|
|
|
Kalbiniz ne kadar genç ? |
Bugün 29. Eylül dünya ❤️ Günü. Kendinize bir iyilik yapın ve kalbinize dikkat edin. Bu yılki slogan kalbiniz ne kadar genç ? Sizce yeterince ❤️ saglıgınızı düşünüyormuşsunuz ?
----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin kalp maşallah fosil olacak gibi ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wow örnek kişilik yaşam tarzı tabiki çok önemli bu konuda. Bayanlar icin birşey diyemeyeceğim Allah gönlüne göre versin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ich nehme betablocker ----- Yer cekimi kalksin..dünyadan düselim...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecmiş olsun ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danke....... ----- Yer cekimi kalksin..dünyadan düselim...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm canim dünya kalb günü oldugunu hic bilmiyordum bunu senden ögrendim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam canım ne güzel öğrenmenin yaşı Yok. Her sene 29 Eylül'de kalp ve damar hastalıkları kongreleri düzenleniyor, kalp saglıgımız icin neler yapabiliriz açıklanıyor mesela beslenme, hareket yaşam tarzı ile ilgili çok güzel örnekler veriliyor. Kalbinin sağlıkla devam atması dileği ile ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bazen kendimi 100lik his ediyom bazende 20lik aksam 9 saat calistim her tarafim him his oldu cok agir is 100 lik his etim simde 20lik his ediyom ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahaha bazen olur öyle sana bir tüyo vereyim günde en az 3 litre su içersen kısa zaman sonra o kamyon çarpış hissinden kurtulursun  yan etkenlerde sürpriz olsun farkı göreceksin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam canim ver bakim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam canim ver bakim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özür bazen yazim iki sefer geliyor sonra görüsürüz ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su dedinde ben bol bol su iciyorum ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziya'nı yok düzenli içmeye devam ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O zaman kalbinin güzel tecrübeler edinmesini diliyorum ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Demekki bir yerde yanlış yapıyorsun ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam asrı doğru söylüyorsun çoğu is isten geçtikten sonra dikkat etmeye başlıyor aslinda önlemek daha kolay illaki herşeyi içip yiyemeyip ana biraz özverili olmak mümkün bence ayricada senede bir olsa bir check-up dan geçirilmekte fayda var bir kaç dakika zaman ayrılabilir böyle seylere. Kahve kan dolaşımı icin faydalı bir besin sana afiyet olsun ve kolay gelsin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim seni dinledim aksam iki litre su ictim iki kahve ictim disim su oldu fazla su icince insanin midesi bulaniyor öyle degilmi ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Afiyet şifa olsun yok bulanmaz alışkanlık meselesi sadece 2,5- 3 litre su şart başka şeylerde ic ama suda bu ölçüde kalmanı tavsiye ederim ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!