128 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 31.01.17, 12:37 Nr.: 1 Antworten

Kiral ciplak
Evet arkadaş lar dün  burda yazanlari okurken bende yasanmislik lari deyerlendiren birseyler yazdim tepki gelecekdi evet  tepkiyi verenlere bakiyorum yorumlari okuyorum yorum yapan lardan biri dayimm59 yasinda napsin doktordaki  sirasini beklerken sanirim cani sikildi yazmis yaptigi yorum sen tr densin mutlaka  ve yazmis yanilmisim tr de olmanin veya olmamanin bu konuyla alakasini siz deyerlendirin hakaretmi övgümü gelelim diyer bayan arkadaslara  kafa iyi galiba yazmislar sen ne icdin gibi veya sen vaz gecilmezmi saniyorsun ken dini gibi gelelim kiral ciplak konusuna ben diyorum cesaretimden vede sonucundan fayda ve bir cikari olmayacak bir mevzu acarak  gördümü yaziyorum cikarlarinin arkasina siginan lardan olmadan  gordugunu gormeyen duydugunu inkar eden lerden kiralin yakakalari gibi olmadim kiral ciplak kiral ciplak hadi buyurun
0

Beitrag gepostet am 31.01.17, 13:30 @firtinatr06 Nr.: 2 Antworten

Kiral ciplak
mekan yer hiç önemli değil kişi ne olduğunu bilsin yete
0

Beitrag gepostet am 31.01.17, 17:23 @firtinatr06 Nr.: 3 Antworten

Kiral ciplak
kiral  niye   ciplak  donunu  nerede  unutmus?
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 31.01.17, 17:32 @eses43 Nr.: 4 Antworten

Kiral ciplak
diyer formda
0

Beitrag gepostet am 31.01.17, 17:34 @firtinatr06 Nr.: 5 Antworten

Kiral ciplak
Daha net ve öz cümleler kur. Tam maksatin ne ? Kimi elestiriyorsun ? Kimden sikayatcisin ?
0

Beitrag gepostet am 31.01.17, 17:34 @kader2 Nr.: 6 Antworten

Kiral ciplak
tühhh   yazik  yaaa,  simdi  bütün  mahrem  yerleri  görülmüstür  gitti   masumiyet,  bekaret.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 31.01.17, 17:46 @femefatale Nr.: 7 Antworten

Kiral ciplak
sonradan gorme ama yanlışı görme
0

Beitrag gepostet am 31.01.17, 17:47 @eses43 Nr.: 8 Antworten

Kiral ciplak
kiral dedigin çiplak olar  cahıl hem one nahmahrem dirler
0

Beitrag gepostet am 31.01.17, 18:32 @kader2 Nr.: 9 Antworten

Kiral ciplak
Neeeee   kiral  dedigin  ciplakmi  olur,   yok  ben  kiral  olmayim   cahil   bir   amele,  köylü  kalsam  olmazmi ?
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 31.01.17, 18:38 @sercan111 Nr.: 10 Antworten

Kiral ciplak
slm kardesim bak once yazdigim bir konuda bunu ek olarak yazdim rengarenkler diye onu önce okursan belki azbiseyde olsa anlarsin

0

Beitrag gepostet am 31.01.17, 22:57 @zwerg Nr.: 11 Antworten

Kiral ciplak
noldu dayim zorunami gitdi
0

Beitrag gepostet am 01.02.17, 00:40 @eses43 Nr.: 12 Antworten

Kiral ciplak
arkadas hayirdir kiralin donunu senmi giyecen bukadar merak eddin nerde diye bariyorsun
0

Beitrag gepostet am 01.02.17, 00:52 @femefatale Nr.: 13 Antworten

Kiral ciplak
tsk ederim bende almanyada yasayan biri olarak birkonu acmisdim konu rengarenk olanlar diye beyenmemis olabilir insanlar ama elestirirken kendi geldigi yeri unutan ve baska sayfada osmanliyi dahi kucumseyebilen kapasitedeki kisinin yaptigigi yoruma takildim sen mutlaka tr den sindir evet kokenim tr onunkini cozemedim kafaya takmiyorum ama butur sahislarinda her onune gelene yorum yaparken haddinide bilmesi gerekdigini hatirlatmak maksatli yazmisdim
0

Beitrag gepostet am 01.02.17, 14:53 @firtinatr06 Nr.: 14 Antworten

Kiral ciplak
yok  ben  ameleyim  donumda  amele  donu.  yani  donumdan  memnunum 
-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kiral ciplak