94 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.01.17, 19:35 Nr.: 1 Antworten

anneme ....
st kar altında .ist siyah beyaz ,,
gerek cam arkasında gerek bahcede sokakta,, izlemek cok güzel,
cocuklara bayram evsizlere cile, zenginlere sonsuz fantazi eritilmiş cikilota ile izlemek,,,
ist siyah beyaz sanki mesaj vermek gibi olmuş icinizdeki camur düşüncelerinizi böyle beyaz yapın der gibi 
ist siyah beyaz 
herkes şu anı düşünüyor tadını cıkarıyor üşüyor . titriyor , donuyor, ama nefes alıyor 
yaşamak bazen güneşte bazen siyah beyazlarda ,,, şairin biri yazmış hic bir şey istemiyor ve hickimsenin kollarında ölmekte istemiyorum beni ANNEMİN AYAKLARINI DİBİNE yatırın yeter ,, 
zamanı gelince herkes bir yere yatacak kimbilir kimlerin omuzunda gidecek ,,
şimdi bir cok okuyan bu nerden cıktı şimdi diyenler olacak ,,
kışlardan tipilerden boranlardan oldum olası nefret ederim manzarası güzel olsada ,,
ben melegimi bir kış günü kaybettim dünya üşüdü o gün ben melegimi boranda kaybettim gercekten her yer siyah beyazdı ,,
beden üşüdü ,ruh üşüdü ,sokagımız üşüdü ,,evimiz üşüdü , komşular üşüdü ,, ben hala üşürüm ANNEME üşürüm annemde bana ,,
ondandır ben kışı sevmem melegim karlar altında melegim ayazlarda melegim boranlarda ,, ben nasıl ısınayım ,,
aslında mevsim bahane degil yaz olsada üşür insan kanı cekilir ,,,
üşüyormusun annem üşüyormusun melegim can parem bak dayımlar orda amcamlar orda ,, teyzem orda yanındalar hepsine cok selam söyle ,,
bizi düşünme ben babamla beraber üşüyoruz ama dışarda degiliz sen yeterki üşüme gamzeleri cukur annem seni cok özledimk)
-----
maskenle gelme ipi kopar rezil olursun!!!
0

Beitrag gepostet am 15.01.17, 08:17 @mkbr Nr.: 2 Antworten

anneme ....

-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 15.01.17, 08:24 @mkbr Nr.: 3 Antworten

anneme ....
can tum yüregimle dilerim hic bir anne  evlatsiz kalmasin ve hic  bir evlat annasiz kalmasin amin
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

anneme ....