134 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.08.17, 22:58 Nr.: 1 Antworten

merhaba,
tecrübeyle aranız nasıl?..
0

Beitrag gepostet am 20.08.17, 06:54 @gezgin256 Nr.: 2 Antworten

merhaba,
Tecrubeyle aram iyi..tecrube sayesinde geri zekali insani..krakterli insani..narsist .sapik....iyi ve kötü insani ayirt etmesini ögrendim
-----
Yer cekimi kalksin..dünyadan düselim......
0

Beitrag gepostet am 20.08.17, 17:34 @gezgin256 Nr.: 3 Antworten

merhaba,
Tercübe .dökülüp kel olan basimizi.  taramak icin elimize tutustutulan taraktir.. 
Diyer bir deyimle yediyimiz kaziklarin tutaridir.
0

Beitrag gepostet am 20.08.17, 21:49 @gezgin256 Nr.: 4 Antworten

merhaba,
Abi soruya bak))  ben salagin tekiyim diye bagiriyor

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 16:40 @yarensiz Nr.: 5 Antworten

merhaba,
hiç olmasa daha iyiydi der gibisin yarensiz...

0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 16:41 @hayretya Nr.: 6 Antworten

merhaba,
varmı sana herhangi bir zararı?
0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 16:45 @-gulbeyaz- Nr.: 7 Antworten

merhaba,
sevindim sizin adınıza....bu arada bunları öğrenirken yaşadıklarınızda o tecrübeyi edinmek için sizin ödediğiniz bedel oluyor herhalde?....her şeyin bir bedeli vardır ya,o sebeple...
0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 18:21 @actionn Nr.: 8 Antworten

merhaba,
slm actionn...
iltifatına teşekkürler
neyi nerde nasıl yapacağını bilmekte önemli sanırım.bende bir defasında motosikletle ehliyetssiz yakalandım 960 tl ceza yedim.rüşvet olayını bende biliyordum aslında ama ters bir ekibe denk gelir rezil olurum diye cesaret edip teklif edemedim.sonuçta altımdaki motorun değerinden daha fazla ceza ödedim

0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 20:17 @gezgin256 Nr.: 9 Antworten

merhaba,
selam can her insanin kendine göre tecrübesi vardir insan olur aptal insan olur cahil insan olur akli ermez her hangi insan olursa olsun saygi duyacaksin insanlar hepsi akili bir olsa düsünce bir olsa heyat robot olur onun icin insanlarin her fikrine düsüncesine aklina saygi duymaz lazim
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 22:02 @mehriban Nr.: 10 Antworten

merhaba,
selam Mehriban.her insanın kendine göre bir tecrübesi var şüphesiz ama neden genellikle hiç bir işe yaramaz o tecrübe ve aynı şeyler tekrar tekrar yaşanır durur ki?öyle değilmi?genel olarak,insanlık olarak gidişatımız pek tecrübelerden dersler çıkarabildiğimizi,faydalanabildiğimizi göstermiyor sanırım..
0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 22:04 @actionn Nr.: 11 Antworten

merhaba,
evet.amin.beterin beteri var.o zaman çok canımı yakmıştı,çokta zoruma gitmişti,şimdi hiçbir şey ifade etmiyor...
0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 22:16 @actionn Nr.: 12 Antworten

merhaba,
haklısın action,ama bazı insanlar ders alıyor bazıları ise aynı hataları hayatı boyunca durmadan tekrarlayıp duruyor...ilerleyen yaş hiç bir şeyi değiştirmiyor,kumar gibi sanki,her seferinde -bu defa farklı olacak!ve her seferinde aynı son!
neden?
0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 22:20 @actionn Nr.: 13 Antworten

merhaba,
birde tecrübelerimiz bizi yanıltıyormu yoksa diyorum?
çünkü durup düşününce,olup bitenlere bir bakınca genel olarak,insanlık olarak gidişatımız pek iyi bir yöne değil gibi sanki?yanılıyormuyum?
0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 22:35 @actionn Nr.: 14 Antworten

merhaba,
alışkanlıklar!...
büyük gemilerin çapalarının bağlı olduğu zincirler varya,o zincirler canlandı gözümde nedense alışkanlıklar deyince....
mükemmellik Şüphesiz Allaha mahsustur.birde Allah dileseydi insanı kusursuz,günahsız yaşayacak şekilde yaratabilirdi pekala,Allahın herşeye gücü yeter.her şeyin bir sebebi,bir mantıklı açıklaması var şüphesiz...
0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 22:42 @actionn Nr.: 15 Antworten

merhaba,
çırpındıkca batmak diye bir deyim var sanırım,bir şey çağrıştırıyormu sana?
0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 22:51 @actionn Nr.: 16 Antworten

merhaba,
öyle oluyor ama öyle olmaması gerekiyor galiba action,ağaç değiliz ki biz insanız,her yaşta her an her şeyi değiştirmeye gücümüz,aklımız var,son nefesimize dek niye kapanmıyor defterimiz?
0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 22:57 @actionn Nr.: 17 Antworten

merhaba,
mesele ben değilim action,çevremden bir yakınım var doğrudur ama hiç bir şey demiyorum ben,çünkü denilebilecek her şeyi bir sürü insan yıllar boyu tekrarlayıp duruyor zaten,faydası yok,her şey olacağına varıyor galiba,ama bu her şey olacağına varır sözüde içime sinmiyor...mesele sadece benim yakınımda değilki,çok örnekler var dikkatli bakınca....
0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 23:00 @actionn Nr.: 18 Antworten

merhaba,
ben herkesi olduğu gibi kabul ederim zaten,sorun değil,herkesin zararı kendine neticede...ama konu genel bir mevzu
0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 23:02 @actionn Nr.: 19 Antworten

merhaba,
bence her şey,yada çoğu şey iradeyle alakalı...
0

Beitrag gepostet am 24.08.17, 23:05 @actionn Nr.: 20 Antworten

merhaba,
kapalı kapıları oldum olası sevmedim o yüzden bütün kapıları hafif aralı bırakıyorum farkındamısın?
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

merhaba,