|
|
|
Flört sorunu.. |
Selamlar Arkadaslar,,
Kiz arkadasim yok ve bulamiyorum, cok pasifim, hoslandigim kisiye bile acilamiyorum veya sohbet edemiyorum,,, sohbet etsemde konuyu bir türlü arkadasliga veya cikma teklifine getiremiyorum,, karsimdakide iyi niyetimden dolayi ilgileniyor olarak hissettiriyor herseferinde..
bide online olarak yazabiliyor ve sohbet edebiliyorum suana kadar 2 3 sohbet edecek kiz arkadasim oldu onlarda hep internetten tanismistim.. ama yüzyüze yapamiyorum utaniyorum... :_/
yasimda 28 oldu ve yalniz yasiyorum ama yapamiyorum artik :/
acaba biraz paraya kiyip premium uyelikmi alsam evlilik sitelerinde ve oylemi arasam sizce dogru olur mu ?
Sizce nasil bir yol izlemeliyim acaba ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
ogret dayi yaz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
Peki bekliyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
Güzel yazin icin cok tsk ederim..
Aslinda sorun insan asil kisiligini disariya dogru sekilde yansitamamasi.. Insanlarin on yargisindan dolayi.. Belki disardan ise yaramaz bir insan gibi gorunsemde on yargilardan dolayi asli öğrenmeden pas gecilmektedir... Aynen dedigin gibi az ve öz olsun.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
slm can yazik kiyamam allah hersey güzel gönlüne göre versin daha cok gencsin sevip sevdigin olur beli bir gun evlenirsin mutlu olursun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
Güzel dilegin icin cok tsk ederim <3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
Ablam guzel yazin icin tsk ederim inan haklisin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
flört kursları var onları dene istersen. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
Zaten sorunum online de bilgisayar basinda degil, Reel hayatta..
konuyuda acarkende neden cekineyim.. keske sanalda oldugum kadar Reeldede olsaydim, hicte bu gibi sorunlar yasamazdim..
Bence demissinya.. bu fikir sadece sende kalsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
Hmm ok özür kirdiysam..
evet gercek ismimi veriyorum,, herhangi bir sey saklamadan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
Mahlesef..
"ama cesareti toplayip konusmazsan tek secenegin var, oda bastan kaybetmek."
dedigin gibi.. bastan kaybediyorum..
bazen sohbete bile denk gelsede konuyu bir turlu tanismaya felan getiremiyorum..
hani benim ben oldugum icin benimle konusuyorda olabilir diye..
mesela bugun bir dukkanda calisan bir kizla az cok nasilsinli felan sohbetim var ama uzun suredir cikalim bisiler icelim konusalim diye de soyleyemiyorum..
planliyorum ne diyecegimi ama yuzyuze gelince pes ediyorum.. veya calistigi yerde goruncede pes edip geri cikiyorum... bu olayda orneklerden bir tanesi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
aynen ama ne.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
bunda sorun yok.. yani ilk adimi ben atamiyorum birde sanalda cok fazla yazisamiyorum.. reel olarak bulusup konusmak daha iyi oluyor benim icin aslinda.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
aynen yas gectikten sonra ayarlasan nolur ayarlamasan... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
%50 degilmi.. aynen bende bunu uygulayayim yaa 1 tane olsun yeter kuslar gibi hergun birisiyle istemiyorum aslinda.. evlensemde derdimden kurtulsam =) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
biri var aslinda dayi ama acilamiyorum kahrolasi.. dm de calisiyor ayni dili konusuyoruz ayak üstü selam felan.. benim köylüm aile olarak taniyoruz birbirimizi.. ama belki köylüm diyemi acaba sohbet ediyor.. ? iste acilamiyorum bisiler icelim biryerlerde oturalim ws..
ufak bi hediyede aldim veremedim.. kapi onunde oturan dilenciye verdim
ufak bir paket icinde 8 tane ugur bocegi goruntulu cikolata.. rewede calisan bir kiz ark tavsiye etmisti..
disarda hersey planliyorum ama oraya girince onu goruncede diyemiyorum bazen sadece hallo ile kaliyor bazen hallo nasilsin ne yapiyorsun ilede bitiyor ganz kurz sohbet.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
insan kaybetmekten korktugu icin risikoya girmiyor.. bunun icin yalniz kaliyor yaa.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
genellikle almanca konustugumz icin bana tam olaran ne diyecegimi yaz.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |

tamam dayi sagolasin.. cok haklisin %50 konusunda bunu tuttum.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flört sorunu.. |
ses kaydi atayim sana aslan gibi kükreyerek 
saka bi yana tsk ederim bazi seyler ogrendim senden.. bakalim uygulayayim sonucu yazarim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!