|
|
|
Farkindamiyiz soyuluyoruz... |
 Hangi mantik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korfez koprusu cokdaha vahim bir fiyatla peskes ceklimis....146 binn gunluk araba gececek diyerek tahut edilmis..ve hafif tasinlar icin 34 dolar arti kadeve.. Develer yuklu olarak gider iken.devenin birinee sormuslar yukun agirmi diyye..yukumle sorunum yok ama onde giden essek zoruma gidiyor demiss. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu rakamlardan eminmisin kafdagi ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orhan gazi köprüsü bin ali in alinin basini cok agirtacak.Malesef rakamlar dogru. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bana biraz sacma geldi...neden dersen arajtirmadan sadece senin verdigin rakamlar üzerinden hesap yapalim...devlet günlük 40 bin tasit garantisi vermis üstünü devlet karsilayacak gecmesse...simdi 40 bin araba gecis ücreti ortalama 10 tl olsa bu günlük 400.000.yapar..20 tl olsa 800.000..haydi abartiyom ortalamayi 50 tl yapiyom 2 milyon tl yapar..birazdaha abartalim gecis basi 100 tl yapsak 40.bin arac icin 4 milyon yapar...bu hesaplara göre devletin günlük cebinden nasil 3 milyon cikiyor aciklarmisin???????.....soru su acik yazim bu köprüden günlük 40 bin araj gecse ve ortalama 50 tl ile gecse köprünün günlük kasasi 2 milyon tl eder...devlet neden 3 milyon ödemek zorunda ????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani kafdagi sifir arac gecse bile devletin ödeyecegi miktar 2 milyondur nasil 3 milyonu bulmuslar orayi anlamadim....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40bin arac garanti verilmis.91lira gecis hesapla ne kadarveriliyormus. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su an ordalama günlük 2500 arac gecis yapiliyor.gerisinide devlet tamanliyor.Hadi onu gectik bu kadar para milletin cepinden cikiyor. Dünyada böyle yap islet devret olayi yok.Devlet ihaleye cikarir.Yapan sirket o risikoyu almak zorundadir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.6 yapar...bu rakamlara göre..eger devllet 3 milyonu yarsiliyosa sadece 600.bin tl lik gecis oluyor demektir....bu hesaplari sadece senin verdigin rakamlara göre yapiyom arajtirmadim cünkü her kaynaktan farkli rakamlar geliyor....yani senin verdigin rakamlara göre yine 40 bin degilde 6 bin arac gectigini gösteririki günlük kac arac geciyor bunuda örenmek gerek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecen tv de rakamlari verdi.Cok pahali olunca gecis düsük kaliyor.Ayrica bu ücrete otoyol ücretleride eklenince fiyat dahada yükseliyor. su anda izmirden yola cikan bir tirin istanbula kadar ödedigi ücret 400tl yi buluyor.Bu izmir istanbul otoyolu bittiginde bakalim kaca kadar cikacak. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rakamlar ne olursa olsun özel söktör yapinca hayrina yapmiyor yatirdigi parayi garantiye almak ister...böyle büyük rakamlarin oldugu yerde devlette 2 milyarlik köprü icin 27 milyar geri ödeme yapiyomu ben bir yarin ...buldugum seyleri eklerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen soyulmuyorsun almanyadasın... Şu milletin klavyede derdi tasası bitmiyor bir türlü |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ödedigim vergiler nere gidiyor.Onlar bizim degil mi? Ayrica vatan bizim degil mi,soyulmasina göz mü yumacagiz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koonu ile orantili sorulan soruya .sadece muhalafet etmek iicn komik cevaplar vererek. komik duruma düsen kisnin akil sagliginin yerinde olduguna inanmiyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayakta alkisliyiorum yorumunuzu cvp nizi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forumu okudukca gülüyorum burda harcamayinkendinizi yazik oluyor sizlere |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klavyede birileri cumhuriyeti kurtarıor birileri de milleti, klavye kahramanları   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet özülüyorum burda kendilerini harciyorlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk ederim, eskiden çok ciddiye alırdım bunları fakat anladım ki bazılarında bir hastalık ve bağımlılık haline gelmiş, sürekli...7 yıldır aynı kişiler bunlar adama sormazlar mı madem bu kadar bilgilisin senin ülkene olan faydalarını yaz buraya ki bu kadar kendini yıllardır öldürürcesine eleştirme hakkını gör kendinde ama yok....ne derler almanlar "große klappe, nix dahinter,"   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İntizarim hanım sakın tanımadığınız insanlar için üzülmeyin, bu işin iyi bir tarafı var o da...benim gibi yapın, sosyal iletişim ağalarda zamanın en iyi standapcılarını izliorsunuz. çekirdek çitletin ve kopun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!