40 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 16.06.17, 13:54 Nr.: 1 Antworten

HZ.dangalak
Parti kurmak ,parti ile siyasi islerle ugrasmak,hem kabiliyet ister hem beceri,hemde dürüstlük...
Ülke yönetmek te öyledir...Hem bu islerden anlayacaksin,hem demokrat olup her kesime hitap edeceksin...Hemde adaleti saglayacaksin...
Heleki kurdugun partinin isminde adalet varsa...
      Evet adalet ve kalkinma partisinden söz ediyorum,yani AKP...Hakkini yememek adina kalkinma konusunda istenilen düzeyde olmasa da bir takim hamleler yapti..
Ancak adalet konusunda sinifta kaldi...
Demem o ki: adaleti saglayamazsaniz,ülkeyi altin kaplasaniz bile nafile...
Demokrasi konusunda 178 ülke arasinda 155inci olmak gibi bir konuma girdik..
155 gazeteci tutukladik ve tüm zamanlarin sampiyonu olduk,en cok hapishane insaa ederek
rekor elde ettik,yok balyoz du yok ergenekondu yok fetoydu  yok paralel yapiydi diyerek
kim bize muhalefet ettiyse iceri tiktik...Simdi cumhuriyet gazetesinden sonra sira ana muhalefet partisine ve onun millet vekillerine geldi,Sözcü gazetesinin köse yazarlarina fetocu gibi gülünc bir iftira attik...
yani....
Kicimla verdiysem konferans,beni affedeceksin exelans...
Bir HZ.dangalak gecmisse basa,kiciyla selam vermek yakisir her onurlu yurttasa....

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 16.06.17, 19:58 @babey Nr.: 2 Antworten

HZ.dangalak

Dangalaklik insanin özündeyse  karsisindakinide öyle sanir dogal olarak ....

Konu  basliginza  bakiyorum  dangalakligi  dahi  asmis,, Hz.  Peygamberimizden ,,  Hz.Alimize kadar daha nice yaradilmis güzel insanlara   kullandigimiz Hz. kelimesini kullandiginiz kelimeye  bakinca,, sizi  gibilerin  degil  yazdiklari  varliginizin  bile  ehemmiyeti olmadigini   vurgulamadan  gecemicem....

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 16.06.17, 20:11 @_ah_kalbim_ Nr.: 3 Antworten

HZ.dangalak

Dipnot Bu tür paylasimlari gerekli mercilere  sikayet,,  her  onurlu Türk  vatandasinin görevi olmalidir....

-----
0

Beitrag gepostet am 16.06.17, 21:09 @_ah_kalbim_ Nr.: 4 Antworten

HZ.dangalak
Hazret kelimesi herkes icin kullanilan bir kelimedir
sayin ah kalbim hazretleri..gibi.
Konu hakkinda söyleyecek sey bulamadiniz,haklisin dogru diyorsun ...yerine hemen saldiriya gecmek,hatta gerekli mercilere sikayet gibi tehditlerde bulunmak yakismadi dogrusu...
Bana ne kilif hazirladiginizi cok merak ediyorum..parallel mi yoksa fetöcümü...
Geldigimiz durumu göz ardi ederek nereye kadar gercekci olabilirsiniz.
Her tarafata sizin gibi ispiyoncu kayniyor...ancak sunu iyi bilin ki...gercekleri degistirmek veya gerceklerden kacmak,o gercegin yok sayilmasina neden olmaz.
Her türlü düsünceye ve paylasimlara saygili olmak zorundayiz,öte yandan varligimin gerekli veya gereksizligine karar verecek rabbimin isine karismak tasidiginiz fasist düsünceye yakismis.
Benim demek istedigim önemli sizin anladiginiz degil...

-----
0

Beitrag gepostet am 16.06.17, 21:42 @babey Nr.: 5 Antworten

HZ.dangalak
Ne dangalaklar var...
üstelik senin varligina tahammül edemezler,senin de kendileri gibi olmani isterler...
hani ugrasirsin ugrasirsin da cehaleti yenemessin ya  onun gibi birsey iste...
Her zaman muhalefeti kendilerine düsman zannederler...öte yandan demokrasi vaazlari verirler. iclerindeki yobazliktan haberleri yoktur ama her alanda siritirlar..
Yani ya bendensin ya düsmansin...iste dangalakligin daniskasi buu...

