|
|
|
çokmu zor doğruya doğru,yanlışa yanlış demek ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nedense bu ülkeye zerre kadar faydalari dokunmayanlar hep hayir diyen tarafta ... bunlarin yaninda da tüm o saydigin terör örgütleri .... bukadar da degil basta almanya fransa olmak üzere tüm AB onlarin tasmasini elinde tuttan ABD ...bu sisteme karsi .. onlar isterki türkiye de gücsüz bi koalisyon olsun istediklerimizi yaptiralim ... yapmazlarsa iki bakan ceker hükümeti düsürebilelim ... iste bu yüzden EVET |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen ve mahoya laf anlatmak,deveye hendekten atlatmaktan daha zor. siz herşeyi daha iyi bilirsiniz..! kararsızesmer açıklamış namus şeref onur sadece sizin düşündüğünüz yerlerde olmadıgını ama sizler "anlamak istemediğinizden" ötürü gene konu dagılmış.Allahtan her gün oturamıyom pcnin başına deyse adamı çıldırtırsınız sen ve maho gibiler. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sendemi Brütüs..? kahpe bizansın kahpe oyunlarına gelme sakın ha kurt abi ! saygılarımla hayırlı akşamlar. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya siyaseti ve siyasal çıkarlar hiç bu kadar aklın namusuna
saldırmamıştı, onun için yüreğimizin sesini dinleyerek yola çıkacağız kardeşim. tşkler paylaşımlar için Allaha emanet ol. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen öyle canım. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okadar çok haset yapıyorlarki türkiyede yapılan güzelliklere türkiyenin ilerlemesine tahamülleri yok işleri güçleri avrupa şakşakcılıgı şuan söylediklerinin yazdıklarının hepsini gavurlarda söylüyor zaten bu yüzden çokda önemli degil kim ne derse desin boş boş konuşan çok ama icraat yapan yok biz çalışana hizmet edene bakarız |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen kardeşim. Slogan belli "durmak yok yola devam. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzeldi bu sözün |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keşke süleymancılarıda tıksalar din bahanesiyle halkı sömürüp yağmalıyorlar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hani her fırsatta referanduma EVET diyenler için kapı kapı gezip milletten oy isteniyor diyenler vardırya bak şöyle bir okusunlar bu yazıyı dalga geçip alay ettiginize gün gelir muhtaç olursunuz..CHP referanduma hayır için alay ettigi dalga geçtigi kesimlere muhtaç olmuş)  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarla yaptığı toplantılarla alay eden, BM’deki konuşmasını da muhtarlar toplantısına göndermede bulunarak eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun referandum için muhtarlara işi düştü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Türkiye'nin dört bir yanından gelen muhtarların Külliye'de ağırlandığı toplantıları küçümseyen ve alay eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu referandum için başlattığı 'HAYIR' kampanyasına destek bulmak için seçilmiş muhtarlardan yardım istemeye karar verdi. "MUHTARLARA GİDECEKSİNİZ" Partisinin il başkanlarını Ankara'da toplayan Kılıçdaroğlu burada daha önce aşağıladığı muhtarların kapısının çalınması talimatını verdi. Toplantıda kapı kapı dolaşılmasını isteyen Kılıçdaroğlu "Ev ev gezeceksiniz. Muhtarlara anlatacaksınız" şeklinde konuştu. NE DEMİŞTİ? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için "O konuşurken utandım. Dünya liderlerine mi yoksa muhtarlara mı konuşuyor, belli değil" demişti. yani işin özü şudurkii seen vesayeti sivil siyasete demokrasiye tercih eder seçilmişleri aşağılarsan bir gün bunların tamamına ihtiyaç duyar ve bu duruma düşersiniz şimdi CHP muhtarların karşısına dikilip ne söyleyecek ne söylese dikkate alınır bazı şeyler geç de olsa fayda verir ama ben bu kez öyle olmayacağını düşünüyorum eğer siz sonuçların arzu ettiğiniz gibi olmayacağı belli olduktan sonra böyle bir adım atıyorsanız muhatabınız sizi samimi bulmazsa buna kızmaya hakkınız yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunlarda başka yoldan soyuyo ülkeyi dini menfaatlarına göree kullanida superdi bak iyi anlatmışlar iyi anlamışsınn uyanıklar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cemaatçılardan uzağım aman almayım  diyanet diyanet |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!