|
|
|
Sanal dünyasına ne kadar Zamanınızı feda ediyorsunuz ??? |
egemenlerin tamda belkide istedikleri bunlardir gunluk dayanisma iliskileri icinde olmadan sanal bir dunyaya hapsedip dusunmeyen üretmeyen sadece sanal uzerinden manipülasyonlari yanayarak toplumun zihnini bulandirmak ve buradan toplumsal parcalanmayi amaclaniyor olabilirmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burda foruma katilan kac üye var sanki sayili kisiler..ama son zamanlarda hangi konuya kac yorum yapiyabiliyoz bakiyozki konu hemen kavgaya dönüsmüs,cezalarda az olunca ayni kisiler ayni tarz devam....eger saglikli sevyeli bir sekilde foruma katilacaksak buna burda herkesin uymasi gerek...ama adam yaziyoda yaziyo nasilsa diyo en fazla birgün ban yerim düsüncesinde nickler silinsin bak bakalim ne kadar temiz bir forum olacak burasi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bos zamanlarimda gitiyorum ...bazen.bir kac gun girmediyimde oluyorr. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
önce bir saygi ortamini olusturmamiz gerekiyor,buda karsilikli oluyor..karsindaki sana olmadik laflar olmadik hakaretler ediyor,ister istemez sende ona cevap vermek zorunda kaliyosun..misal bana biri hakaret etse bende karsiligini veriyom otamatikmen kavganin icinde buluyom kendimi...ama bilsemki bu kisi kurallari cignedi bu hareketinden dolayi nicki silinecek veya uzun zaman foruma katilmama cezasi alacak o zaman hic cevap yazmam direkt op melden...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saate baktın mı ...birvsaati geçti galiba  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok güzel noktalara değindiniz ama yarın artık cevab vereceğim size ve arkadaşlara müsahadeniz ile yatacağım sanallarda sabahladığım günler mazi oldu çok şükür, iyi geceler Allah rahatlık versin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 ^kasar mi bu kelime bana yabanci gelmedi inan sanki bir yerlerden hatirliyom..tabi gecmiste burda cok agir kelimeler karsilikli kullanildi,,simdi kin nefret intikam pesinde olursak bu kavgalar hic bitmez...o yüzden ben burda tüm arkadaslari uygun bir üslüba davet ediyorum...uyan uyar uymayanda cezasina razi olur... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aga hamsi resmini görünce agzim sulandi yazamiyom gec gece yaptigin ismi simdi  ben ne yerim bunlari biliyonmu sennn hmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Estfrlh sana kızmadım rahat ol, sadece yüz vermediğim yüzsüzün teki her fırsatı kolluyor burada reklamına ve duygusömürüne!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 he canim modlar müdahele etmesin burasi bir saate savas alanina döner yalanmi ???...ben seni uyardim o gün konu disi saldiran sendin hakaret eden sendin yalanmi??? ayrica benden önce seni uyardilar yazdiklarinin konuyla ne alakasi var diye,hakaretlerin icin ben senden özür dilemeni istedim yine yapmadin eee ne demisler sende klavye varsa bendede var  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
araya girme görmüyonmu kiminle yazisiyor  suan hesaplasiyoz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hesap sorulunca ifade vermek zorunda kaliyoz agam ne yapak...yasasin devlet bahceli hahahaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o gece yazdiklarini sende iyi biliyosun simdi..konu silindi ama yazayim istersen...eslerin internnete vakit gecirme konusuydu her kez güvenden saygidan bahsederken birden asri denen kisi pusu vadiye su mesjai atiyor..ne kadar genis midesiz adamsin esinin buraya girmesine izin verecek kadar...konuda esmerde vardi uyardi seni,,sonra pusu vadi yazdi sana bu kullandigin kelimler icin özür dileyeceksin,asri yine yazilarini mühür görüp dediki ben türkürdügümü yalamam...sonra vadide ayni dille sana cevap verecem bak dedi..son mesajinda pusu vadi chatta katilan tüm arkadaslardan özür dileyerek o kelimeyi kullandi sana... bak ben burda kavgayi baslatan asla olmadim yazilarinida mühür gibi görme bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
görüsleri ne olursa olsun eyvallah ama güleyyin ve atillanin kullandigi kelimelere dikkat etmesi gerek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayir hayir o gece madem bana degildi yazilarin,, seni benim disimda uyaranlarda oldu diyebilirdinki yazilarim sana degildi...ama yapmadin ayrica burda benim sevip saydigim insanlarda evli bu kelimeyi kullanman hic hos degildi....genis mideli,omurgasizlik kelimelerini kullandin...eger erkek olsaydin sana tepkim cok cok farkli olurdu ama neyse......aksini düsün ama insanlara böyle kavramlarla hitab edemezsin..............................................................................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türkcede midesi genis ne anlama geliyor??? acik acik yazmama gerek yok ama bu en agir bir küfürdür...eger bu kelimler kulanarak fikrini bu sekilde savunuyosan benim sana diyecegim bisey yok,dedigim gibi yazdiklarinii mühür gibi görme sonra biri gelir o mührün üstüne imzasini atar gider....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şöyle diyeyim hayatımızdan zaman alıyor ama verdiği bilgilerle zamanımıza değer kattığınıda söylemeliyiz aslında bilgi edinmekten nazaran daha çok genel olarak sosyal hayatın verdiği sıkıntılardan dolayıda sanala girdiğimiz gerçeğinden kaçamayız faydalı bir ürün internet bence hayatımızı hem reyal hem sannal üzeri dengeli sürdürüyoruz diye düşünüyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!