112 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 12.03.17, 22:33 Nr.: 1 Antworten

Burasi Türkiye mi?
Hollanda polisinin müdahalesine maruz kalan iki akplinin konusmasi videoya denk geldi.
-Abi dur Allah askina iceri atacaklar bizi.
-türkiye mi burasi.
Aslinda hersey ne kadar ordada...Akpliler bile Akp nin ne oldugunu cok iyi anlamislar.
0

Beitrag gepostet am 12.03.17, 22:35 @61kafdagi Nr.: 2 Antworten

Burasi Türkiye mi?
0

Beitrag gepostet am 12.03.17, 22:51 @61kafdagi Nr.: 3 Antworten

Burasi Türkiye mi?
bu kadar düstünüzmü bu kadar alcaldinizmi?? dogru burasi türkiye degil cünkü türkiye böyle olaylar olmaz...bir ülke bakanina bir ülke vatandasina böyle davranmaz türkiye....hicmi onur gurur yok sende zevkmi aliyosun simdi bu durumdan AT ...IT :: sürüsüyle vatandasimiza saldirmislar senin gibi ne oldugu belirsiz dengesizler burda AKP düsmanligi pesindesiniz laaaaa olummm biraz insan olun insan....
0

Beitrag gepostet am 12.03.17, 22:56 @pusu_vadi Nr.: 4 Antworten

Burasi Türkiye mi?
turkiyede böyle olaylar yasanmiyormu?siz nerde yasiyorsunuz türkiyede bu tür olaylar nerdeyse hergün yasaniyor hemde bunun katmerlisi yasaniyor...bu arada kime yapilersa yapilsin her tur polis siddetini kiniyorum
0

Beitrag gepostet am 12.03.17, 23:06 @kendisi Nr.: 5 Antworten

Burasi Türkiye mi?
kendisi türkiye böyle bir uygulamanin örnegini bana gösteremessin cünkü böyle bir olay dünyada yok  esi benzeri görülmemis bir REZALLETTIR...tüm antlasmalari hice sayarak türk bakanin türk konsolosluguna girisine izin verilmemis üstüne üstelik sinir disi edilmistir...simdi sana soruyorum,,bu insanlar hangi maksatla bu muameleye maruz kalmistir,,TERÖR propandasimi yaptilar hollandanin geleceginimi tehlikeye attilar??...suclari neydi neden böyle oldu...söyle bakim????...secim falan deme sakin cünkü suan türkiyede bir parti secimi falan yapmiyoruz,,anayasadaki degisiklik durumunu anlatiliyor...
0

Beitrag gepostet am 12.03.17, 23:11 @pusu_vadi Nr.: 6 Antworten

Burasi Türkiye mi?
sunu unutma bu referandum secimden cok cok önemli hem akp icin hemde muhalefet icin,bence tamda akp bu gerilimi istiyordu ve bilerekte bu gerilimi tirmandiriyor bunun üzerinden toplumu kemiklestirerek oy devsirme pesinde..ayni sey hollanda icinde gecerli onlarda oy devsirme pesindeler cunku carsamba günü hollandada secim var....bana kalsa almanyada hollandada her siyasetci gelip fikirlerini söylemeli bu demokratik bir haktir...
0

Beitrag gepostet am 12.03.17, 23:17 @kendisi Nr.: 7 Antworten

Burasi Türkiye mi?
sunu iyi ayirmaliyiz bakin biriniz köprü diyor biriniz barzani diyor biriniz bizim hayircilar ne olacak diyor vsvsvs bunlar bizim kendi ic sorunlarimizdir....avrupanin türkiyeye olan bu durumu kabul edilemez burda herkezin tavri net olmali bu haksizliga karsi durmali...ama akp nin hatalari var diyip avrupanin bu yaptiklarini hos görme zevk alir gibi tutum sergilemek ben türkiye vatandasiyim diyen birine yakismaz kimse IBLISIN usakligini yapmasin..iblis lafim sana degil o kendini biliyor ...
0

Beitrag gepostet am 12.03.17, 23:22 @pusu_vadi Nr.: 8 Antworten

Burasi Türkiye mi?
dunya o kadar kücüldükü ic soranlar dis sorunlar cok ici ice sorandan bunlar birbirinden bagimsiz sorunlar degil,burda is siyasetcilere dusuyor oy ugruna durumu kemiklestirmek yerine daha sag duyuyla hareket etmek gereiyor uluslararasi iliskiler bunu gerektirir.hollandayin türkiyeye turkiyenin hollandaya ihtiyaci var,ayni sey tr almanya icinde öyledir burun ulkeler icin böyledir...heleki yasanan siyasal gerilimlerden dolayi halklar asla birbirine dusman edilmeleli
0

Beitrag gepostet am 12.03.17, 23:35 @kendisi Nr.: 9 Antworten

Burasi Türkiye mi?
sunu görelim  avrupa burda haksiz ve hic bir dayangi olmayan uygula yapti bize..bunun sebebi acik nettt avrupada hatta dünyada gelisen yeni akim asiri sagciligin bir sekilde yükselmesi..ayni sekilde tüm dünyada olusan bir islami fobi...adamlarlar islamdan bu kadar nefret ederken ülkelerinde güclü bir türkiye cercevesinde yüzbinlerin toplanmasini kabul edemedikleri icin bu uygulamayi yapiyolar..her seyide ayaklar altina almislardir  avrupanin maskeside düsmüstür...
0

