127 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 30.01.17, 22:38 Nr.: 1 Antworten

Güzel lige bürünmüs seytan ruhlu rengarekler
Arkadaslar realden kopmus sanalda kendi olmayan karekdere burunerek saygi hurmet  ve yerine gore sevgi  gösterdigimiz seytanlaradir bu sozlerim benimde tanidigim arasinda gercekden saygiyi hurmeti fazlasiyla hakeden bayan lar tabikide var  ben onlarinda bayan olarak aslinda bütür insanlari sevmediklerine inanan im en azindan öyle olduguna inanmak isdeyenlerdenim  Gelelim konuya arkadaslar bay bayan herkes söyle bir dusunsun olmadigikarekderi kim yasar ve neden yasar cogu kizsada bazi bayanlarda kilasik sozlerden derlemeler 1 mutsuzum mutlu olsam ne isim olur burda 2beni kimse anlamiyor 3ben aslinda boyle deyilim ama senin yaninda nedense böyleyim 4 yanlisanlama arkadasiz herseyi konusursun en olmicak noktalara kadar ama yanlis anlama 5 bir hataydi unut 6 sen yanlis anlamissin 7 kapali masada oyniyalim baskasi aramiza girmesin 8  9  ve uzarrr gider  10 senelik bir uye olarak bu gökkusagi görünümlü seytanlar nedense yeni yeni turemeye basladi cogaldi katilan olur elesdiren olur ayri konu ben erkek olarak  bayanlar hakkinda yazdim  eger bu sozleri duymadim diyen erkek varsa aramizda demekki duyan arkadaslar bizde var sorun demekdir duymayan sanirim suan cok cikar cunku duyduk derlerse belki adlari capkina cikar malum bayanlar hisseden  kisasa miderler buyurun sizdende bizden yorum alalim erkeklerden  sizi sasirtan sozler olabilir baslik
0

Beitrag gepostet am 30.01.17, 23:50 @firtinatr06 Nr.: 2 Antworten

Hic bir sey anlamadim yazidan.. kafa iyi galiba...
-----
Yer cekimi kalksin..dünyadan düselim......
0

Beitrag gepostet am 31.01.17, 13:24 @firtinatr06 Nr.: 3 Antworten

kendilerini öyle avutuyorlardır hayatına öyle yön  vermiştir bilemeyzki ama bununla başkalarını üzerek zevk alıyorlar yanlış bişi bunu doğru bilirler kimsenin yönüne karışmayız
0

Beitrag gepostet am 31.01.17, 17:20 @firtinatr06 Nr.: 4 Antworten

sabah  kalktim,  o  gelmedi, ben  gittim,  beni  görmedi, evden  cikinca  gidecegim  yeri  unuttum,  sonra  kadin  kapiyi acmadi,  park  bulamadim,  ona  cok  kizdim,  benim  sucum   ne  dedim,  suclu  kim  dedi,  sonra  derken yemek  yerken  hapsirdi  falan  iste.   yaa  cok  kizdim   bu  ne  dedim,  cocukluk  fotografim  dedi.   sen   daha   yetiskin  degilmisin  dedim,   ben  cocuk  ruhlu  falan  dedi.  bende  felan  falan,  cart  curt  dedim.  olmaz  böyle  anlasma  yok  ikimizi  dedim.  var  sen  ben  anlasma  fesman-kes  dedi.  maas  falan,  aylik-maylik  derken  para   filan  dedik  iste.  coooook   sinirlendim   yaaaaaaaaaaaa   bu  gadinlari   annamiyom  ben,   siz  kimsigiz   len  ben  erkek  aloooo   ben  erkek.   
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 01.02.17, 00:18 @elfrieda Nr.: 5 Antworten

bunda alin ganlik yapip kendinizden birseylermi buldunuz kalp kimakdan bahsediyorsunuz burasi sanal diye baslayip kalp kimamayi dusunuyorsaniz buda celiski nerdesiniz neyi yasiyor sunuz  biraz dusunun
0

Beitrag gepostet am 01.02.17, 00:21 @-gulbeyaz- Nr.: 6 Antworten

anlamamaniz sanirim benim deyil sizin okur ken almis oldugunuz  sizin kafanizi guzel yapan olmasin
0

Beitrag gepostet am 01.02.17, 00:30 @zwerg Nr.: 7 Antworten

senin baska bir konuda yaptigin yorumu okudum sen sadece herseye yokum diyen modelsin  osmanliyi kucumseyecek kadarda kokenin  nedir bilmem ama egerki turksen her kavimde senin gibi ler olacakdir olmusdur ve hala varsiniz ne yaziki sen eger kendinde baskasinin yazisina yorum yapacak kalite veya her neyse guvenin varsa  sende bigun yaz biseylerde kapasiteni gorelim bosa kurek sallayan kayikci gibisin
0

Beitrag gepostet am 01.02.17, 00:33 @zwerg Nr.: 8 Antworten

sana biseye gerekyok sanirim olmayan seye  fayda edmez
0

Beitrag gepostet am 01.02.17, 03:06 @zwerg Nr.: 9 Antworten

bana turkce dersi verecek kisi once tarihini bilecek osmanlinin neden yikildigini ve yikmak icin kac devletin bir araya geldigini bilecek satilmis icerdeki  ve hala bugun dahi onlara hizmet eden leri bilecek ama bilmsine ne gerek cogu hala  usakliga devem eddigi icin gelelim nic davasina firtina  evet eser korkma esmeyede devam edecek  sen okunmasi yazmasi  tam kendine uygun nic kullan turkce seni bozar fazlada takilma  bize isdersen bak dunya kuculdu elinin altinda osmanlidan utananlarinda onu yikanlarin acmis oldugu siteler var orada yaz ciz alkislayan olur  burada sandigindan cok fazla gecmisine sayip cikan var senden sanirim bir elin 5 parmagi kadar anca vardirhadi sen benim kafamdaki saclarla ugrasma eger yoksa sacin  tr de dikerler ucuzmus gerci turk mali bozar seni
0

Beitrag gepostet am 01.02.17, 20:56 @-tonii- Nr.: 10 Antworten

toni du bist der beste robotla bile kavga eden var 

aaaayyyy ne güldümmmm 
0

Beitrag gepostet am 05.02.17, 08:25 @-tonii- Nr.: 11 Antworten

yo üstüme alinmadim karadayi dan sonra diyosun hangisi anlat merak ettim
0

Beitrag gepostet am 06.02.17, 16:08 @-tonii- Nr.: 12 Antworten

Ay omuydu ich mag emrah seine Serien nicht so bende dedim kacirdim bisey 
Sana iyi seyirler 
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Güzel lige bürünmüs seytan ruhlu rengar...