-----
0

Beitrag gepostet am 16.06.17, 22:39 @babey Nr.: 6 Antworten

HZ.dangalak

Sacmalamayin  artik..!

“Hazret, hazretleri”Osmanlı Türkçesinde  “saygı” ifadesiyle kullanılan bir kelimedir.

Hazreti Peygamber, Hazreti Ali gibi…

Bu kelimede bir bir saygınlık ifadesi vardır. Yani “saygı değer, saygıya layık olan” gibi manalar çıkar.

Peygamberler, sahabeler, Kur’an ve Allah dostları (evliyaullah) Kur’an-ı Kerimde övüldüğü için “hazretleri” ifadesi bu sayılanlar hakkında daha çok kullanılmaktadır.

Akabinde  degindiginiz konuya  cevabi  yillardir  secimlerde   onurlu  Türk halki vermistir,,  vermeyede  devam  edecektir...

-----
0

Beitrag gepostet am 16.06.17, 22:51 @_ah_kalbim_ Nr.: 7 Antworten

HZ.dangalak
arkadasim ayni seyleri söylüyoruz ...saygiyi hakeden herkese hazret kelimesi kullanilir.
Bu kelimeyi dini acidan degerlendirmeyin.
ayni sekilde yillardir iktidardaki adalet ve kalkinma partisi kalkinma da bazi hamleler yaptiysa da adalet konusunda sinifta kaldi...diyorum.
Bunu demek suc sayiliyorsa cezama raziyim.
Gerekli mercilere sikayet sizin sacmaladiginiz bir sey...ama illede ederim derseniz buyrun edin.
Dile ve beyine yasak koyamazsiniz,düsünür ve söylerim...
Yeni cikarilan anayasa da bile böyle bir yasak böyle bir suc yoktur.
Türk halkinin dolayisiyla benim halkimin onurundan zerre kadar süphem yok...ancak kin ve nefret cig gibi büyüyor,önlem alinmassa daha kötü olur.
Kisacasi daha hosgörülü daha ilimli olmaliyiz.

-----
0

Beitrag gepostet am 16.06.17, 22:54 @babey Nr.: 8 Antworten

HZ.dangalak
Hos görünüzün derecesi   konu basliginizdan belli oluyor...
-----
0

Beitrag gepostet am 17.06.17, 00:50 @_ah_kalbim_ Nr.: 9 Antworten

HZ.dangalak
bu konu basligini ve son iki cümleyi aziz nesinden aldim...
Dolaysiyla bana ait degil...ancak zübük siyasete ve siyasetcilere uyarladim...
oldu veya olmadi sizin degerlendirmenize bagli...ancak polemik olsun istemezdim.

-----
0

Beitrag gepostet am 17.06.17, 01:54 @babey Nr.: 10 Antworten

HZ.dangalak
EDEP yaaaaa EDEP baska kelime bulamiyorum size

-----
arkandan konusana darilma onu insan yerine koyan sensin
0

Beitrag gepostet am 17.06.17, 01:56 @babey Nr.: 11 Antworten

HZ.dangalak
insan saygisini yitirince sacmalamaya baslarmis .....

-----
arkandan konusana darilma onu insan yerine koyan sensin
0

Beitrag gepostet am 17.06.17, 04:48 @babey Nr.: 12 Antworten

HZ.dangalak
birader tipta arastirma konusu olursun cidden az daha zorla bakirköyde ipi birincilikle gögüslersin  dogrusu endise ediyorum sn cumhurbaskanimizi ve partisini takip etmeyi birakmani siddetle tavsiye ediyorum saglina dikkat ed gitti mi gelmez geri  durumunu hic iyi görmüyorum
-----
Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :)
0

Beitrag gepostet am 17.06.17, 09:57 @creative Nr.: 13 Antworten

HZ.dangalak
Saldirilar baslamis bunu bekliyordum zaten..zira hala cehalet pesimizi birakmamis...
Konu hakkinda hic yorum yok...anlasiliyorki demek istedigimiz anlasilmamis...
    Hic bir parti elestirilemez dokunulamaz degildir. Elestirirsen azicik dokunursan,aklindan süphe ederiz...Düsünce buysa sonuna kadar haklisin ve düsünce buysa ben akilli olmaktan vazgeciyorum
Benim kisilerle zorum yok genel duruma söz ettim,bunu bile anlamak ne zormus akillilar....
tavsiyelerin icin tskler crea...nacizane bir tavsiye de benden olsun...
Kafanin icindekini kullan inan bana hic bir yan etkisi yoktur.

