|
|
|
Bahceliden sok |
Bu akşam star daki konuşmasında rte yi tehdit etti.Eger bize bazi konularda garanti vermese ben ülkücülere oy kullanın diyemem dedi. Açıkca danışmanlarını kovmasan bu iş biter dedi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahceliden sok |
18 maddeyi okuduysan şunu bilmelisinki ilk 3 maddede T.C. nin bir cumhuriyet oldugu ve üniter yapıda bir devlet oldugu acıkca vurgulanıyor, Eyalet sisteminin olabilmesi için federal devlet terimi olması lazımdı ilk üc maddede böyle bir vurgu yok... Açıkca cumhuriyet ve üniter devlet vurgulanıyor....fazla kafa karışıklıgına gerek yok....okuduysan metini apacık ortada.. ----- Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahceliden sok |
Evet evet biiliyoruz,,, ülkücü adi altinda meralciler hayir diyor .... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahceliden sok |
Ben 18 maddelik anayasa kanunlarini bizzat sayin degerli ve hasmetli reisi cumhur baskanin agzindan duydum, 1. Maddeden 18. Maddesine kadar " Ey kilacdaroglu" herhalde anayasanin adi olsa gerek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahceliden sok |
Burda hepimiz anayasa profösörü kesildik..hepimiz cok iyi anliyoruz 18 maddeyi oysa bu maddeler konusunda anayasa profösörleri bile farkli yorumlar yapiyor...zaten hic kimse acikca fedaral yapi yada federasyon demiyorki,söylenen su baskana cok fazla yetki verilyior ve khk larla istedigini yapabilir böyle bir yetki var isterse eyalet sisteminide hayata gecirebilir...
Kisi olarak gerekiyorsa fedaral yapida fedarasyonda tartisilabilinir bundan korkmamak gerekiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahceliden sok |
Kamu idaresiyle eyalet sisteminin alakası yok kamu idaresi tabiiki degiştirilebilir düzenlene bilir ama rejim sistemi Cumhuriyettir üniter devlet yapısıdır.ilk üc madde!!!!! Eyalet kuracaksan ilk üç maddeyi deyiştirmelisin! Kamu idaresiyle o maddeyle eyalet kuramazsın. ----- Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahceliden sok |
bende ayni maddeleri kilicdargolundan duydum .... madde 1 muhtarliklar kaldirilacak madde 2 dükkanlar kapatilacak  madde 3 herkezin mal varliklarina el konulacak ... madde 4 taksicilerin lisansi iptal edilecek  böyle uzar gider bu  yalan parayla degil sonucda !!! ----- Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahceliden sok |
senin yazdiklarin yada kilicdaroglunun söyledikleri biraz ironik tabiiki bunlarla ugrasmaz baskan olan ama isterse bunlari yapma yetkisi var burda anlatilan yetkiler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahceliden sok |
Bizler davanin pesinden gideriz.Kisilerin degil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahceliden sok |
Bahceli kolayi bulmus.Kim gercekleri yüzüne vurursa fetöcü oluyor. Engin alan mi, aksener mi, özdag mi,ogan mi niceleri fetöcü oluverdi. Kac önemli kisi bahceli yüzünden siyasete girmiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bahceliden sok |
Etrafimizdaki milliyetcilerden birkaci haric hayir kullanacak.Sadece lidere sadakat deyip pesinden gidenler evetci. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!