39 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
Beitrag gepostet am 25.11.16, 18:16
Nr.: 1
Antworten
babey
Bir bayanin isyani
BEYEFENDİLER; Hiç tanımadığınız bir BAYANA hitap ederken ''SEN'', ''İSİM'' ''ALO'', ''HEYYY'' Cesaretini nereden alıyorsun..?
- Tanışıklık var mı diye sorulunca ''Ben doğal bir insanım'' gibi saçma sapan açıklamalarla bu sayfa da kalacağını mı sanıyorsun.?
- Her fotoğraf koyan bir kadın senin sohbetine hevesli mi sanıyorsun ki; akabinde mesajlara asılıyorsun?
- Ola ki bir kadın rahat davranıyor diye sen nemalanacağını mı sanıyorsun?
- Bir kadının fotoğrafları tek diye, medeni durumu yazmıyor diye, yalnız, kimsesiz, sahipsiz mi sanıyorsun?
- Bir kadın hisli sözler, şarkı, türkü, dekolte giysili fotoğrafı var diye aranıyor mu sanıyorsun?
- Profil hesabında bi'kaç paylaşım yaptı diye çok boş vakti var, can sıkıntısı mı çekiyor sanıyorsun?
- Beyler, bu sabaha kadar uzar gider, benimse buna hiç vaktim yok, size soruyorum; Sizin hiç mi işiniz gücünüz yok?
Nasıl bir ruh halidir ananız babanız sizi doğar doğmaz vahşi doğaya mı salıverdi de bu kadar insanlıktan uzak nasipsiz büyüdünüz... Biraz okuyun ne var.! Biraz dikkat edin ne var.! Biraz eğitilin ne var.!
Eminim bu sizleri daha çekici kılar....
-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 18:43
@babey
Nr.: 2
Antworten
yarensiz
Bir bayanin isyani
Agabey memlekete kadin olmak zor .
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 19:59
@babey
Nr.: 3
Antworten
intizarim
Bir bayanin isyani
Elinize agziniza saglik cokkkkk sagolun
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 20:16
@yarensiz
Nr.: 4
Antworten
babey
Bir bayanin isyani
cok haklisin arkadas..
kadin olmak zor ama hicbir toplum kadinsiz olmaz,kadinin kiymetini bilmemiz gerek
-----
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 20:16
@babey
Nr.: 5
Antworten
asos
Bir bayanin isyani
tebrik ederim cok güzel acikladiniz
-----
Geldim , Gördüm , Görüyorum , Görecegim ve Gidecegim
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 20:20
@dick
Nr.: 6
Antworten
babey
Bir bayanin isyani
Zor oldugu kadar da gerekli arkadasim...
eger ailelerimiz cocuklarimizi egitemiyorsa,okullar devreye girmeli,sivil toplum kuruluslari veya vakiflar,daha da olmassa belli bir yastan sonra kendi kendimizi egitmeliyiz...
Yani benzetmek gibi olmasin odun mutlaka hizara girmeli...baska yolu yok.
-----
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 20:23
@intizarim
Nr.: 7
Antworten
babey
Bir bayanin isyani
selam intizar hanim...
toplumumuzdaki kanayan yaralari iyilestirme adina ne varsa üzerine cesaretle gitmeliyiz..
zira kadinlar cok konumu itibariyle cok degerlidir....anadir,yardir,yarendir...
Duyarliliginizdan dolayi ben tesekkür ederim.
-----
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 20:24
@asos
Nr.: 8
Antworten
babey
Bir bayanin isyani
Tesekkür ederim asos arkadasim...
-----
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 20:30
@babey
Nr.: 9
Antworten
intizarim
Bir bayanin isyani
Rica ederim ne kadar yazsak ne kadar konussak bizim insanlarimiz degismez hani bir degim var böyle gelmisler böyle giderler
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 20:37
@babey
Nr.: 10
Antworten
dil_ruba
Bir bayanin isyani
gercekten bravo
gönül isterki bu yazdiklarinizi anlayabilsin geri zekali PC arkasinda kendini adam zanneden acizler
-----
Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 20:58
@babey
Nr.: 11
Antworten
laremmm
Bir bayanin isyani
iyi aksamlar süpersiniz tebrik ederim ne ince düsünce varmiydi böyle düsünen varmis
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 20:59
@babey
Nr.: 12
Antworten
mehriban
Bir bayanin isyani
slm babeycan teprikler bravo o kadar güzel dile getirmisinki yüregine saglik hayirli güzel aksamlar dilerim
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 21:04
@babey
Nr.: 13
Antworten
babey
Bir bayanin isyani
Arkadaslar..
Hepinize cok tesekkür ederim...
Durum maalesef öyle ancak öyle gelmis öyle gitmemeli...
Dikkat ederseniz gercek hayatta da durum öyle, artan sapikliklar,tecavüzler,bir yana,
Otobüste mini etek giymis diye saldirilar bile var...
