|
|
|
Kadın ve aile ilmihali ..eee yuhhh |
Uyuyan kesim aslında o kitabı alıp okuyup uygulayan kesimdir. Belki fazla satamadığından her yıl tazeleniyior  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Her kitap da değişik konular işleniyor biraz araştırayım dedim sinir oldum kimsenin gunahini almayayım ama buna kesin maaş da bağlanmıştır ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hiç birşey nedensiz değildir hani bir söz var damlaya damlaya göl olur diye işte yavaş yavaş azar azar kamuoyun her alanlarında bu yönde hizmet gören organlar var.... Kesinkes maaş alanlar var aynı sanalda maaşa bağlanmış teröristler gibi..... Devlet kadına ilim bilim dalında desteğini göstermeli bel altına giden mevzularda kafa yoracagina, herkez kendi ahlak örtüsünden kendisi sorumludur.... O güzel kafanı daha güzel şeylerle meşgul et derim .... ülkenin sapıkları ve namussuzları bitmez |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen öyle das ist eher Ablenkung für mich kafa yoracak bir sürü tema lar var bunlar kafa dağıtmak icin. ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eee zamanımda kankalar di ya aralarına ne girdiyse dusman kesildiler birbirlerine ama kendileri de fark edip yanlış yatık dediler tabi biraz geç oldu ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çizen doğru tespit etmiş ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu kadar isidci neden cikiyor saniyordun.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimseyi yargilamak olmasin herkes dinini özgürce yaşayabilmeli bu devirde ama gerçek Dinini böyle kulaktan duyma sacmaliklar ile değil. Su burka cübbe olayını sadece hava alanlarımda gördüm şimdilik onlarda zaten Arabistan ülkelere gidenler Tr de de bu arttı normalde büyük şehirlerde göze batmamalı ama haddinden fazla oluştu onuda anlamış değilim zaten. Sürülmeye gelince biraz ağır oldu gibi yasak konuldu bir çok yerde saygı duymak gerekir sonuçta herkes bir olum korkusu yaşıyor acaba bomba mi taşıyor altında diye bu yüzden başörtüye evet ama burkaya hayır diyorum üzücü bir konu ise İslami bu şekilde kötü gösterilmesi Alakası yokken. Ha birde camileri basma konusu vardı sana katılıyorum her dernek kontrol edilsin sırf camiler değil kiliseleri de cunku heryere sızıyorlar ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buna söyle cevap vermek istiyorum
----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sanal sosyete mi var bea ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Canom dick harbi yazıcıdır bazen onu anlamak da zorlanıyor bazıları ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba. bizim ülkemizin ve halkimizin temel sorunu bilgi kirliligi. dil, din, kültür tamaminda bilgi kirliligi var. ufkunu genisletememis, gelenekci, zaman tunelinde kalmis insanlarin tercihlerine uymak zorunda degiliz. akilci ve bilimsel olarak tepkimizide gösterebiliriz. yorumlari gözden gecirdim yorumcularin cogunlugu egosuna göre tepki göstermisler buda toplumsal zitlasmanin, ötekilestirmenin baska bir yolu.
Not: 56 ve 57 numarali yorumlarin icin tebrikler. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkür ederim.. haklısınız bu konuda katılıyorum deli kuyuya bir tas atmış arkasından zıplayan maalesef çok. Ne yazıkki insanlar kendi düşüncelerini söylemekten cekinir olmus ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam hemsom yani yazmıyım dedim ama bazı yorumcukları görünce dayanamadım madem bu konuyu sen açdın senin vesilenle şunları söyliyim..
burada hiç kimse din tüccarlıgı yapmasın bazı gerizekalı hocaların laflarını alıpta tüm islam alemine tüm cemaatlere maal edilmesin illaki dinimizi araştırmak güzelleştirmek istiyorsanız dinimizde böyle şeyler yok denilmekse maksat bunu daha saygılı şekilde ve daha faydalı alimlerin yazılarınıda forumda paylaşılarakda yapılabilinir öyle her sakallıyı hoca sanmadıgınız gibi her sakallıyıda işid,ci sanmayın çok ayıp bazı gerizekalılar bunu sürekli yapıyor yıllarca atatürk cumhuriyet diye diye muhafezakar kesime zulum yapan bu şarlatan sözde laik sistem şimdide aynısını yapıyor sonrada muhafezakarların kendilerine saygı göstermesini bekliyor ayrıca islam ülkelerinde misyonerler ellerinde kitaplarıyla faliyetler yaptıgı zaman kimsenin sesi bukadar cok cıkmıyordu çıkmaz tabi herkes işine geldigi gibi görür nyhse hemsom egerki illaki bir kadın ilmihali okumak istiyorsanız diyanetin ilmihal kitablarını okuyabilirsiniz.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hani bide böyle konulara birkaç resim eklerlerya bende bitane ekliyim nasıl süper bir cevap olmuş degilmi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm ne demek herdaim et yorumunu  sen de biliyorsunki konuyu biri Acar devamı gelir ama bazen çok çarpıtılıyor. Şahsen ben yazarı eleştirdim birde belediyenin yanlış yaptığını, mademki diyanetten de Temin ediliyor onları dağıtsalardı diye düşünüyorum tabi onun içeriği farklı olabilir ama bilmeden de dağıtılması gibi bir durum varsa bu da sakıncalı. İnsanlara okumayi aşılayalım derken goz çıkartmasınlar sonra ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin konuyu iyi niyetli olarak açtıgından şüphem yok eski bi haber bu o kitabı yazanı ve dagıtan hakkında soruşturma açılmıştı bende bu haberi okudum kesinlikle hiç kimse bu kitabı tasvip etmiyoruz ama konudaki yorumları okudugumdada çogu bu gibi gerizekalı sözde yazarları bütün islama maal etmeleri beni rahatsız etti yok şeriat yok işid bilmem ne bir konu açılınca o konu üzerinden yorum yapmasını bilmiyorlar illaki başka yerlere çekecekler arkadaş varsa konu hakkında bilgin yaz yoksa sus ama yok illaki saçmalayacaklar evet diyanetin bu gibi faydalı kitapları var var olmasına var ama bizim milletimiz nerede bir şarlatan var gider onun kitabını alır muhalefet yaparlar bende bilirim ülkemizde yapılan birçok misyonerlik faliyetlerini sayfa sayfa yazarım ama anlayana.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günaydın hemsom alışık bir durum değişeceğini de sanmıyorum  bütün dünya genelinde böyle yazarlar var emeğe saygı duyuyorum ama insanların böyle şeylerin din üstünden değerlendirip uygulaması ters aslinda dini kitaplar önce kontrol altından geçse ne iyi olur ama mümkün değil sanırım misal ben 3-4 çeşit kuran ve incil okudum her biri farklı yorumlanmış insanlarda konuya hakim olmadığı icin tabiki inanıyor her kafadan bir ses dedikleri bu olsa gerek ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadinlarin yasam tarzalarini erkkelerin belirlemesi iyrencliktirr.o pis ellerinizi kadinlarin üzerinden cekinn... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuran da encok gecen kelime düsünün aklinizi kullanindir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!