-----
0

Beitrag gepostet am 17.06.17, 10:03 @babey Nr.: 14 Antworten

HZ.dangalak
Hitap biraz ağır olmuş ama yinele haklılık payı çok adalet konusunda gerçekten sınıfta kaldık demokrasi icin derken demokrasiyi anlamak gerek eğer ki gazeteciler düşüncesini yazamiyorsa  ve de bizlere yanı halka haberlerin ulaşımı engelleniyorsa bu demokrasi değildir ayrıca da kanıtlı belgeli savcılığa sunuluyorsa ve de red ediliyorsa bu adalet değildir. Damat olma avantajı varsa hızlı tahliyeler oluyorsa bu adalet değildir. Partiymiş sevmekmiş ayrı konular sonuç itibariyle bu ülke hepimizin bu yüzden biraz empati kurulsa hiç de fena olmaz. Bu ilk değil bir çok kanal ve de gazeteye el konulup istenilen çapta haberleri dinlemek zorunda kaldık  Yürümek icin güzel bir gün
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 17.06.17, 10:04 @tuzlali34 Nr.: 15 Antworten

HZ.dangalak
Tuzlali sana ne yazayim acaba...
Ben senin düsüncene saygiliyim bana ters bile düsse ...
Benim düsüncem ve elestirilerime de saygi beklerim. saygidan söz ederken ego,nuzu ön plana cikarmayin derim..hersey karsidan beklenmez.

-----
0

Beitrag gepostet am 17.06.17, 10:18 @isabella Nr.: 16 Antworten

HZ.dangalak
Ilk kez akli yerinde bir yorum geldi tesekkürlerrrrr isabella....
Bu yazdiklarini dile getirirsen akillilar sana deli der,ben deliligi kabul ettim...
Evet haklisin galiba biraz agir dokundum.Hafif dokununca da düsünceleri ayni kaliplasmis beyinlerinin etrafina kalin bir duvar örmüsler zaten...bu yüzden farketmiyor.
Düsünemedikleri gibi neredeyse düsünmeyi yasaklayacaklar...Olup bitenleri de yandas basindan ögrenirler,kilif gecirilmis uygulamalardan haberleri bile yoktur,demokrasi demokrasi derler ama ne anlama geldigini anlatamassin bile, adalet ve yargi kelimeleri onlara son derece yabancidir.
Seni beni begenmeyip anca ahkam keserler bos teneke gibi ...

-----
0

Beitrag gepostet am 17.06.17, 10:32 @babey Nr.: 17 Antworten

HZ.dangalak
Ben teşekkür ederim aslında deli demeleri pek problem değil biz statümüzü bildikten sonra vız gelir, olayları ve gelişmeleri doğru takip edebilmek daha önemli benim gördüklerim sadece bir hırs uğruna oluşan topluluk ve yanlış anlayan bir zihniyetten ibaret. Biraz düşünülse yada kendi başlarına gelse belki daha iyi anlarlar. Bu ülkede bir cinsi sapik veya kundakci serbest bırakılıyorsa ama düşüncesini söyleyen biri örgüt olarak suçlanıyorsa bu iste bir yanlış olduğunu görebilir bu en basit örneklerden biriydi bunları da göremeyene  artık ne diyeyim gözü kör olana yapacak hic birşey yok
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 17.06.17, 23:23 @_ah_kalbim_ Nr.: 18 Antworten

HZ.dangalak
bu  hz hepimizle  dalga gecmis belli,

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 17.06.17, 23:26 @babey Nr.: 19 Antworten

HZ.dangalak
Türkiye ,halklarinin  %90,ni salaktir bende dahil netcez? )

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 18.06.17, 11:43 @babey Nr.: 20 Antworten

HZ.dangalak

İki milyonluk liralık faturayı gariban halka ödeten Alo Elif'in adaletten bahsetmesi chp nin arsız ve utanmaz oluşunun en basit örneğidir. 

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

HZ.dangalak