Bu sorun sadece bayanlarin degil hepimizin sorunudur,mutlaka kisa veya uzun vadede careler üretmek gerekiyor. konu toplumsal bir yaramizdir.
-----
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 21:28
@dick
Nr.: 14
Antworten
kararsiz-esmer
Bir bayanin isyani
sizde türkiyeyi iyce ali kıran baş kesen bir ülke ilan ettiniz hee almanyada bir bayan sokaga rahatca çıkabiliyor diyorsunuz elit yerlerde tabikide rahatca sokaga çıkar türkiyedede elit yerlerde bayanın sokaga cıkma saati yoktur sıkıyosa almanyadaki bayanlarda kırsal kesimlerde sokaga gece vakti çıksalarya bakalım neler oluyor sadece türkiyede degil dünyanın heryerinin elit bölümlerinde kadın sokaga cıkabılr gecede olsa ama kırsalda cıkamaz ayrıca sadece türk erkekleri degil her milletten erkegin öküzü vardır
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 21:30
@babey
Nr.: 15
Antworten
kararsiz-esmer
Bir bayanin isyani
abem bahseddigin erkek modellerine her yerde izin varsa bizm sitemizde izin yoktur şikayet edildigi müddetce gereken uygulamalar yapılıyor biliyorsun ama şikayet edilmesse haberimizde olmaz bişeyde yapamayız dimi..
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 21:43
@babey
Nr.: 16
Antworten
eses43
Bir bayanin isyani
merhaba. bu konu cok su götürür bir konu. burada zor olan kadinlik veya erkeklik degildir. zor olan Annelik ve babaliktir. ikisini biraraya getirdigimiz zaman erdemli insanlik ortaya cikar. erdemli insanliktanda saglikli, ahlakli, bilge ebeveynlik cikar. yani kisacasi bu gün her platformda tartisilan kadin, fikren ve ruhen özgür birakilirsa ahlaki degerler ve kültürel degerlerle olgunlastirilmis nesiller yetistirilir. bu millet asil bir millettir. Tarihi sorumluluguna ve aslina dönecektir.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 21:46
@kararsiz-esmer
Nr.: 17
Antworten
babey
Bir bayanin isyani
evet esmer haklisin bu tip erkekler her ülkede var...
Ancak diger ülkeler ve toplumlar bizi ne kadar ilgilendirir ki...insani acidan yaklasirsak ilgilendirir.
Biz kendi ülkemizin kendi toplumumuzun daha iyiye dogru gitmesini saglamak icin cabalamaliyiz.
Bunu yaparken de kendi ayibimizi ve yanlisliklarimizi görmeliyiz diye düsünüyorum.
Kendini bilmezler elbette bizim sitede oldugu gibi hicbir yerde barinmamalidir.
-----
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 21:53
@dick
Nr.: 18
Antworten
babey
Bir bayanin isyani
dick arkadasim...
bizler burada almanya ile türkiye kiyaslamasi yapmiyoruz...
yaptigimiz sudur...
Kendi toplumumuzun daha fazla cigirdan cikmasi ve kendi kültürümüzün yozlasmamasi icin neler yapilabilir,nasil olmalidir gibi fikir alisverisinde bulunuyoruz.
Almanyada ispanyada ,amerikada veya dünyanin diger ülkelerinde böyle sapikliklar elbette var,hatta kültürel yozlasmalar da mevcut...örnegin hindistanda irza gecme olaylari bizden daha fazladir. onu da baska bir konu basligi altinda tartisabiliriz
-----
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 21:54
@babey
Nr.: 19
Antworten
kararsiz-esmer
Bir bayanin isyani
diger ülkelerdeki erkekler bizleri ilgilendirmiyorsa ozaman sanki başka ülkelerde degilde sırf bizim ülkemizde böyle şeyler oluyormuş gibi örnekler verip lansedilmemeli degilmi? ülkemize gelipte bayanları rahatsız edici tavırlar sergileyen yabancı ( erkekcik )lerde var sapıgın memleketi cinsiyeti olmaz sapık heryerde sapıktır ayrıca şunuda bilinki her nekadar sapık ruhlu erkekler varise sapık ruhlu kadınlarda var
0
Beitrag gepostet am 25.11.16, 22:04
@eses43
Nr.: 20
Antworten
babey
Bir bayanin isyani
Konumuzun su götürecek bir yani yok arkadasim..
gayet acik ve net olarak bayanin biri sanalda yasadiklarina isyan etmis...haaa bu kadina bakis reelde de ayni,Toplum olarak yuvarlaniyoruz da nereye kadar...
Örf adet ve ananelerimizi kaybetmemek adina kadina bakis acimizi degistirmeliyiz,kültürel yozlasma tüm hiziyla devam ederken nasil iyimser olabiliriz ki.
Ben derim ki eger bir bayan gece yarisi disariya cikamiyorsa veya isten cikista basina olmadik isler geliyorsa o ilin valisini sorgulamak gerekir....bu da benim nacizane fikrim.
-----
0
1
2
3
Dieser Beitrag wurde gesperrt!