85 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.06.17, 22:09 @manollya Nr.: 21 Antworten

HZ.dangalak
merhaba.   neden  bu kibir ve riya hastalagina  kapilmis  kendi  fasit  dairelerinde  bogulan  yillardir  is  bankasindan  yetim hakki  sömürenlerin  uyuzunu  kasiyorsunuzki?
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.06.17, 06:26 @babey Nr.: 22 Antworten

HZ.dangalak
babey konu basligini bu toplum kaldirmaz onu belirtim...akp yi elestirmeyi bilmiyorsunuz,,bu ülkede muhalefet partisi yok  hepside cok aciz cok yetersiz bir sekilde politika yapiyor..söyle bir düsünelim akp dönemini, yaptigi iyi seylerin yaninda o kadar olumsuz seylerde yasadik buna ragmen hala yüzde 50 lileri aliyorsa kimse yollara adalet diye düsmesin iktidar pesine düssün...bu durumdan sahsen rahatsiz olmaya basladim,eger  ülkede bir parti secimleri acik ara  kazanirsa rakiipte olmassa  bizim icin iyi bir durum degil sebebi ise iktidar partisi rehafete kapilir,sürekli bir sekilde gücü elindirme bulundurmak derin kadrolasmalara yol acar ve akp icinde redikal islamci gurublar var basta meclis baskani elinde gelse birgünde laikligi yikar seriati getirmek ister bunu saklamaya gerek yok....bugün evet yargida bir kaosdan geciyoruz,ülkede pkk isid tehlikesi hala üst düzeyde tüm bu sorunlarda akp nin yanlis politiklari yokmu var..ben muhalefetin yerinde olsam krizden yaralanip yeni krizler yaratmam,yanlisi yanlisla düzeltmem.. kisaca ben bir akp li olarak partinin yanlislari söylemekten cekinmem ama muhalefetinde kendisine dönüp bir bakmasi gerek acik net bu zihniyetler türkiyede 500 yil iktidar olamaz...
0

Beitrag gepostet am 20.06.17, 01:29 @pusu_vadi Nr.: 23 Antworten

HZ.dangalak
Pusu vadi kardesim...
yazdiklarina tüm kalbimle katiliyorum...
Konu basligina gelince...eger hz. kelimesinden bahsediyorsan ki bunu bazi arkadaslar yadirgadilar. Aciklamami yaptim ...Velakin eger bu konuda bu kadar hassasiyet gösteriliyorsa,Kutsal kitabimizdaki bir ayetle bakara makara diyerek dalga gecenlere de ayni tepkiyi ve ayni hassasiyeti göstermeleri gerekmezmiydi...Toplum neleri kaldirmadi  ki...onlarin yaninda konu basligi hafif kalir.
Ana muhalefet partisini de bazi durumlarda elestiriyorum,bircok konuda yetersiz olduklarini ben de vurguluyorum ve buna katiliyorum.Gönül isterdi ki tüm partilerimiz dogru dürüst siyaset yapsinlar.
Ancak sunu demeden gecemiyecegim...Ana muhalefet partisinin yanlislari kendini mahveder dogrulari ise büyütür...Iktidar partisinin yanlislarinin cezasini ise millet ceker,memleket ceker.
Bu nedenle iktidar partisi uygulamalirinda daha dikkatli olmalidir.diye düsünüyorum.

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 20.06.17, 16:17 @babey Nr.: 24 Antworten

HZ.dangalak
slm can babey can actigin konu anlamak baya zor ama bu yazi asiz nesinin sözleri hani derlerya yi körküm yi onun gebi bizim insanlar ve toplum o kadar olmuski cok hircin cok vurucu kirici olmus nedense beyinlerine hep vurmak öldürmek girmis hocalardan basla politikacilar kadar hepsi aynisi bunlarin sorunu hep para türkiyeyi satiyorlar insanlar iceri atiliyor vuruluyor öldürülüyor hesap bilene sorulmuyor ve gariban yoksul aci tok bunu bastakiler görüyor kimsede ses cikarmiyor birisi demiyorki yeter artik öldümekten ac kalmaktan ha birde konustuklari zaman biz hersey yapariz basaririz bunlarin bise yapacagi yok sadece insan insani birbirine düsman etmek nalet olsunki ayrimi gayrimi yapani yaziklar olsun nalet olsun
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 20.06.17, 16:24 @babey Nr.: 25 Antworten

HZ.dangalak
yıllardır tartışılan şey, kısaca devlet işlerini yönetmek için kullanılan yöntem,siyaset. ama gerçekte öyle değil, aslında sonu olmayan saçmasapan bir tartışma, çamur atma. yok hadi tartışılıpta bir neticeye varılsa gam yemeyeceğim, neymiş onun dediği yanlış, benim ki doğru. sen kimsin kardeşim. ne diyorsun? politika yapacağım diye herkesi yalancılıkla suçluyorsun. sen doğru mu söylüyorsun? bir kere kendi lafını destekle, bir kere karşı tarafa laf atmadan, kendi düşüncelerini millete anlat... kahrolsun bilmem ne, neden kahrolsun? kahrolsun işte. helal olsun bilmem kim, neden helal olsun? helal olsun işte. yıllardır anlamsız çamurlaşmaların sürdüğü, her iki tarafta "a" derken, karşı tarafı "b" demekle suçladığı, elinde güç olsa yapacağı şeyleri, başkaları güç sahibi olduğu için yaptığında kendi değerlerini bile hiçe sayıp saldırdığı olay.
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

HZ.dangalak