|
|
|
Türkiyede isiklar söndü... |
Türkiyede isiklar söndü.Heryer karanlik.Uzun süre bu karanliktan cikaracak bir isikta gözükmüyor.Öyle görünüyor ki dahada karanlik günler bizi bekliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
topragi bol olsun o mahsum insanlarin.....yapanlar allaha havale.....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uzun ve karanlik bir geceyle güne basladik. Günes bize coktan küstü,artik yüzünü göstermez oldu. Havada hep karanlik bulutlar.Isigin önünü kapatirlar. Oysa simdi isiga o kadar hasrettik ki. Uzun bir süre daha o isigi göremeyecegiz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm can türkiyeyi resmen kana buladilar artik yer kalmadi gömek icin ve iceri atmak icin nalet olsun masum insanlara kiyanlara yazik günahtir bunca insan öldürüldü nice analar babalar cocuklar sahipsiz kaldi yazik yazik insanlara ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen git sehit olan milletimizin anne babasina anlatmaya ugras. Öyle hasametle oluyor mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm.....Türkiyede asla isiklar sönmez....bir ölürüz bin dogariz.....umutsuz olmayin...karanlik düsünmeyin..bunlarin da üstesinden gele bilcek koca Türkiyemiz ve halkimiz var... ----- Keske"demiyorum"tecrübe oldu diyorum;-) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yazdigimi anlayan anladi zaten.fazla birsey söylemeye gerek görmüyorum.Isigi söndürenlerden yakmasini istiyoruz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hergün gündüzü gibi geceside vardir.Bizde o geceyi yasiyoruz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne zaman Ezan biter Bayrak iner O zaman Işıklar söner Buna inanıyormusun ?
ALLAH rahmet eylesin teröre kurban giden yabancıların da toprağı bol olsun... İki gün sonra bu da unutulur millet şimdiden eğlence hayallerini kuruyor... TÜRKİYEmin ve Milletimin başı sağ olsun... Sende fırsat kollayıp durma hayret ya adeta bekliyorsunuz sürekli bombaların patlamasını... Ha yeni yılın kutlu olsun böyle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  çok güzel ifade etmişsiniz ama konuyu açan şahıs bunu anlayamıyacak kadar biraz negatif bir insan.yıllardır burda Türkiye aleyhine söylemediği şey kalmadı.sizinde dediğiniz gibi bir ölürüz bin doğarız..Türkiyede hiçbir zaman ışıklar sönmedi ve sönmeyecek inşallah... ----- Suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ankarada diyanet isleri baskanina suc duyurusunda bulundular,aralikta yayinladigi fetva yüzünden bakalim neler olacak... CHP istifa etsinler diyor da kimse duymaz gözüm...o koltuk o kadar güzelki...Ya biz,tuttugumuz takim üc gol yediginde antrenör istifa diye bagiriyoruz ama o kadar sehit veriyoruz istifa diye bagiramiyoruz...hos bagirsak bile bir ise yaramaz...o koltuk o kadar güzelki... Her olay sonrasi aman iktidara birsey olmasin telasi icindeyiz...her olay sonrasi piskin piskin mücadele devam ediyor,bizi yikamayacaklar nidalari...gina geldi artik ...yitirilen canlar,yikilan yuvalar,kahrolan anneler,feryat etsen duyan yok,sorumluluk alan yok ..allah sonumuzu hayiretsin. Hicbir türk vatandasi güzelim ülkemizde isiklar sönsün istemez,istisnalar haric tabii.. Aklimizi basimiza devsirip ülkemizin bu karanlik günlerden cikmasi icin kim önlem almiyorsa kim destek veriyorsa,kim sebep oluyorsa ona haddini bildirmeliyiz. terörü lanetlemek yetmiyor icraat bekliyoruz...gercek suclularin cezalandirilmasini bekliyoruz,bir daha olmasin diye önlem alinmasini bekliyoruz...gururumuzu oksayan tatli sözlere karnimiz tok artik... ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vatan haini isida yardim eden, pkk ile pazarlik yapan serefsizlerdir ve onlara ses cikarmayan yalakalardir nokta.Allahin laneti hepsinin üzerine olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimler vatana ihanet etmis iyi bak... Yil 2014 daha akp yönetimi isida terör örgütü diyememisti. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amma laf salatasi yapmissin yahu, kendime zahmet verip kopyaladigin yaziyi okudum,affola ama hangi dangalak kaleme almis bu yaziyi? sizi anlamak zor is ya ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isiklar sönerse sizin sayenizde olacak 61  bir gün sizinle(Ülkücülerle) arkadas olabileceyim aklimdan gecmezdi ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birlik beraberlik elbette cok önemli...bunun icin: 1)Kendi disindaki bütün fikirleri din düsmanligi sanan ve her daim carpisacak düsman arayan önyargilari yeneceksin... 2)Hep öc alma duygusuyla hareket eden kötülükten-gerilimden sürekli kargasayi körükleyen ülkeyi zehirleyen iftiralar atölyesi sinsi medyatik barbarlari yeneceksin 3) savunmasiz insanlari öldürerek,cennete kavusacagini sanan zorlayici köktenciligin vurucu gücü din tiranligini yeneceksin.. 4) bir düsünceye körü körüne bagli olup hep kendini hakli sayan sig bagnazligi yeneceksin... Not:bu yazi alintidir...
Ülkemiz konum itibariyle üc tarafi deniz dört tarafi hainlerle cevrili bu nedenle cok daha fazla dikkatli olmaliyiz. Bu sebeble birbirmize daha fazla kenetlenmeliyiz,birbirimizi hor görerek ötekilestirerek kendi kuyumuzu kazmayalim. ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak kardeş gece hep gece kalmaz günüzde gündüzde kalmaz her mevsimi yaşayan ülkedeyiz bu hep böyle kalmayacak sabırlı ol yaşayarak zamanle geçer |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!