|
|
|
Güzel lige bürünmüs seytan ruhlu rengarekler |
Arkadaslar realden kopmus sanalda kendi olmayan karekdere burunerek saygi hurmet ve yerine gore sevgi gösterdigimiz seytanlaradir bu sozlerim benimde tanidigim arasinda gercekden saygiyi hurmeti fazlasiyla hakeden bayan lar tabikide var ben onlarinda bayan olarak aslinda bütür insanlari sevmediklerine inanan im en azindan öyle olduguna inanmak isdeyenlerdenim Gelelim konuya arkadaslar bay bayan herkes söyle bir dusunsun olmadigikarekderi kim yasar ve neden yasar cogu kizsada bazi bayanlarda kilasik sozlerden derlemeler 1 mutsuzum mutlu olsam ne isim olur burda 2beni kimse anlamiyor 3ben aslinda boyle deyilim ama senin yaninda nedense böyleyim 4 yanlisanlama arkadasiz herseyi konusursun en olmicak noktalara kadar ama yanlis anlama 5 bir hataydi unut 6 sen yanlis anlamissin 7 kapali masada oyniyalim baskasi aramiza girmesin 8 9 ve uzarrr gider 10 senelik bir uye olarak bu gökkusagi görünümlü seytanlar nedense yeni yeni turemeye basladi cogaldi katilan olur elesdiren olur ayri konu ben erkek olarak bayanlar hakkinda yazdim eger bu sozleri duymadim diyen erkek varsa aramizda demekki duyan arkadaslar bizde var sorun demekdir duymayan sanirim suan cok cikar cunku duyduk derlerse belki adlari capkina cikar malum bayanlar hisseden kisasa miderler buyurun sizdende bizden yorum alalim erkeklerden sizi sasirtan sozler olabilir baslik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hic bir sey anlamadim yazidan.. kafa iyi galiba... ----- Yer cekimi kalksin..dünyadan düselim...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kendilerini öyle avutuyorlardır hayatına öyle yön vermiştir bilemeyzki ama bununla başkalarını üzerek zevk alıyorlar yanlış bişi bunu doğru bilirler kimsenin yönüne karışmayız |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sabah kalktim, o gelmedi, ben gittim, beni görmedi, evden cikinca gidecegim yeri unuttum, sonra kadin kapiyi acmadi, park bulamadim, ona cok kizdim, benim sucum ne dedim, suclu kim dedi, sonra derken yemek yerken hapsirdi falan iste. yaa cok kizdim bu ne dedim, cocukluk fotografim dedi. sen daha yetiskin degilmisin dedim, ben cocuk ruhlu falan dedi. bende felan falan, cart curt dedim. olmaz böyle anlasma yok ikimizi dedim. var sen ben anlasma fesman-kes dedi. maas falan, aylik-maylik derken para filan dedik iste. coooook sinirlendim yaaaaaaaaaaaa bu gadinlari annamiyom ben, siz kimsigiz len ben erkek aloooo ben erkek.     ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunda alin ganlik yapip kendinizden birseylermi buldunuz kalp kimakdan bahsediyorsunuz burasi sanal diye baslayip kalp kimamayi dusunuyorsaniz buda celiski nerdesiniz neyi yasiyor sunuz biraz dusunun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anlamamaniz sanirim benim deyil sizin okur ken almis oldugunuz sizin kafanizi guzel yapan olmasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin baska bir konuda yaptigin yorumu okudum sen sadece herseye yokum diyen modelsin osmanliyi kucumseyecek kadarda kokenin nedir bilmem ama egerki turksen her kavimde senin gibi ler olacakdir olmusdur ve hala varsiniz ne yaziki sen eger kendinde baskasinin yazisina yorum yapacak kalite veya her neyse guvenin varsa sende bigun yaz biseylerde kapasiteni gorelim bosa kurek sallayan kayikci gibisin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana biseye gerekyok sanirim olmayan seye fayda edmez |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bana turkce dersi verecek kisi once tarihini bilecek osmanlinin neden yikildigini ve yikmak icin kac devletin bir araya geldigini bilecek satilmis icerdeki ve hala bugun dahi onlara hizmet eden leri bilecek ama bilmsine ne gerek cogu hala usakliga devem eddigi icin gelelim nic davasina firtina evet eser korkma esmeyede devam edecek sen okunmasi yazmasi tam kendine uygun nic kullan turkce seni bozar fazlada takilma bize isdersen bak dunya kuculdu elinin altinda osmanlidan utananlarinda onu yikanlarin acmis oldugu siteler var orada yaz ciz alkislayan olur burada sandigindan cok fazla gecmisine sayip cikan var senden sanirim bir elin 5 parmagi kadar anca vardirhadi sen benim kafamdaki saclarla ugrasma eger yoksa sacin tr de dikerler ucuzmus gerci turk mali bozar seni  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  toni du bist der beste robotla bile kavga eden var
aaaayyyy ne güldümmmm  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yo üstüme alinmadim karadayi dan sonra diyosun hangisi anlat  merak ettim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Ay omuydu ich mag emrah seine Serien nicht so bende dedim kacirdim bisey  Sana iyi seyirler |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!