Beitrag gepostet am 12.03.17, 23:40 @pusu_vadi Nr.: 10 Antworten

Burasi Türkiye mi?
bazen size sasiriyorum aslinda ayne katiliyorum özellikle avrupada asiri sagcilar yükseliste bununda en buyuk kaynagi yabanci dusmanligi..
anlamadigim su sende dahil bir cok kisinin yazdiklarida asiri sag bir anlayis ya siz ne yazdiklarinizin anlamini kavrayamiyorsunuz yada bilincli bir tercih manupülasyon yapiyorsunuz?
0

Beitrag gepostet am 13.03.17, 14:53 @pusu_vadi Nr.: 11 Antworten

Burasi Türkiye mi?
  Türkiye'de hiç böyle şeyler olmaz mı ? yahu bu ülkenin ordu komutanı hiç dinlenmeden hapse atıldı ? 
Bir üniversite rektörünün çocuğu trafik kazasında öldü, katiller izne götürülürken bu bir doktor bir profesör oğlunun cenazesinde elleri kelepçeli yer aldı...

Hani tersi ise  şimdi videodaki akp'liler yalancımı ?
0

Beitrag gepostet am 13.03.17, 17:22 @sercan111 Nr.: 12 Antworten

Burasi Türkiye mi?
düzelirmi diye yaziyok biseyler gardasta bundan inan bir cacik olmaz...
0

Beitrag gepostet am 13.03.17, 22:03 @61kafdagi Nr.: 13 Antworten

Burasi Türkiye mi?

Sözde Atatürkçü milliyetçi devletçi geçinen beyinsiz kafdağı..
   Dış politikada Devletine,ülkene sahip çıkmak Ak partili olmak değildir. 
   Ama her fırsatta ve böyle durumlarda bile muhalefet yapıp Türkiye'yi düşmanları gibi eleştirmek soysuzluktur,satılmışlıktır,alçaklıktır...

-----
Suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR
0

Beitrag gepostet am 13.03.17, 22:06 @mertt-cann Nr.: 14 Antworten

Burasi Türkiye mi?
ben sunu merak ediyorum ve okuyan herkes vicdaniyla gercek dusuncesini ifade etmesini istiyorum..
 Italyada hdp türkiyeli partiler icinde en cok oyu alan parti oldu...ve hdp liler italyaya gitselerdi ve italyan makamlari kendilerine göre gerekce gösterip hdp milletvekillerini italyaya sokmasalardi tavriniz ne olurdu merak ediyorum...
0

Beitrag gepostet am 13.03.17, 22:18 @61kafdagi Nr.: 15 Antworten

Burasi Türkiye mi?
Bild könnte enthalten: Text
0

Beitrag gepostet am 14.03.17, 00:51 @mertt-cann Nr.: 16 Antworten

Burasi Türkiye mi?
Akp devlet mıdır. Evet devletin resmi politikasımidır. 
Bu kişilerin burada olmasının devletin hangi cikarinadir. 
Ben hayır vereceğim için rte beni terörist görebilir mi.
Aptallar sürüsü kendi çıkarları ve gelecekleri için bir ülkeyi uçuruma götürmesini göz mü yumacagiz 

0

Beitrag gepostet am 14.03.17, 00:55 @asmino Nr.: 17 Antworten

Burasi Türkiye mi?
Bize rte terörist diyor.Sonrada benimde cumhurbaşkanım olduğu söyleniyor. O kurum işgal altında dır. Atatürk ün genclige hitabesinde dediği gibi ....
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 11:54 @by-ferdi Nr.: 18 Antworten

Burasi Türkiye mi?
Her Kanal da Erdogan var,bir tek kitaplara giremiyo,kitaplar okusunlar
-----
adamına göre Verfügbar !
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 15:12 @sercan111 Nr.: 19 Antworten

Burasi Türkiye mi?
gardasim yorumlara bakiyorum,hani bir zamanlar hendek oparosyonundaki askerlerimizi elestirenler devletimizi elestirenler sözde AKADEMISYENLER gibi pkk ya bir laf söyleyemeyenler  varya yine ayni mantikta ..bugün avrupa birligi ülkelrinin yaptigi bu tutuma bir laf söyleme cesarteinde degiller,avrupanin düsünce özgürlügüne demokrasisine yakismayan uygulamalari yine es geciyolar yine suclu akp oluyor..ne desin simdi tayip eyy avrupa ey hollanda cok iyi yaptiniz bakanimizi konsolosluga almadiniz,özel timinize vur emri verdiniz iyimi yaptiniz deseydi...inan bizim milleti anlamakta zorluk cekiyorum.....kiyaslama konusuna gelince avrupadan biz daha iyi durumdayiz diyen yokki burdaki tepki ab ülkelerinin akill disi tutumuna olan tepkidir...
0

Beitrag gepostet am 19.03.17, 11:41 @by-ferdi Nr.: 20 Antworten

Burasi Türkiye mi?

-----
Geldim , Gördüm , Görüyorum , Görecegim ve Gidecegim
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Burasi Türkiye mi?