|
|
|
Kiral ciplak |
Evet arkadaş lar dün burda yazanlari okurken bende yasanmislik lari deyerlendiren birseyler yazdim tepki gelecekdi evet tepkiyi verenlere bakiyorum yorumlari okuyorum yorum yapan lardan biri dayimm59 yasinda napsin doktordaki sirasini beklerken sanirim cani sikildi yazmis yaptigi yorum sen tr densin mutlaka ve yazmis yanilmisim tr de olmanin veya olmamanin bu konuyla alakasini siz deyerlendirin hakaretmi övgümü gelelim diyer bayan arkadaslara kafa iyi galiba yazmislar sen ne icdin gibi veya sen vaz gecilmezmi saniyorsun ken dini gibi gelelim kiral ciplak konusuna ben diyorum cesaretimden vede sonucundan fayda ve bir cikari olmayacak bir mevzu acarak gördümü yaziyorum cikarlarinin arkasina siginan lardan olmadan gordugunu gormeyen duydugunu inkar eden lerden kiralin yakakalari gibi olmadim kiral ciplak kiral ciplak hadi buyurun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiral ciplak |
mekan yer hiç önemli değil kişi ne olduğunu bilsin yete |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiral ciplak |
kiral niye ciplak donunu nerede unutmus? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiral ciplak |
diyer formda  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiral ciplak |
Daha net ve öz cümleler kur. Tam maksatin ne ? Kimi elestiriyorsun ? Kimden sikayatcisin ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiral ciplak |
tühhh yazik yaaa, simdi bütün mahrem yerleri görülmüstür gitti masumiyet, bekaret. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiral ciplak |
kiral dedigin çiplak olar cahıl hem one nahmahrem dirler  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiral ciplak |
Neeeee kiral dedigin ciplakmi olur, yok ben kiral olmayim cahil bir amele, köylü kalsam olmazmi ? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiral ciplak |
slm kardesim bak once yazdigim bir konuda bunu ek olarak yazdim rengarenkler diye onu önce okursan belki azbiseyde olsa anlarsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiral ciplak |
noldu dayim zorunami gitdi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiral ciplak |
arkadas hayirdir kiralin donunu senmi giyecen bukadar merak eddin nerde diye bariyorsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiral ciplak |
tsk ederim bende almanyada yasayan biri olarak birkonu acmisdim konu rengarenk olanlar diye beyenmemis olabilir insanlar ama elestirirken kendi geldigi yeri unutan ve baska sayfada osmanliyi dahi kucumseyebilen kapasitedeki kisinin yaptigigi yoruma takildim sen mutlaka tr den sindir evet kokenim tr onunkini cozemedim kafaya takmiyorum ama butur sahislarinda her onune gelene yorum yaparken haddinide bilmesi gerekdigini hatirlatmak maksatli yazmisdim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiral ciplak |
yok ben ameleyim donumda amele donu. yani donumdan memnunum ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!