|
|
|
çokmu zor doğruya doğru,yanlışa yanlış demek ? |
Fırtınaya esintidir diyecek kadar kör.. esintiye fırtına diyecek kadar aptal olmayın.! ademalicli@facebook.com ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende bu referandumda Namusum Vatanım Memleketim için Evet diyecegim.Saygılarımla herkes Allaha emanet olsun. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
size kalsa bütün halk cahil bidon kafali göbegini kasiyan adam .... tek adam dikdatürlügünü bu millet zaten atatürk ismet pasa dönemlerinde gördü ... baskanlik sistemi tek adam recimi degildir ... millet tarafindan secilecek her parti herkesim den aday esit sartlarda yarisacak ... her kesimden oy alabilmek icin de ona göre yardimcilarini secicek ...bu sistem baska ülkede oldummu adi tek adam rejimi olmuyor türkiye de oldum mu tek adam diktatörlük oluyor ... tabi yersen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tabi ya esad in suriyesinde varmis suriyede esadi halk secti sanki orayla kiyasliyon .... ben atatürkle erdogani karsilastirmiyorum sadece o dönemki rejimi kiyasladim ... okadar zeka küpü oldugunu saniyon ya bunu bile algilamakda acizsin  istedigin kadar debelen bu referandumdan kanirta kanirta EVET cikacak .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen onu birak o video nekadar gercek nekadar uydurma belli degil ... asil yolsuzluga gel CHP Milletvekili Elif Doğan Türkmen in 1 milyon 200 bin liralik faturasini millete ödetmesine gel ... bunu akp li bi vekil yapsa ortaligi yakip yikardiniz bakiyorum da hic ses seda yok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatimda bukadar sacma bi yorum okumamistim
okadar biliyon da zamaninda niye firlatilmadi o uydular... ozamanlar senin o cok zengin, calisan egitimli kazanci yüksek kitle ....vergisini mi vermiyordu
o kücümsedigin fakir kesim 15 temmuzda canini ortaya koydu senin o cok zengin, calisan egitimli kazanci yüksek kitle dedidigin kesim atmlere kosup makarna stoklarken
bu ülkede herkezsin oyu esit ister coban ol ister cifti istersen doktor mühendis herkezin oyu esit ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin o övünerek bahseddigin yüksek tahsilli dedigin kişiler evlerinde biyerlerini gere gere otururken aşşaladıgın o tahsilsiz ilkokul mezunları kahramanlar kurtardı bu ülkeyi tahsil cehaleti alır ama eşşeklik baki kalır gariban fakir çocugunu okutmak için üç kuruşa çalışıyorken o övündügün tahsillilerde milletin üzerine binmeye devam ediyorlar bak sana örnek vereyim tahsilliler çıkar derki hiç dagdaki çobanla benim oyum bir olurmu ama o küçümsedikleri kişilerden oy dilenirler onların sayesinde yıllarca ekmek yediler..bak buda tahsilsiz çoban amcamız hangileri daha cahil tartışılmaz bile |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
açtıgın konudan sadece namus kelimesini alıp devam etmişler oysaki namus sadece iki bacak arasında degildir.. Türkün bayragı vatanı milleti namusudur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hep tutturmusunuz bi eyitim seviyesi duyanda 10 tane universite bittirdiniz sanicak ... kanirtmak küfürbazi bi kelime degil inanmiyorsan sözlüge bak  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herdefasında insanlara akılsızlar cahiller makarnacılar gibi gibi kelimeler yazacaksınız daha sonrada eleştirildiginizde hemen site yönetimi şöyle böyle olmalı diyeceksiniz ama site yönetimi aa evet haklısınız dedigi zamanda adil bi yönetim diyeceksiniz sonra bu lafı çürütüp site yonetimini taraf tutmakla suçlucaksınız ben diger site yönetimi gibi şakşakcı degilim valla kimseyi zorla tutmuyoruz begenmeyene güle güle öve öve bitiremediniz sitelere gidiniz orada daha çok türkiye aleyhine yorumlarınızda alkış alırsınız  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu yazdiklarin alinti yaptigin dogrulari ifade etmiyor..varsayalim dogrulari ifade ediyor o dönem ülke yeni savastan cikmis dusman isgalinden kurtarilmis cumhuriyet kendisini yeni insaa etmeye calisiyor..simdi dönemle bugunu nasil kiyasliyorsun aradan nerdeyse yüz yil gecmis akliniz bu kadarmi basiyor..böyle bir karsilastirma olurmu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Creative kardeş burdaki birkaç arkadaş sanırım aziz nesinin torunları veya akrabası sanırım.bunlarda aziz nesinin yolundan gittiklerini açıkca gösteriyorlar.bunlarda aziz nesin gibi Türk halkının yüzde 60 ını cahil ve aptal olduğunu utanmadan söyleye biliyorlar ama bilmiyorlarki bu cahil dedikleri halkın 15 temmuzda nekadar cesaretli yürekli ve akıllı bir millet olduğunu göstermiştir.bu kendini akıllı zanneden arkadaşlara sormak lazım madem bu kadar milliyetcisiniz madem bukadar akıllısınız madem bukadar Türkiye yi düşünüyorsunuz 15 temmuzda neredeydiniz. Hepiniz g.t korkusundan kaçacak delik arıyordunuz.senin vasıtanla bu sahte insanlara iki çift sözüm olacak.çünkü onlarla muhatap olmak istemiyorum.
Eyy bire gafiller sizler korkaksınız başaramayacaksınız bu ülkeyi bölemiyeceksiniz. ----- Suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peki milli sef ismet inönü dönemi ozaman da mi yeni savastan cikmistik tek partili dönemler ... bi menderes cikti halkin oylarini topladi onu da hazmedemeyip astiniz .... yalan mi ? elinizden gelse erdogani da asarsiniz ... sizin icin kücük olsun benim olsun mantigi önemli |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öncelikle sunu belirteyim ben chp li degilim ve hic bir zaman tek parti iktidarlarini yada tek partili dönemi savunan birisi degilim ve ayni zamanda her ne olursa olsun idama karsi olan birisiyim..tek partili dönemin iyi oldugunu savunmuyorum ama ayni zamanda menderes dönemide dogru bulanlardan degilim,savas örgütü nato dan tut amerikaya olan bagimlilik iliskilerinden tut bir cok uluslararasi bagimlilik iliskileri menderes döneminde gecildi biraz tarihi dogru okumanizi öneririm ve olgulari kendi dönemi icinde degerlendiriseniz dogru sonuclara cikma sansiniz olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahocuk ben seni iyi biliyorum o yüzden seninle hiç tartışmayacam sen yanar döner birisin o yüzden uğraşma ----- Suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ey CHP Sen laikligi getirdin halka sordunmu? Baş örtüsü yasağı getirdin halka sordunmu? Sen Kuran'ı yasakladin halka sordunmu? Kim diktatör? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!