|
|
|
|
|
15 temmuzda neler oldu. |
..mili istigbarat saat 16..00 da cumhurbaskanina basbakana darebe yapila bilir diye istigbarat verildi diyor,.iktidar ve cumhur baskani haberim yok enistem bana söyledi diyor.. kisaca iisn iicnde birseyler varr..gibi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm 61kafdagi sen cok akili kendini bilen insansin herseyi biliyon senin actigin forumlar cok agir ve insan bise yazmak icin düsünmeliyiz cünki herseyi dobra dobra yazan insansin helal olsun sanaki kafan cok caliyiyor senin kadar akili insan görmedim 69atilla25 senin kadar bilincli herseyi iyi kötü biliyorsunuz helal olsun sizlere ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hani sogaga cikmak yasakti sogaga cikan terördü ne oldu coluk cocuklarala darbe yapip mileti sogaga cakirmak terörür olmiyor vay vay adalet vay sistem vay vay cikarcilar hirsizlar nalet olsun sizlere sisteme hirsizlara ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dün gece gördüm düşümde Seni özledim anne Gözlerinden akan bendim Düştüm göğsüne Söyle canın yandımı anne Camlar düştü yerlere Elim elim kan içinde Yanıma gel yanıma anne ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaten !hafta icinde rte nin konusmalarini karsilastirinca ortaya celiskiler yumagi cikiyor. Konusmalari birbirini tutmuyordu. O zaman sunu söylemistim cevremdekilere.. Ya hastaligi nüksedi, Yada bu darbe olayinda parmagi vardi. 3. bir sik kalmiyordu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..sorsammi sormasAMMI diye ikilem yasyior bbenliym..DOSTT diyelim hdp ye iktidar verilse ülkeyi yönetecek kADROLAR I varmi sence..?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..hewal topu taca atmak suyu bulandirmak gibi bir yorum oldu seninki....haksizliga hukkuksuzluga karsi olmak insan olmanuin gereyidir..demokratik hak ve özgürlükler her bireyin hakindir..kadere tayin haki kutsaldir..burda hemfikiriz..sorum acik ve net..kadrolar nmemleketi yonetmeYe aday bir insiyatif tasiyormu .,.?: DEMOGOJISIZ OBJEKTIF YORUM LÜTFEN;;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
::HAKLISN ::demek neymis..bilgienreek aktiflleserek donanarak talep etmeliyz..sana hewal dedim..ic güdülerim öyle iszedi.. ülkem insani benim canim cigerimdir..yöresi irki kimliyi rengi ben gibidir..hewal demem sen ben gibisin oldugun iicn hewALL:::SENIN GIBI DÜENSEMDE SENIN HAKLARINI SAVUNMAK BENIM ICN IBADDET TIR HEWALL:: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirm tikandik..konuuyu acmak iicn siyaset bizi acisiyor desem..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..biirilerine benzemek itici olsada ..animsamak adina güzelik iceriyor ise katkim olsun isterim..hewal ülkemiizn sorunu karsilikli bir birmizi dinlememek .sorunlarimizi aktaramamak tan iberetir..mozaiyik olan mmeleketimizi..irka dayali bir idoloji ile yönetmek cagdisidir..ve halen canlarin yok olmasiini durduramamiz utaqnc vericidir..sorunlarimizi kendi aramizda akil birliyi ile cöze bilme akil sagligina sahip oldugumuzu söyleye bilrim..bana kalirsa sorun biziz hewwaallllllllll.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asik veysel dogru demis ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
61kafdagi cevap verdigin icin sana tskürler ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!