46 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 27.11.16, 12:22 @babey Nr.: 41 Antworten

Bir bayanin isyani
..katilimin ve tepkinin cok olmasi .. sanirm memleketin öküzlerinin halen cogunlukta oldugunun kaniti ..
aziz nesin bu memleketinin yaridan fazlasi gereksizdir demis idi..gözlemleri ve tesizi halen gündemini olusturuyor olmasi ..üzücü oldugu kadar ......................... belirrtisi saniirm..
0

Beitrag gepostet am 29.11.16, 12:43 @babey Nr.: 42 Antworten

Bir bayanin isyani
Selamlar arkadaslar, tam da kadinlarin duymak istediklerini yazmissiniz..Ayrica dediginiz gibi isi gucu olmayan bizler, aliskanlik kazandigimizdan dolayi buralarda aslinda asiri vakit kaybediyoruz..Da, bazi kadinlarin biz erkeklere cirkefce davranmalari da var..Hatta kufur edenler de var..Sozum ona bayanlar..Hani bayanlar erkeklerle esitdi , hani bizler bayanlarla esitdik ? Eger bayan-erkek esitse niye kendileri bizlerden daha onemli ?Zaten her yerde rusdunu ispat etmeye calismiyorlar mi ? Yalniz yasamaya alismis bayanlar, iclerindeki "saglam durus" durtuleriyle bizlere paylasimci olmadiklarini gosterip, egoistce kendilerini gizleyip,bizleri filtre etmiyorlar mi ? Kendilerini tanitmadan, once karsi tarafi tanimaya calismiyorlar mi ? Bu bayanlarin ozgun haklari mi ? Bizleri de boyle savunan bir bayan ciksa keske burada..
0

Beitrag gepostet am 29.11.16, 21:58 @babey Nr.: 43 Antworten

Bir bayanin isyani
Elinize dilinize sağlık düşündüklerimi bu kadar açık ve net ben bile anlatamadım...TESEKKURLERR 
0

Beitrag gepostet am 30.11.16, 01:00 @babey Nr.: 44 Antworten

Bir bayanin isyani
Arkadaslar bu isyan bir bayana aittir,
Öncelikle bunu belirteyim belki önyargilarinizin degismesine sebep olur..
Konu bayan-erkek cekismesi olsaydi,bir erkek olarak erkeklerin yaninda saf tutmam söz konusu olabilirdi...elestiren arkadaslar öncelikle konunun icerigine baksinlar...
Birtakim rahatsizlik verici durumlara isyan etmis bir bayandan yana olmak,biz erkekleri niye rahatsiz eder anlayamiyorum,ayrica bu konu bizim toplumumuzda kanayan bir yara degilmidir...?
ben tüm bayanlarin melek oldugunu savunmuyorum,ama nedense öyle bir algi yaratilmak isteniyor.
Son olarak ister erkek olsun ister bayan olsun ben magdurdan yanayim,cinsiyetine bakmaksizin,haklidan yanayim......herkese tesekkür ederim.

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Dieser Beitrag wurde gesperrt!

Bir bayanin isyani