94 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 13.01.17, 10:20 Nr.: 1 Antworten

" Talimat verdim Pazartesi Bizi Göreceksiniz "
Yukaridaki   sözler   Ana  muhalefet  lideri  Chp'nin   genel  baskani   kilictaroglunun.   56.  yasindayim.   ülkemin  siyasi  durumunu  iyi  biliyorum.  chp  milletvekillerinin   mecliste  yaptigi   oy  kullanmayi  engelleme,  küfür,  hakaret,   tehdit,  isirarak  yaralama  gibi   icratlarini   hayret  ve  dehsetle   izledik.   her  zaman     sunu  söylerdim    Chp    mecliste  olmali    cünkü    etnik  kökenlerden  gelen   türk    düsmanlarinin   chp'yi   kullanarak   rahatlayabileceklerini   düsünüyordum    ama    bu   is  cigirindan  cikiyor.   Kilictaroglu   piyonuna   partiyi  emanet  eden   akil  hocalari   acilen   chp'ye   ayar  cekmeleri   gerekiyor.  

Durum  cok  üzücü   ve   vahim.  parlamento  toplumun  sorunlarini   cözmek   icin   toplumun   sosyal  yasamini  kolaylastirmak  icin   cözüm  üretme  yeridir.  siddet,  nifak,  ve  nefret  sergileyerek  toplumu  tedirgin  etme,  ayristirma,  ötekilestirme  yeri  degildir.   

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 13.01.17, 15:17 @eses43 Nr.: 2 Antworten

slm can bastakiler türkiyeyi öyle bir duruma getirdilerki hadinden fazla vurucu kirici hale getirdiler birisi koltuk derdinde birisi baskanlik derdinde mecllisde birbirini kirmak isirmak yumruk atmak birbirine karsi kin gitmek nerde görülmüs buyle bise bunlar icin nice insanlar öldü can verdi polis asker halk sivil yasli genc coluk coluk cocuk öldü analar evlatsiz kaldilar evlatlat anasiz babasiz kaldilar birisi cikipta demiyorki yeter artik politikacilar bastakiler padisah derdinde birisi sistem degisik derdinde hepsi koltuk derdinde alin o koltugu basiniza calin sizler icin bunca insan öldü onun hesabini verin veremesiniz koltuk sevdalari
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 13.01.17, 15:26 @eses43 Nr.: 3 Antworten

-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 14.01.17, 01:55 @mahho Nr.: 4 Antworten

mahooooooooooooooo.  korkma  chp   kapanmaz.   kendi-kendini  ötekilestirenlerin   partisi  olarak  devam  eder.   chp   sag  duyulu   secmenini   kaybetmistir.   maho  ben 56 yasindayim  türkiyede  iki  ayri  partinin  genclik  kollarinda  siyaset  yapmisim   chp  yi  iyi  tanirim.   sana   bir  tiyo  verebilirim  türkiyede  chp  ile  mhp  disindaki  bütün  partiler  kapatilip   yok  olabilir.  chp  ile  mhp  kapatilmaz  cünkü  chp  ile  mhp  devletin  maymuncugudur   gerektigi  zaman  kullanir.    ve  göreceksin   yakin  zamanda  chp'ye  ayar  cekecekler   bunu  bir  yere  not  et.

not:   meclisteki  yasananlar   meclisin  dogasina  aykiri   ve  bu  yobazligi  baslatanlarda  chp´liler.  bununla  beraber  müdahil  olan  herkesi  kiniyorum.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.01.17, 20:13 @kurtbeyi Nr.: 5 Antworten

bu  konuda  size  katiliyorum.  topluma,  egitim   yasinda  cocuklara  kötü  örnek  oluyorlar.   umarim  ülkemiz  bu  cirkin  tavirlardan  ve  gerilim  ortamlarindan   kurtulur.   cünkü  ülkemiz  cok  agir  sorunlari  var.
-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

" Talimat verdim Pazartesi Bizi Gö...