51 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.11.16, 00:19 Nr.: 1 Antworten

Avrupa akp ve rte yi niye ciddiye almiyor.
Akp ve rte nin yanlis politikalari ve vatana hiyanetleri sayesinde avrupaya artik Türkiye kendini anlatamiyor.
Gecenlerde almanya egitim bakani cikip akp ve rte yillarca almanyada fetönün okularinin acilmasi icin baski yaptiklarini söylediler.Simdi bu okullari kapatin diyorlar.Bu sadece rte nin siyasi cekismeleridir diyor.
Sonra pkk teör örgütüdür diyorsun.2007-14 yillari arasi pkk ile masaya oturan sensin.Türk bayraklarini yasaklayan sensin.Türklükle ilgili ne varsa yasaklayan sensin.Teröristbasini kahraman yapan sensin.
Pyd terör örgütüdür diyorsun.Salih müslim defalarca ankara ve istanbula sen gedirip görüstün.Isidin elinden bunlari sen kurtardin.Silah verdin.950yarali ydpliyi sen Türkiyeye gedirip tedavi ettin.yetmedi ne kadar pkkli ve pesmerge varsa bunlari Türkiyen sen gecirdin.Birde masraflarini sen ödedin.
Deas ve isida yardim eden sendin.Militanlarini türkiye üzerinden sen bu bölgeye sen soktun.
Cikip birde bu kisiler bati ve amerikaya kizgin arap gencleri bunlar diyordun.
Sen cikip fetöcülerle askerine tuzak kurup hapse atmadin mi?
Sen bu halki kandirip referandum yapip yargiyi degisip fetöcüleri buralara gedirmedin mi.
Sen ne istedinizde vermedim demedin mi?
Simdi biz avrupalilara niye kiziyoruz ki.

0

Beitrag gepostet am 11.11.16, 00:31 @61kafdagi Nr.: 2 Antworten

0

Beitrag gepostet am 11.11.16, 01:21 @61kafdagi Nr.: 3 Antworten

bak senn o yüzden gazetelerinde boy boy ilk sayfadan gece gündüz erdogani haber yapiyolar...ayrica avrupaya resti ceken erdogan...ilk ses almanyadan geldi geri vitese attilar hemen türkiyeyle iliskileri iyi tutmak zorundayiz diye ve icisleri bakanini gönderiyolar türkiyeye..hem ab kim ya allah askina bizim kapilarinda beklemeye kendimizi kücük düsürmeye hic ihtiyacimiz yok...zaten almayackar türkiyeyi bari icislerimize karismlarina müsade etmeyelim...
0

Beitrag gepostet am 11.11.16, 01:25 @pusu_vadi Nr.: 4 Antworten

bizde yedik...akp medyasi sizi avutmaya devam etsin..
0

Beitrag gepostet am 11.11.16, 01:27 @61kafdagi Nr.: 5 Antworten

ayy haklisin  valla  gercekten sevmiyorlar 
 haklilarda yani
niye sevsinlerki
tayyip  laf anlamiyor
dediklerini yapmiyor
karsinda avrupa var 
tayyip  hice sayiyo
avrupanin yerinde bende olsam sevmem vaalla  bak puahahahahahaha

-----
Zar atmam þansa inanmam, varsa bir þans onuda ben yaratýrým
0

Beitrag gepostet am 11.11.16, 01:32 @61kafdagi Nr.: 6 Antworten

yine caresizliginin bir örnegi artik avrupaya umut baglar olmusunuz...avrupa ciddiye alsa ne yazar almasa ne yazar.....reis diyoki SIZ KIMSINIZ...
0

Beitrag gepostet am 11.11.16, 01:40 @-maho Nr.: 7 Antworten

yillardir bizi kapilarinda beklettiler,sonuc varmi umut sence alirlarmi bizi ??? ....hem bu avrupa kapisinda beklememiz bizi olumsuz etkiliyor..yeni pazarlar yeni üretim kaynaklari konusunda yeni arayislara girmemizin önünü tikiyor...AVRUPA hic bir zaman türkiyeye karsi samimi olmadi hep ikiyüzlü siyaset hep kendi cikarlari icin siyaset yapti......bunlarin erdogan düsmanligi nedir biliyormusun...OSMANLI dan korkuyolar bu avrupada psikolojik bir baski yaratiyor..acaba türkler eski gücüne dönermi diye..onlarin özlemi hayali eski türkiyenin hep kalmasi........
0

Beitrag gepostet am 11.11.16, 01:42 @61kafdagi Nr.: 8 Antworten

ee ne yapalim simdi kafdagi sen onu söyle avrupa ciddiye almiyor sa erdoganimi terk edelim,ülkedenmi kovalim bak avrupa seni ciddiye almiyomu diyecok acayip adamsin sen haaaa
0

