|
|
|
|
|
|
|
kahraman can verir... |
slm can ben cliblerin hepsini dinledim sunu süylemek istiyorum yanlisim varsa özür realda birbirine girmedigi kalmdi birde sanal aleminde birbirine giriyorlar oysa hepmiz burda insaniz iyi kötü birbirimizi taniriz yanlisimizla dogrumuzla sonucta herkes insan türkiyede 72 milyon insan yasiyor bunun hepsi veya ayri ayri düsünceye sahip insanlar ister ülkücü ol ister sagci ol ister solcu ol ister devrimci ol ama herkes birbir insandir herkesin düsüncesi akli fikri ayridir ama ne yaziki kendin görüyon bu son 5 yil icinde türkiye ne hale geldi darbe desen oldu tevacuz desen oldu terör desen oldu kadin sort giydi diye dayak atildi kadin hamile parkada sipor yaparken dövuldu 40 yasindaki 10 yasindakine aliyor oldu asker vuruluyor polis vuruluyor halk vuruluyor genc yasli ve coluk cocuklar ve okular yakiliyor ve ikiden birden sokaga cikma yasagi cikarilir insanlar ölüsünü gömemez olur gece gündüz tvlerde terör gösterir milletin beynini terörle beslediler insanlar birbirine kin nefret giti ve türkiye herkesin dinine kadar karisti oysa türkü kürdü alevisi sünisi yahudusi hiristani hepsi insandir herkes bir can tasiyor bir arsiz basi yönetemiyorsa o zaman türkiyeyi maf etmesin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kahraman can verir... |
dun aksam berlinde bir patlama oldu butun ülke eya kalkti bizim türkiyede bir sene icinde 24 patlama oldu hic bir ülke eyaga kalkmadi karh olsun dis ülkelerin insanlarina ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kahraman can verir... |
dun aksam berlinde bir patlama oldu butun ülke eya kalkti bizim türkiyede bir sene icinde 24 patlama oldu hic bir ülke eyaga kalkmadi karh olsun dis ülkelerin insanlarina ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kahraman can verir... |
Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz Neredesin Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Bu Gemi Bu Karadeniz Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Ararım izini Dolmabahçeden Bir Daha Dönmezmi Bu Yola Giden İçimde Sen ,Gözümde Sensarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Kurban Olam Yürüdüğün Yollara Kara Peçe Yakışmıyor Kullara Uyan Bak Bizim Hallara Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Bulutlar Terinden, Dağlar Kokundan Sarhoştur Sevdiğim Mahsuni Bundan Bir Daha Gel, Gel Samsundan Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kahraman can verir... |
patlama olmadi,komyonla halka saldirdi müslümanin biri, türkiye,yle almanya,nin arasindaki fark, almanya,da hükümetler halk icin vardir,halkin zararina her hangi bi zarar veren politikaci gider,hapse bile atilir biz türkiye,lilerdeyse halk hükümetler icin vardir, hükümetimize bi zeval gelmesin deriz,caliyor ama is yapiyor deriz bizi sogup sogana cevirdiyini bile bile,cünki bizde halklar hükümet icin yasar.sonrada cikar burda derlerki alman devletini övüyorsun övülecek halk olun sizi övelim.gerci bana ne ya ben almanya,da yasiyorum,türkiye,ye gitmek gibi bi derdimde yok,ben bi vatan hainiyim yiyin birbirinizi ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kahraman can verir... |
slm can firansada olan oyla gebi olmus o nu demek istedim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kahraman can verir... |
slm can firansada olan oyla gebi olmus o nu demek istedim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kahraman can verir... |
Kahraman can veren deyil vatani ve insan icin savasan insan kahramandir.ne seviyoruz böyle kahramanlik türkülerini ya,eskiden bizim kazada boynunda teyiple gezen böyle destan satanlar vardi,bi millet hic deyismezmi arkadas ya ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kahraman can verir... |
Pakistan,li daha tam aciklama yapilmadi ama büyük bir ihtimal evet müslüman,aciklama yapildiysada calisiyordum okumaya zamanim olmadi,ilk aciklama öyleydi. ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kahraman can verir... |
Niye isitcilar müslüman deyilmi? taliban müslüman deyilmi? hassas olaymi? olayin hassasimi kaldi nerde bir terör olayi varsa ortasinda biz müslümanlar variz. hos geldin ic savas hos geldin kardes savasi ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kahraman can verir... |
Birde sizdeki su allah korkusunu anlamis deyilim, alalh kuran,da ben sizi kendi sifatimdan araddim demiyormu,biz onun bi parcasi deyilmiyiz neden sevmek varken korkuyorsunuz anlayamadim ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kahraman can verir... |
yine sinirlendiyim icin harfleri yutmusum affola ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kahraman can verir... |
Berlinde patlama olmadi düzeltelim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kahraman can verir... |
slm biliyoz düzeltik gine sag ol ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!