|
|
|
Artik uyanin... |
Türkiye son sürat ucurumdan asagiya gidiyor.Hala akp siyaset yapmaya ugrasiyor. Bu gidisat rte ve akp nin sonu olurken,Türkiye malli ve siyasi bir krizle yüz yüze kalacak. Oysa 2014 secimleri akp-chp koalisyonu olabilseydi.Yada 15 temmuzda rte bunu kendi cikarina kullanmayip 2li yada 3lü koalisyon haline gedirebilseydi.Bu sürec az kayipla atladilabilirdi. Artik gec ve zor bir durumdayiz.Insallah bu gecis sürecini az zararla atladirir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artik uyanin... |
2017 yili Dünyada krizle gececek ve Türkiyede cok fazla etkilenecek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artik uyanin... |
akp lilere sorsan tr cok iyi gidiyor bol bol yol ve bina yapiliyor,zannediyorlarki ülke sadece yol ve binadan ibarettir..oysa reel sektör hergecen gun kücülüyor uretim durma noktasinda...dolar ve euro nun hali ortada,tarim ülkesiyken tarim ihrac edilirken simdi tarim ithal edeiyoruz...komsularla iliskiler sifir noktasinda her tarafla hirlasiyoruz yaramaz cocuklar gibi her tarafa saldiriyoruz dis siyaset böyle devam ederse tecrit durumuna dusecegiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artik uyanin... |
1-lan Allahin salagi bu actigin tret politik bölüme acacaksin,Ask ve Flört yerine degil 2- herhalde türkiyenin kötü olmasi zarar görmesi senin hosuna gidecekki simdiden 2017 felaket haline getirdin ..lan oglaun sen pkk limisin chp limisin hos ikiside ayni zaten 3- adam ol insan ol baska türkiye yok elalem usagi olacagina dam ol türk evladi ol ve ülkene leke sürma ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artik uyanin... |
peh peh peh kim tutar sizi ne kadar cok nutuk atmayi seviyorsunuz,avrupada dunyada sizin o sokak kabadayisindan ne kadar cok korkuyor..ancak mahallede sokakta kahvelerde o dil kullanilir,bunlar hepsi cirpinisin isaretleridir..önce kukreyip sonra nasil kapilarda yalvarildiginida biliyoruz,biz önce kükreyip sonra milletin milyon dolarlarini lobilere verip aramizi duzeltin dendigini.. Kendinizi dev aynasinda görmeyin ekonomi kötüye gidiyor uluslararasi iliskiler kötüye gidiyor,zaten ulkede kapali bir fasizm hüküm sürüyor,ayni darbe dönemini yasiyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artik uyanin... |
biz akp ye yada erdogana birsey dedigimizde hemen söyle bir refkleksiniz vardi,peki bu kadar kötüyse neden bu kadar oy aliyor yada bu kadar oy almis halkin temsilcisine saygi duyun deniliyordu....peki peki bende ayni soruyu size soruyorum yüzde 80 oy alan bir belediye baskanini siz hangi hakla görevden aliyorsunuz tutuluyorsunuz yerine kayyum atiyorsunuz..ünilerde rektörler secim yapiyor bir rektör adayi yüzde 80 oy aliyor ama diktatör diyorki siz secemezsiniz ben secerim herseyi ben yaparim ben bilirim..inan dikkatli bakin konusurken yüz ifadesine bu kadar salgirgan salyalar akiyor adeta..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artik uyanin... |
hayatim byonca ne kadar fasit hareketler varsa onlara karsi mucadele etmis birisiyim..aslinda sizin anlayisinizi burdada irkci fasist partiler aynisini yapiyor..ben avrupa hayrani degilim bana kalsa tr avrupa birligine girmesin,bana kalsa tr nato denilen savas örgütünden cikmasi gerekiyor..ben bunlari savunurum ama ben ayni zamandada toplumsal barisi turkiyede kürtler türkler aleviler hic bir ayrima tabi tutulmadan anayasa esit haklara demokratik haklara sahip olmasi gerekiyor.. söyle zannediyorsun biz tr sevmiyoruz sizin sevgi anlayisinizla benim sevgi anlayasim ayni degil,siz sagdan milliyetci bir tarzda benim gibi dusunmeyenin yasama hakki yoktur ama benim savundugum ulkede herkesin esit demokratik katilimci bir toplumsal mutabakat,sözün yetkinin kararin halkta oldugu bir toplumsal ulke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artik uyanin... |
kemalist ataürkcü olan bir insan su andaki türk dis politikasini savunmaz ya sen ataturku tanimiyorsun yada ben tanimiyorum..toplumsal anlmadada bu böyle laiklik denilen toplumu bir arada tutan mayayi bile ortadan kaldirip onun yerine neo osmanlici bir yaklasima nasil sahip cikarsin...biz kandirilip deyip beraber yillarca pastayi paylastiklari cemaat örgütü darbe örgütünün yerine baska cematlere devrildiginin örgütlendirildiginin farkinda degilmisin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artik uyanin... |
guley aslinda benimde didismeye niyetim yok ama türkcülük yapilinca milliyetcilik yapilinca dayanamiyorum zaten tr izlerken canimiz yaniyor,yüzbinlerce insan göz altina alindi politikacilar belediye basklanlari kamu emekcileri yani akp ye karsi olan herkes tehtit altinda..simdide saga sola saldiriyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artik uyanin... |
dokuz aslinda seninle didismek istemiyorum ama son dönemlerde yazilanlara bakinca dayanamiyorum normalde benim tarzim salgirgan bir tarz degildir fikrimi yazarim... sana söyle bir öneride bulunayim turk um diyebilirsin bu bir toplumu irki ifade eder ama ben türkcüyüm dediginde bu milliyetciligi ifade eder ve gidecegi yerde fasizan bir yaklasimdir..istersen arastir,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artik uyanin... |
tabiki ülkemizi seviyoruz butun amacimiz ülkemizin daha demokratik özgür olmasi siniflar arasi esitsizliklerin azalmasi ülke ekonomisinin guclenmesini,baris icinde yasanmasini ama bunu yaparken türkcülük yaparak degil genel evrelseldegerler ölcüsünde yapmak gerekiyor türkcüyüm dediginde bir kürtü kabullenemesin,gayri müslümü kabullenemzsin daha genis bakmani öneririm...milliyetcilik heryerde milliyetciliktir,türk kürt alman fransiz vb farkmez gidecegi yer irkciliktir..onun yerine yurtsever terimini kullansaniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artik uyanin... |
Sen önce biraz ekonomi oku ve dinle... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artik uyanin... |
Siteden kaynaklanan bir sorun benle alakali degil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!