Beitrag gepostet am 11.11.16, 01:49 @-maho Nr.: 9 Antworten

avrupa kapsinda beklemektense kendi basimizin caresine bakalim...bir islam ülkesini 80 milyonluk nüfüsla almazlar abi...ama idda ediyorum avrupa türkiyeden vazgecemez cünkü son kapi biziz..türkiyenin öneminide biliyolar....
0

Beitrag gepostet am 11.11.16, 01:55 @-maho Nr.: 10 Antworten

yok bos bir oyunun icinde olmamiz bize fayda saglamaz,,onlar bizi üyelige almayacagini kendileride biliyor,artik bizimkilerde anladi almayacaklarini onun icin rahat rahat konusuyoz restide cekiyoz yani kaybedecegimiz hic bisey yok....cünkü adamlar kazanmak icin bisey vermiyoki
0

Beitrag gepostet am 11.11.16, 23:17 @dil_ruba Nr.: 11 Antworten

Daha siz degilmiydiniz gündüz vakti havayi fiseklerle avrupa diye nara atan.Ne degisti,sadece kivirmak kaldi elinizde.Onuda sadece Türkiyede beceriyorlar.Szin gibilere..
0

Beitrag gepostet am 12.11.16, 03:21 @61kafdagi Nr.: 12 Antworten

Asıl sorman gereken soru 
"Avrupa niye beni ciddiye almıyor? " 
Avrupada yaşıyorsun buradaki sorunlarımız ile bu kadar ilgilenseydin akp'nin a'sına rte'nin r'sine o yeşilliğini yoracak vaktin olmazdı ama madem sordun  buyur cevabı....cokda TİN çokda LüLü....sen avrupayı çok seviyorsun türkiyeye gitme hatdaa ben cumhurbaşkanı olsam diktatörlük uygulardım senin gibiler için sokmazdım   türkiyeye. 
0

Beitrag gepostet am 12.11.16, 14:10 @kurtbeyi Nr.: 13 Antworten

Benim dedigim avrupanin eline bu kozlari rte ve akp verdi.Simdi onlarda bunu en iyi sekilde kullaniyor.
Zaten rte ve ogullarinin isvicredeki gizli hesaplarinin kayitlari alman gizli servisinin elinde,
zarrap ile  gizli iliskileri abd nin elinde...
r
0

Beitrag gepostet am 12.11.16, 14:13 @lafontaine Nr.: 14 Antworten

Türk cumhuriyeti rte ve akplilerin babasinin malimi,Birgün gelecek vatan hainligi ile hepsi yargilacak.O zaman bu ülkenin gercek sahipleri ordaya cikacak.
Türk bile olmayan Türk milletine siginan biri mi beni ve vatanimi mi sorulayip yasaklayacak.
0

Beitrag gepostet am 12.11.16, 15:21 @61kafdagi Nr.: 15 Antworten

slm can ben bu amerkanlari sevmiyorum allahin göcüne gitmesin sevmiyor öyle bir tur insanlarki toplumu  birbirinr birakip kenara cekilen bakip ser eden insanlar afganistani maf etiler ele aldilar iraki ele aldilar amerika saniyorki bunlardan baska üstün yok kendilerini bisey saniyorlar dünya lideri saniyorlar alt üst bir iki tanklari var gemileri var füzeleri var her ülkenin kendisine göre tanklari var füzeleri var gemileri var hele bu basa gelen donalt trump bunu nasil secmisler aynen tik bombasi gebi kime saldiracagini bilmiyor hele bir konusmasi tam dandik amerika birbirine girdi ortalik iyicen karisti amerika dis ülkelere hep gülerdi eee simdi onlarin basina geldi beter olsunlar acimiyoru bu amerkanlara merhamet doymuyorum cok kötü insanlar cekilsinler arada gitsinler her yere kafalarini sokmasinlar
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 12.11.16, 15:29 @61kafdagi Nr.: 16 Antworten

bu adam nasil basbakan oldu insanligi sifir 
-----
0

Beitrag gepostet am 12.11.16, 15:49 @61kafdagi Nr.: 17 Antworten

donalt trump insanlari disliyan herkesi hor gören tik bombasi gibi birisi sevmiyorum bu amerkanlari sevmiyorum allahim beni afet insan insandir ama bunlari sevmiyorum
-----
0

Beitrag gepostet am 12.11.16, 17:48 @61kafdagi Nr.: 18 Antworten

Evet türk asıllı değilim ama senin gibi türkleri de gördük darbe girişiminde...sen klavyede darbe yapıorsun yedi yıldır sen asla bir vatansever olamazsın üstelik yüzünü fake hesabların arkasında saklayan  yüzsüzlerin beni sorgulaması kadar gülünç birşey olamaz.
0

Beitrag gepostet am 12.11.16, 19:27 @61kafdagi Nr.: 19 Antworten

gavurlar gavurluk ettiğinden
0

Beitrag gepostet am 12.11.16, 23:19 @mehriban Nr.: 20 Antworten

Insanlar artik devletlerini degilde cikarlarini düsündüklerinden olmasin.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Avrupa akp ve rte yi niye ciddiye almiy...