeter sanirim. ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yasaminizda ateist birini tanidinizmi hic? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beraberlik derken.hayati paylaşmak anlamında gozumm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kutlarim sizi.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cevremde ataist çok var..hepside vicdan ve ahlakla donanımlı bireyler.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ateizim nedir biliyorsunuz o zaman, biliyormusunuz bilmek istedimde ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ateizmi biliyormusun diye merak ettimde  gerci birini tanimissin diyorsun ama bildiyini sanmiyorum. ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuya her dahil olan bilse tartisiyor olmazdik ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ateistler hakkindaki düsünceleriniz nedir peki? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ateistler, yani dinlere inanmayanlar, allah,i bilmiyor deyil, neyse ya yanilmamisim size iyi aksamlar ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cevap yazmamak gibi bir terbiyesizlik yapmak istemem ama benim icin konu kapandi kusuruma bakin ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!